13

Анонимен

преди 8 години

Da ama ne schengen sa bg ne ni iskat nikade

12

Анонимен

преди 8 години

Да, ама не! И той почина, няма значение. Да видим като дадат визи и на турците колко ще издържи ЕС.

11

сериозно

преди 8 години

До Анонимен 13ЕС ни контролират икономически ?? е как точно ? мисля , че приватизацията я направиха другарите и те заграбиха на безценица заводите ? дай данни колко от приватизираните предприятия са на фирми от ес и колко от тях са пратили на скраб и колко работят . дай същите данни за нашите български бизнесмени ...струва ми се , че нашите изкупиха заводите на безценица ,нарязоха съоръженията и хората са без работа . та кой е лош в случая...другарю наште бизнесмени или от ес ???

10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименШенген на е икономически съюз а зона за свободно придвиждане на членовете му. Икономичсеки отдавна сме в ръцете на ЕС и тотално ни контролират.

9

ами защо

преди 8 години

До Анонимен 10икономиката ни е нерентабилна ? висока корупция ,липса на законност,ограничени пазари и съответно малко инвестиции и нисък бвп .в този съюз АКО изпълним правилата които са в него (не ни ги налагат само на нас) ще имаме предвидима бизнессреда,достъп до 500 млн пазар и съответно инвестиции с повишаващ се бвп . ние какво точно изпълняваме от реформите които се искат от нас ? на тебе как ти ограничават правата не разбрах ?

8

Анонимен

преди 8 години

Ако икономиката ни не рентабилна, какъв е смисъла да влизаме в съюз в който някой ни налага собствени правила. При положение, че нямаме пазари или че чужди държави използват нашата икономика за собствена изгода, то какво печелим ние? Не е ли това колониална структура? Един мигрант дето е чувал истории за войни, робство,... има повече права от нормален човек.

7

преди да

преди 8 години

До Анонимен8 говориш за равни заплати виж , че продукта на човек в България е 6 500 евро....на година а за германия е 41 000 евро . е как искаш да получиш 12 000 евро на година като дори не си произвел за толкова !!!

6

Анонимен

преди 8 години

А заплатите? Нали всички са равни, или? Т.е. махнахме една структура и създадохме още по-голяма. В Германия още не могат да се сравняват Източна и Западна (изключвам придошлите мигранти). Това беше ясно, че така ще се поробят бедните държави, чрез създаване на колониална структура.

5

тези б.оклуци

преди 8 години

българските политици вместо да свършат работата за която народа ги е избрал се сърдят на европа , че им посочва мафиотската държава в която превърнаха България . на народа няма да му стане по-леко ако сме в шенген но ако намалее корупцията и престъпността ще живеем по-добре .

4

Анонимен

преди 8 години

Сещам се, а предполагам и не само аз, за един предстоящ възможен парадокс.Едно от условията на договорката за бежанците между ЕС и Ердоган беше движението без визи на турските граждани из Европата. И ако сега брюкселските дебело***ци решат, че това важи за всичкото Шенген, как ще го измътим след като ние не сме?Това защо не сме и доколко е правилно или не, е друг въпрос по който по-надолу има вече достатъчно писания.

3

Умрялата опозиция

преди 8 години

Отпускат пари, но защо всичките потъват в ГЕРБ :)

2

Анонимен

преди 8 години

Докато ви отпуска пари, дотогава ще ви следи като не ви харесва да ви следят махнете се от ЕС.

1

Анонимен

преди 8 години

Нищо не използват тоя *** как си представя да дойде един немец тука в една корумпирана държава и какво ще прави в същата таз държава о да пазите границата забравих немците не могат да си направят една ограда, наистина ли ?