12

Ах, Никола

преди 8 години

Ти с каква оценка си положи изпита по журналистика.каква е тази загадка3 полицаиединият френскиа другият женаКой е третиятЯвно и математиката не ти е сред любимите предмети.Интересна статия, жалко че написана с кракатаПожелавам ти повече елание за професионално развитие и старание. Лек ден от мен. Пак по/добре от баба Зелка, тя пише правилно, но е лишена от обективизъм. От 100 км е ясно на кое крило симпатизира.

11

Анонимен

преди 8 години

Това е първи случай на въоръжена съпротива срещу белгийската полиция, извършваща операция. Затова историята е важно да бъде разказана в цялост. Браво

10

гневна европейка

преди 8 години

Тъпите и прости политици като изкуфялата Меркел ни докараха до тук !!! Само че тя си ходи с охрана, возят я в блиндирана кола. Кой страда ?!? Ние, европейските граждани ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ЕВРОПА !!! ОТВРАТЕНА СЪМ !! Искам да и спретнат и на нея някое атентатче, ама право в целта - за съжаление,чак тогава ще се отървем от тази *** и ще прочистим земите си.

9

Анонимен

преди 8 години

Трима от полицаите, единият, от които френски, а друг женаСпоред свидетели е имало стрелбите с автоматично оръжие между мъжете и полицията били три между 15 и 17 часа местно време.заподозрени в причастностАбе, откъде ги намирате тея писачи... СМЕХ, ТА СМЕХ...

8

ал

преди 8 години

Трима от полицаите, единият, от които френски, а друг жена ........... баси!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Бойко да им изпрати ДАНС и БОП и терористите сами ще се предадат. Слава на ГЕРБ и вечна слава на вожда и учителя Борисов. Борисов и Цветанов са като Маркс и Енгелс, а Цачева като Ленин и водят българите директно към райската градина Едем.

6

Анонимен

преди 8 години

a ushanskite cennosti pri akciq na policiq svarshvat sas 10 pati poveche jertvi pri civilni fakt (opera)

5

Анонимен

преди 8 години

Ми да, то в Шумен е невъзможно да има двама души, които се казват Георгиев. Варг е нацистче недорасло и от километри си личи, че няма нищо общо с рома от статиите, а ти недей да клеветиш без доказателства и да спамиш.

4

Дедо Гого

преди 8 години

Става ми ясно, че полицията във всички държави на ЕС живее в собствен измислен свят, където само от вида им всички лягат на земята. Цитирам по памет : Извършва се антитерористична акция...полицаите били изненадани от стрелбата на терористите по тях...Дет се вика - без коментар.

3

Полис

преди 8 години

От началото на статията разбирам, че полицаите не са хора...хахахаха

2

Анонимен

преди 8 години

Един французин, една жена и двама полицаи са ранени, и един човек е убит... И тва ако не е дискриминация на етническа, полова и професионална основа...

1

Анонимен

преди 8 години

какви работи пишат! Въоръжени спец-полицаи отиват на акция, а били изненадани, че са посрещнати със стрелба. Странна работа!