4

Анонимен

преди 8 години

За готвене само масло и мас- не се окисляват при висока температура.Мазнините не са страшни - страшни са въглехидратите.С мас и сланина не може да се преяде, докато с торта и хляб - винаги

3

Анонимен

преди 8 години

ако се налага олио за готвене, зехтин за салати... кое му е сложното?

2

pepe

преди 8 години

Сега очаквайте облъчени бгМами и бгТатковци да започнат да плюят. Щото бабите им само зехтин са яли и са пържили с него.Всяко хлапе знае, че Екстра Върджин зехтина е крайно непрепоръчителен за пържене - да не кажа вреден и отровен.Нямам нищо против Зехтин и всякакви други видове мазнини, но ми е смешно как някои домакинства с лекота изхвърлиха и заклеймиха олиото.

1

Аз

преди 8 години

Охххх, обърках се вече кое е полезно и кое не е. Дали да пия кафе или да му врътна една халба бира - едното е за сърцето, другото за бъбреците, дали да му хапна кюфте от екологично агнешко, или зелена салата без нитрати, или просто да отворя хладилника и квот- това.