19

аааааа

преди 8 години

А за Видинско не сте прави . станиШката нарочно го съсипа и го докара до стандарта на Украйна за да им го подари и по-лесно да се интегрира с бесарабските украинци та нали от украйна му е корена

18

ааааа

преди 8 години

То един щогоде свестен да застане начело на БСП и всички пасета на гергов се разквичаха . Качете си пак станишката а ако може и некое по младо копие и правете каквото прави герБ ИВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО С ЧИСТО "НОВОТО" БСП С НАЙ-СТАРИТЕ В ЗАНАЯТА НАЧЕЛО. ЗА КАКВО ЛИ МИКОВ ДА ВИ СЕ БЪРКА В ДАЛАВЕРИТЕ С РАЗНИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА НАРОДА БЕДНОСТА И РАЗНИ ТАКИВА СОЦИАЛИСТОЧЕСКИ ИДЕОЛОГИИ ? АЙСИКТИР И ДА СЕ ПОЦЕЛУВАМЕ ПАК С ДПС НАЛИ УЖ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА ЯДАТ ПРАСЕТА

17

Анонимен

преди 8 години

Миков, да не си се почерпил с метилов алкохол?

16

Ник

преди 8 години

Абе,вие умишлено ли слагате знамето,противно на Конституцията,отвесно! Врагове ли сте на народа,българи ли сте изобщо,някой ви притиска ли,какво? Цветовете на знамето са разположени водоравно!

15

.

преди 8 години

Др. Миков, на теб не ти е необходима промяна на данъчната политика а паница зелева чорба.

14

Анонимен

преди 8 години

Наздраве!Столетницата умира,но връзкарството в нея не.Добре е за България,личности като този да подвикват като от масата на някой ресторант.Един каскет би му стоял добре.Наздраве!Символ на слаб и неуспял политик,абе наше момче....нали така викат съпартийците му .

13

бай Иван

преди 8 години

Демагогията на комуниста е заложена като наука във висшите партийни школи на БКП.Миков сега ни предлага притоплен тюрлю гьовеч .Аз предлагам да се направи пълна ревизия на подмяната, спретната от съратниците на Миков.Да се осветят кредитните милионери и заменкаджиите на Станишев.Всички мълчат и за следприватизационният контрол и икономическите досиета .А бракуваните пари,които е трябвало да се изгорят в Кремиковци и са отпътували за повторно обръщение? За контрабандата е дълга тема....

12

Анонимен

преди 8 години

Миков,колко красиво мълчеше!Ако изчезнеш също така красиво от Парламента, цена няма да имаш.А, и вземи онази развалина със себе си-Столетницата!

11

Анонимен

преди 8 години

Само в данъчната ли?

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6 Пример - ЧервеноГербера от Банкя , със Партииният билет стърчащ от задният му джоб. И ГЕРБ- ДКМС,достоини наследници на бащите си и дядовците от БКП ,на АБПФК, на ЦК и Политбюро на БКП.

9

fakt

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ.ЗА КАКВО ГОВОРИМ,НАРОДА МИЗЕРСТВА,ДЪРЖАВАТА ПОТЪНА В ЗАЕМИ ОТИВА КЪМ ФАЛИТ ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ. КО ПРАВИМ?????

8

Анонимен

преди 8 години

КОИ ДЕСНИ,ТЕ ДЕСНИТЕ НЕ ГИ БРОЙ В БЛИЗКИТЕ 5 ГОДИНИ ВСИЧКИ ЩЕ СИ ВЪРНАТ ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ КАКВИТО И СА САМО С НЯКОЛКО МИЛИАРДА ПО БОГАТИ.

7

Анонимен

преди 8 години

Типичното за българската политика е прехвърлнето на вината от левия в десния джоб. Отговорни политици в българия няма да видите скоро.

6

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да обещае предизборно социалист/комунист, спечели ли изборите, задължително не го спазва!

5

Анонимен

преди 8 години

Тоя другар колкото пъти си отвори устата толкова БСП губи по 2 % подкрепа . Миковче що не си пиеш водката и да не се занимаваш с работи , които не са за теб .

4

Анонимен

преди 8 години

СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ БЕ ДРУГАРЮ МИКОВ ЗА КРИЗАТА? ЗАЩО НЕ СЕ СЕЩАТЕ КОГАТО СТЕ НА ВЛАСТ? ИЛИ КОГАТО СТЕ НА ВЛАСТ НЯМАТЕ ВРЕМЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ХОРАТА ЗАЩОТО СТЕ ЗАЕТИ ДА МИСЛИТЕ ЗА БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ? ЗАРАДИ ВАС ВАШАТА *** ПОЛИТИКА И ДРУГАРЯ СТАНИГЕЙ МУТРИТЕ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ. ПОМНИШ ЛИ ИЛИ СИ БИЛ НА ГРАДУС И НЕ ПОМНИШ? ТИ КОГА ЛИ СИ БИЛ И ЧИТАВ? НЕМАШ ВРЕМЕ ЗА ТАКИВА РАБОТИ.

3

ист

преди 8 години

Миков, бяхте на власт, но не въведохте прогресивно подоходния данък. БСП са царе на лицемерието, а ти си неговото лице. И за да бъде лицемерието пълно, ще те сменят и изберат на твоето място млад лицемер.

2

Анонимен

преди 8 години

България е без бъдеще

1

DreamTheater

преди 8 години

Луд умора няма!