Снимка: outnow.ch

Британската сексоложка Трейси Кокс дава съвети на хората в дългосрочни отношения за това как да запазят по-свеж сексуалния си живот. Основните трикове според нея са жените да носят секси бельо, двойките да използват секс играчки и никой да не бъде егоист в леглото.

Направете всички клишета и не бъдете егоисти в леглото, ако искате да сте щастливи с половинката в дългосрочен план. А ето и съветите на Трейси:

1. Не се заблуждавайте, че скуката няма да порази и вашата двойка

Една трета от двойките смятат, че ще успеят да запазят семейния си секс вълнуващ напред във времето, но в крайна сметка и те стигат до рутината. Затова бъдете внимателни и не се залъгвайте, че няма да заседнете в секс коловоз и интимният ви живот да стане скучен и предвидим. Двойките, които са щастливи в сексуален план след години съвместен живот, работят върху това да предотвратят сексът им да стане рутинен. Те опитват нови неща, четат различни секс съвети и очевидно следват някои от тях.

2. Кажете „ДА“ на клишетата

Съвети като „носете секси бельо“ са доста работещи и наистина запазват отношенията в двойката по-горещи. Друг основен съвет е да изпробвате нови пози, да правите секс не само в спалнята и не само на загасена лампа.

3. Бъдете по-дръзки

Опитайте някои по-дръзки техники в леглото, за да съхраните удоволствието от секса максимално дълго време, като например анална стимулация.

4. Снабдете се със секс играчки

Почти половината от дългогодишните двойки, които се радват на щастлив сексуален живот, използват вибратор или друг вид секс играчка заедно и резултатите са доста положителни.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase