19

Гост

преди 8 години

Стига вече сте повтаряли едни и същи глупости за евтините iPhone-и в САЩ по 200 долара- това е цената с двугодиншен договор при цена на месечния план от около 200 долара, нов без договор в САЩ струва около 700 долара.

18

do Ks

преди 8 години

Съгласен съм с теб. Аз съм с ноут 2 и мисля да го търкалям поне още 2-3 години. Само му смених батерията. П.П изкарвам добри пари за БГ но не мисля че какъв телефон имам или какъв автомобил карам ме прави по стойностен човек от другите...

17

До сс

преди 8 години

А буквар за първокласници дали ти трябва?!

16

Анонимен

преди 8 години

Каквато и марка да пише на един телефеон функциите са му едни и същи. Безумието е голямо да хвърляш толкова пари за нещо от което не ти зависи нищо. Цената на такава джаджа не трябва да надвишава 200 лв., а те се изхвърлят на хиляди, но щом има кой да им ги дава, защо не.

15

Анонимен

преди 8 години

Само комплексари могат да налитат на тези ужасно скъпи телефони, че дори не са и толкова прекрасни.

14

СС

преди 8 години

И да ми го подаряват не ми требва,скапани *** ябълки...

13

Кс

преди 8 години

Аз мисля да си ползвам Note 3-ката която си купих преди 2 години, поне още 2 години и тогава пак ще си взема скъп телефон. Ако е здрав и работещ си струва. Но не всяка година да се трепеш за най-новия... Това е изврателно и малоумно

12

ha ha

преди 8 години

До Анонимен 15Ами те производителите нали на такива "умници" разчитат...

11

чукча

преди 8 години

Това с айфоните и всички други телефони над 1000 лв.си силна комплексарщина и г.ъзария.И какво толкова му е хубаво на телефона от 1600 лв.яѝца на очи прави ли-не,тогава няма какво да ми го хвалбите,като почне да прави-ми се обадете.

10

анти-конти

преди 8 години

До варнаСтига си го хвалил тоя iphone. Не е нещо повече от другите...

9

да бе

преди 8 години

Защо да си взема Самсунг с 7 при положение, че крадоха, че крадоха от Айфона. Даже вече имат глоба от съда във Сан Франциско и един съд в Англия.Това поне е доказано и може да се види в мрежата.

8

Анонимен

преди 8 години

в Бостън Iphone 5s е 300 долара...демек 534 лева. В технопилис е 879 лева...може и на изплащане:)Тука в Индиански батутистан е 879 лева щото бай мутра прави сива икономика. И чуждия производител си прави маркетингово проучване и пресмята, че БГ гражданина може да си позволи 879. Ако бяхме истинска демокрация щеше да е друго...ама не би.

7

варна

преди 8 години

Не знам. Повечето хора с които комуникирам бяха със HTS, Samsung ili Lenovo. Всички те плюеха Iphone..бил надценен, бил нам си къф. Повечето сега имат Iphoni. Питам що така бре? Ами HTC - то почна да забива..такова, Леновото и то...ми само на 5 месеца е. И знаете ли кво сега имат ай фоуни. На тези *** дето казват, че се бил произвеждал в Китай. Искам да им кажа, че и Найки също се произвежда в Китай...но е неставним с маратонки , произведени в Китай ( имам предвид напълно китайски продукт)

6

Анонимен

преди 8 години

В България го очаквайте на 850 лв.

5

Анонимен

преди 8 години

Вече е много модерно да си без мобилни устройства и да го раздаваш айляк. Само робите ходят с телефончета и чакат робовладеца да им се обади и да ги викне на тръстиката

4

Анонимен

преди 8 години

В Сащ много хора имат iPhone. В България цената на iPhone се завишава многократно.

3

Mopcku

преди 8 години

Цената на нов апарат е скъпа и не само за индийците. Уви малка като пазар България вероятно няма да се радва на цени от 250-350 $. Ще ги внасяме от Индия :)

2

Анонимен

преди 8 години

За смартфон повече от $50 не давам

1

Анонимен

преди 8 години

Гарантирам че появи ли се iPhone за $250 всички БГ селяци които го плюеха ще отидат да си го купят.