71

дрън

преди 8 години

Боят бил "нормален", щото бил за децата. Ами що не са си хвърлили по един бой той и жената, затова ,че правят деца и ги раждат щом не могат да ги хранят. Старите хора с какво са виновни. Да се въведе смъртно наказание за такива ***.и. Как ще посяга на чуждото? И да спрат с тези лъжи и тази наглост.

70

Анонимен

преди 8 години

А бе българска работа...

69

БХК

преди 8 години

Когато си мнозинство например българин с добро оразование,работа и заплата е много лесно да се възмощаваш и раздаваш строги присъди, но какво ще правиш ако си малцинство например ром в страна която прилага спрямо теб политика на асимилация,сегрегация и дискриминация и си без образование и постоянна работа с гладно дете вкъщи!? Не е зле да се замислим като общество къде е проблема и в КОЙ!!!

68

Анонимен

преди 8 години

Омбудсманката да питамеТя винаги защитава електората

67

хуманно

преди 8 години

Не Хумана за тоя, а да ги кастрират

66

Анонимен

преди 8 години

Оставете политиците настрани, защото тия двамата бият старците при всички власти , а и децата не намесвайте - миналият път не е имол дете и е убил стареца.Това са садисти. Убиват за удоволствие. Жените им са същосъщо и подбудители.

65

Край

преди 8 години

До един българин. В законодателството на ЕС няма ефикасно наказание за този вид престъпност. Глоба ром не плаща, в затвора е топло и хранят редовно даже не ги карат да работят /принудителния труд е забранен/. Няма и стимули за борещите се да се измъкнат от нищетата роми - те знаят че са на дъното и по надолу от това в ЕС няма / Иран или Тайланд режат ръце, крака, бият с тояги/.

64

БХК

преди 8 години

Значи това е бил един хуманитарен бой! Още от самото начало го знаехме в редакцията, но сега вече сме сигурни! Това са следващите хора на годината!

63

Анонимен

преди 8 години

каква хумана? че то сега на бебетата се дава адаптирано мляко, много по-добро от хуманата, а има и безплатно мляко по медицински показания.Малко не ме се вярва, при второ дете мангито да не е имала кърма?Просто са безнаказани манг. Колко старици са убити за пенсийката им и не се предприемат мерки, защото изчезналата пенсия е под миниланата заплата и сл. не се квалифицира като крими престъпление. А живота на старицата е нищо. Отървали са пенсионната система от ограмните разходи - 150 лв.

62

Анонимен

преди 8 години

Хумана не купил, ама купил ракия

61

Анонимен

преди 8 години

Сега тия ще ги изкарат болни.

60

...

преди 8 години

"Предишният път се наложи за два лева да убие". Как така на някой му се "налага" да убива? Може да ми се наложи да закъснея, да купя нещо, да постъпя в болница, ама да няма пари и да убия възрастен човек за два лева... Алоо съдии, прокурори и други подобни от "правораздавателната" система, къде е вашият морал?

59

Край

преди 8 години

Срам за всички български мъже са тези случай. Излишно храним народно събрание, правителство, полиция, съд и пр. АКО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ - НЕ Я ИСКАМ. Тази пребита баба и стотиците бити, изнасилвани ограбвани и убивани старци правят всички нас ВИНОВНИ че не намираме начин да спрем това издавателство.

58

Читател

преди 8 години

До Анонимен-60 Ама то млякото от кравефермата трябва да се вари, пък Хуманата - само да се забърка! Какво да се мъчат хората, по-лесно е да пребият бабата...

57

Анонимен

преди 8 години

Жената е " подбудител" за убийство.Как така му се " наложило" да убие за 2 лева.Българките сами си гледат децата . Тая защо да не може да си ги издържа. И защо й е "хумана", след като има по- евтини детски храни

56

Изненадани ли сте...

преди 8 години

Докато мутра е начело на държавата никой няма да барне ценния електорат !!! Ако някой се осмели ще му бъдат дърпани ушите...и по един шамар задвратник разбира се. Като го слушам как говори ме е срам че толкова ограничен човек е ръководител !!!

55

Анонимен

преди 8 години

"Предишният път се наложи за два лева да убие", спомни си той. През 2007 г. Андон убил възрастен мъж в село Дълго поле, след като влязъл в къщата му да го обере. Удрял го с лопата.За тежкото престъпление убиецът бил осъден на девет години затвор. От тях той излежава само седем. Освободен е предсрочно заради примерното си поведение в мястото за лишаване от свобода."Сега доживотен без право на замяна! И по бързата процедура.

54

Край

преди 8 години

България, Румъния Сърбия и Унгария са страните с най-много ромско население в Европа. Четрите страни да поставят проблема пред ЕС. Ромския въпрос няма решение при сегашното европейско законодателство.

53

Анонимен

преди 8 години

Толкова е гадно написаното, че дори не дочетох жалкото подобие на статия.... Докога ще продължава тоя терор над родителите ни? Докога държавата ще се прави, че не знае какво става?

52

Анонимен

преди 8 години

Алоо, съдиите? Кой ще ви плаща тлъстите заплати, като изгонихте всички млади хора от държавата с безумните си решения?