11

Анонимен

преди 8 години

До ЖенаКъм жена към която си имал емоции няма начин да изгубиш емоциите си , но можеш да натрупаш негативни емоции и те да те водят до стремеж да избягваш общуването с нея.Но емоциите не можеш да ги тушираш(да изчезнат).

10

Анонимен

преди 8 години

Не е нужно човек да се плаши от скуката, защото няма нищо страшно, наличието и показва че нещо трябва да се промени и му е дошло времето .Това въпреки че не изглежда добре сега, носи много позитиви в бъдеще.За скуката не носи вина вашия партньорка ,така че без обвинения.Обвиненията са по скоро опит да не се опитвате да промените нищо,а да прехвърлите вината.Но това не е полезно на никой, защо в вашия случай мислите, че ще бъде полезно.Естествено че няма да бъде.

9

Анонимен

преди 8 години

Скуката не е негативизъм, това просто ни показва, че трябва да променим нещо в нашето всекидневие, за да продължим напред.Не само за двойките а и в личен аспект. Разнообразието понякога премахва временно скуката , но не решава нещата.Изясняването на важните неща, за нас самите, обаче премахва скуката определено, за съжаление не винаги знаем, кое е важно за нас.

8

Анонимен

преди 8 години

До ЖенаНе виждам, как точно си представяш, да избегна скуката като си мисля за друга жена.Скучно ми е с жена ми, като сменя жената правя разнообразие на жени, но не премахвам елемента на скуката.

7

Неа до 2

преди 8 години

Мислейки за друга ? Ааааа не мерси !!!!!

6

Жена

преди 8 години

6, да ти напиша ли какво правим? Нямаааааааааааааа. Не можеш да го носиш това ти. Хакай необичаната си женица. Това е лесно.

5

до жена

преди 8 години

а другите 2% живеете възвишено и биете катерицата пред компа ,

4

Анонимен

преди 8 години

Поканете тъщата за на гости за месец. Изобщо няма да скучаете.

3

Жена

преди 8 години

За майстори. Оженете се за жена, която не обичате дълбоко и от сърце и всеки път, всяка нощ, всеки ден, всеки миг, в който правите секс с нея, затваряйки очи си спомнете за тази, която ...единствената, която някога сте обичали. Правете секс с жена си, до края на скапания ви животец и си представяйте, че любите жената, която нямате. Така се поддържа любов. Господ да ви е на помощ мъже. И на вас жени, които го могат това упражнение. 98 процента от живуркащите мъртъвци го практикуват.

2

Жена

преди 8 години

Срещнете мъж, случаен, на спирката, в метрото, слизащ от такси, влизащ в колата си, пазаруващ бутилка вино пред вас в магазина... Погледнете врата му, усетете аромата му, попитайте се при коя ли ще се прибере, дали ще е сам, дали е нормален или хомо, за какво ли мечтае, от какво ли скучае, пожелайте го, драги дами.... после докато си мислите за него, се върнете вкъщи, хвърлете се върху доскучалия ви мъж и го любете така както се люби...непознат. За това иде реч.

1

Жена

преди 8 години

Изпитайте неконтролируемо сексуално желание към жена, различна от съпругата ви, обменете си две три реплики, гледайте се жадно, почти без дъх, продължително, крадешком, като двама на седянка преди векове, после се приберете вкъщи, гушнете детето си се хвърлете върху съпругата си и я любете така както никога не е мечтала. Хихи....