91

Лили

преди 8 години

До БХКПърво, БУКВАРА те зове! ВъзмОтително нали?! Второ, по въпросите за мнозинство, дискриминация и образование, седни, почети, ограмоти се малко и тогава пак седни да пишеш простотии, че поне да не ни е срам толкова много, като ти четем простотиите!Поздрави!

90

рецидивисти

преди 8 години

Не само, че не съжаляват, но и си измислят оправданияВ нормална д ржава правосъдния министър щеше да подаде оставка.Заради предсрочното освобождаване

89

Едно ченге

преди 8 години

Да ви кажа как приключи подобен случай в ЮАР, още докато бялото правителство беше на власт, мисля през 1991г. Тогава петима *** въоръжени с хладно и огнестрелно оръжие се бяха опитали да оберат отдалечена ферма в провинция Натал, но възрастната бяла фемерка на мисля тогава 70-75 години ги обработи с гладкоцевна пушка и само двама оживяха. Та такава е разликата между белия свят и белите хора и тук при нас. За каква свобода говорим, когато нямаме право дори да се защитим адвкватно!

88

rumen72

преди 8 години

единственото наказание за тез е ампутация на левия крак и дясната ръка и никакъв затвор оставяй го така и следващи да влиза и така се оправя положението.

87

ЗА УБИИСТВОТО 20 г.

преди 8 години

ЗА УБИИСТВО ИЛИ НАПАДЕНИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ЗАКОН - КОИТО ВЛЕЗЕ В ДОМА ТИ ДА МОЖЕШ ДА ГО УБИЕШ А НЕ ДА СЪДИШ ДОМАКИНА ЧЕ ГО Е НАПАДНАЛ - КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИЕМЕ ТАКЪВ ЗАКОН !!! ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ДО КОГА ЩЕ СПИТЕ ИЛИ ОТСЪСТВАТЕ ОТ РАБОТНОТО СИ МЯСТО - ОПОМНЕТЕ СЕ !!!

86

Анонимен

преди 8 години

"Предишният път се наложи за два лева да убие", спомни си той. През 2007 г. Андон убил възрастен мъж в село Дълго поле, след като влязъл в къщата му да го обере. Удрял го с лопата.НА ЕДИН АВТОБУС СЕ НАТОВАРВАТ И ПРАВО ПРИ МЕРКЕЛ И ФРАНСЕТАТА

85

Анонимен

преди 8 години

Е*ал съм ти и правосъдието. Седем години пансион за убийство на човек.Тоя е трябвало още първия път да му теглят куршума.

84

R.I.P. Bg

преди 8 години

Този шотландец е на 27 години и вече има записани две убийства.Ще става и по-лошо. Ще ви пребиват, изнасилват, грабят, крадат и убиват, защото шотланците стават все повече (при новородените -вече мнозинство), българите все по-малко, а БКХ-то все по-нагло.

83

Българин

преди 8 години

За пореден път се убеждавам,че в България ще останем само простаците!!!С това робско мислене и примирение не ни чака нищо добро!!!!!Бог да пази България!!!

82

Анонимен

преди 8 години

До БХККато нямаш финансова стабилност, няма да правиш деца. Никой не е длъжен да ти ги гледа.А и ча.ве.та.та са жални и безпомощни като малки алигаторчета, но като пораснат в какво се превръщат...

81

Край

преди 8 години

Още един демократичен факт. Човек работещ със средна заплата не може да си купи или построи законно жилище в България. Не говорим за наследства - със собствен труд в България не можеш да имаш подслон. Това не е нормално. Ако тръгнеш да си строиш къщичка за семейството където и да било в България ще си похарчил 10-15 хил лева за всякакви хартии преди да си направил първа копка. Това е абсурд които мори и българи и роми.

80

...

преди 8 години

Първо - кастрация, че току виж направи още едно ча.ве, и ще вземе масово да трепе вече. Второ, 7 години за убийство??? Напишете името на съдията, който му е дал такава смешна присъда.

79

Кина

преди 8 години

До БХК 1.Мисли преди да раджаш; 2.Учи и работим 3.Ако не се справиш с 1. и 2. - марш в Индия ... там можеш спокойно да раждаш и под моста, ама ще ти е топло целогодишно ...

78

Край

преди 8 години

Демократични факти - избиват старци по селата за пенсиите им и деца ровят в кофите за храна. Това не е моята България.

77

!?

преди 8 години

заплата от 550 лв !? че хората с много по -малко им се налага да живеят и не пребиват никого ,другия път да ида аз да го пребия за 50лв заради децата

76

Иван89

преди 8 години

Проблема е в такива *** като теб и тяхното приматско разсъждаване.

75

Neanonimen

преди 8 години

Горките момчета, направо да ги ожалиш.Нормални хора са си , а искат да ги съдят!

74

някой

преди 8 години

Браво на мургавелката!- поне описа достатъчно ясно как живеят тези *** и престъпници1. Заплата от 550 лв. и доста социални придобивки, както и къща с двор на село не са им достатъчни. Явно пенсията на пострадалата баба от около 150-200 лв им се вижда голяма.- признава, че крадат, бият и убиват.- правят всичко това, защото им се ПОЗВОЛЯВА.- това е следствие от държавната политика, която допуска тези гаври.- много са и все повече ще стават такива зверства, ние научаваме само за някои от

73

Край

преди 8 години

До БХК. За проблема са виновни и българи и роми. Ромите могат да бъдат вкарани в правилата /и сега физическата работа се върши основно от тях/ обаче за целта са необходими Морков и Тояга. България може да изхранва 20 млн. а сега деца ровят в кофите за храна. Трябва да се оземлят ромите с общински и държавни земи за да се изхранват и е необходимо ЖЕСТОКА репресия към престъпността от всякакво естество.

72

Анонимен

преди 8 години

Като нямат пари за хумана, държавата да им отнеме децата, а тях да ги кастрира, за да не убиват възрастни хора с оправданието..... гладно било ц*гането.