32

наивник

преди 8 години

Повечето делегати бяха за излизане от РБ,но Кънев и Атанасов изобщо не допуснаха това да се гласува,а представиха готова резолюция за оставане.С това те доказаха че защитават статуквото,въпреки предупрежденията на част от делегатите за напускане на партията ако се процедира по този начин

31

Говедо

преди 8 години

Реаниматорите ще реформират реформаторският блок по задголямолоквенски инструктаж .Пустословие и висш пилотаж.

30

вече бивш избирател

преди 8 години

Радане, какви рИформи, като в правителството ли? Предаде идеята, предаде хората, които вярваха в теб, още когато влязохте в това правителство, но продължаването ти да настояваш да ни мачкаш с участие заедно с останалите, вече е тотална грешка! Започни да мислиш и да действаш разумно и най-важното последователно, а не все да се оправдаваш!

29

Анонимен

преди 8 години

Кънев заедно с Москов трябва да бъдат освидетелствани за психичното им здраве...

28

вън Куневистите

преди 8 години

ДСБ са обречени на пълен провал, ако останат с ренегатите на Кунева, които излъгаха хората. Единственият изход за ДСБ е да изгонят партийката на Кунева, или да напуснат Реставраторския блок, който с Куневистите е напълно провален и дискредитиран. В противен случай няма да спечелят никакви избори и никой няма да гласува за тях.

27

МЕН

преди 8 години

Днес се навършват 103 години от Великата Одринска Епопея. Защо нито една медия не написа два реда за победата на българите ?

26

изнервен

преди 8 години

Кво стана с 2-та милиона в КТБ?

25

Анонимен

преди 8 години

До Олд Скуул СедесарТи като такъв сигурно гласуваш за ГЕРБ, нали?

24

Анонимен

преди 8 години

и сега как остават разкрачени хем опозиция и във власта като член на реформаторския блок нещо немога даразбера какви са.

23

jfhdfh

преди 8 години

Това няма как да е нормален човек, това е болен мозък, клептоман и паталогичен лъжец. Ако и другите около него са такива ................ Жална и майка на БЪЛГАРИЯ с такива управници.

22

Анонимен

преди 8 години

Мани го тоя, другите новини. Според екзит пола Ангела Меркел е загубила в две от трите провинции в Германия, където днес се провеждат избори, съобщава Фокус. А в Анкара е избухнал силен взрив, има жертви.

21

Анонимен

преди 8 години

"Радан Кънев: Маловажно е дали ще сме в РБ""ДСБ остава в Реформаторския блок (РБ), за да го реформира и да гарантира запазването на ценностите..."---Ха, сега, де! Хем маловажно, хем остава! ВЕрвайте му.Хич не е маловажно, защото кльопачката - къде отива?

20

Анонимен

преди 8 години

Защо се палите? РБ е мъртъв и на следващите избори е аут. Спомняте си на миналите избори как всички плюеха Тиквата и и вадеха нож, а само след една нощ се обърнаха и започнаха да викат Аве Цезарю! Кой нормален човек ще гласува пак за такива фурнаджийски лопати, това го правят само атакистите.

19

Анонимен

преди 8 години

всички политици в ада

18

Алекс

преди 8 години

Ренегатът на Кунева Зеленогорски беше жестоко и мощно освиркан на конгреса на ДСБ. С такива кебапчийски котараци, ренегати и клиентелисти и *** като Зеленогорски Реформаторския блок отива на бунището и ще види нов парламент през крив макарон.

17

Аз

преди 8 години

Браво, след 15 години негласуване, сега ще гласувам за теб Радане!

16

алстер

преди 8 години

Радане, очаквах повече от теб. Разочарова ме.

15

Анонимен

преди 8 години

Така ли се пуска кокала, който си захапал здраво?!!! РБ е просто сбирщина от алчни тарикати, които са във властта заради далаверата, а не, за да променят нещо. Жалкото е, че има хора, които им вярват...

14

дървено желЕзо

преди 8 години

Що е то властваща опозиция не изпускаш кокала ,но говориш ,че не си на власт. Келепира е най-важен добре си е научил урока от драгалевския крадец.

13

психиатър

преди 8 години

Остава на власт като опозиция!Браво,това е принос към психиатрията.