50

Калин

преди 8 години

А дали г-да законодателите са предвидили факта, че високото нио на неграмотност на служителите на Пътна полиция ще доведе до рязко намаляване на постъпленията от актове - мисля знаете, ако е написан грешно акта, той лесно може да се оспори в съда и съответно да отпадне.Та така....ще вземат едни хора, едни пари за обществената поръчка за тия устройства....пък държавата и нарушителите да се спасяяват поединично.

49

iss

преди 8 години

а подкуп ще може ли да се дава по електронен път?

48

чичо

преди 8 години

Едва ли тези двамата полицаи са ходили на профилактичен преглед но за колата се иска такъв и те глобяват веднага Ясно колата е по важна от здравето

47

Край

преди 8 години

Новия бая работа ще върши - стария катаджия беше по ефикасен - само прибираше.

46

Анонимен

преди 8 години

Пак ще има поръчки на наши фирми за оборудването, пак ша се краде, пак ще ни натискат нас с опелите и голфовете и рената, а за другите с джиповете чест и почитания.

45

АMонимен

преди 8 години

А ве като давате подкупи искате ли си фактура и касова бележка. Щото аз гледам да съм изряден и ако няк-къв ми се репчи на момента съм готов да му се озъбя яко.

44

sorry

преди 8 години

Новият катаджия е ... стария.Само рушветът е по голям и то двойно.Не вярвам вече на нищо в тази държава.

43

Анонимен

преди 8 години

Една от най новите проститий.Този който го е измислил е голям мозък.

42

ПИНО4ЕТ

преди 8 години

а нашите хора деутатите и министъра си НСО ДЕТО НЕ СА МУТРИ ше ги спира ли?

41

Анонимен

преди 8 години

ХА-ХАСтига глупости, всички знаем как е.Нищо няма да се промени та ако ще по един принтер да и забиете в зад*ника.Още не е измислена система която да победи корупцията.Всички нарушители да не се притесняват, ще е по старому.

40

Младен

преди 8 години

Таблетите които им дадоха имат обхват само в големите градове, извън населено място нямат. Като се пишат актовете на компютъра, как ще ги принтират като нямат принтери. Изобщо трудна работа ..... по бързо ще е ако си платиш в брой 10-20 лева.

39

Анонимен

преди 8 години

Идеята е хубава.ама как ще отпечати принтера-Ханко-Брат.или Смел Гипсън.?90%от тюфлеците са скарани със граматиката.та Бъчварова да ги научи първо да пишат.във европата полицаите знаят английски.ще те упъти ако се загубиш,а наште и български им е трудно да пишат.Ама стачкуват претенции имат милиционерите.

38

Анонимен

преди 8 години

спокоен съм, тия няма да могат да се оправят с таблета

37

ДОКОГА

преди 8 години

ГОЛЯМО АКО,МИНЕ НЯКОИ СИ ДЕПУТАТ наш- човек, НЕГОВИЯ МИНИСТЪР НСО И РАЗНИ ДРУГИ ПЛАЗМОДИИ И Т. Н ДАЛИ ВСИЧКО ще бъде явно за всички? мижи да те лажем се казва .боикооо фирмата се управлява по един начин ДЪРЖАВАТА Е ДРУГО НЕЩО ходи си у банкя и разказваи на внуци колко си бил велик пожарникар.акъл не му доиде ..а дали въобше е имал?

36

Анонимен

преди 8 години

Какъв нов катаджия бе палячовци? От четиридесет и четвърта година, там се назначават необразовани некадърници, които единствено могат да рушветчийстват добре. Това шуробадженакорушветчийско сборище на потомствени щатни лапачи трябва да се разтури незабавно.

35

Анонимен

преди 8 години

ZASLUGAVASH GLOBA ZA 100 LV. PISHA TI 10,A DVAISET GI DAI NA KOLREGATA--AMI DA MNOGO E LESNO--KATADGIATA E BOG,SADIA I SADEBEN IZPALNITEL--BOGE PAZI BALGARIA.

34

Анонимен

преди 8 години

Значи, че новият катаджия освен актосъстсвител ще и началник на РПУ като определя размерът на наказаните. Ще бъде данъчен и частен съдебен изпълнител? Гениялно!

33

миро

преди 8 години

има ли апп за 20-така да вземе :D

32

Анонимен

преди 8 години

Катаджията е сержант/полицакай, катД или Е/, без висше образование за длъността. Оттук извод 1 защо не трябва въобще да им се делегират такива права, както и да им се отнеме правото да пишат фишове. Извод 2 - това ще повиши корупцията! Катаджията да не забравяме констатира нарушенията, но не издава наказанията, съответно глоби или каквото и да е!!! Аман от малоумниси в тая държава

31

Адвокат

преди 8 години

Интерено ако му счупите Принтера в главата съм почти сигурен ,че обвинението ще е за повредена офис трехника!