5

Анонимен

преди 8 години

Хляба не държи ситост, въпреки че е калоричен. Това се дължи на факта че калориите му са от въглехидрати и почти не съдържа други полезни вещества.

4

Анонимен

преди 8 години

Безглутеновата диета, е необходима само на хора които има нужда от това на всеки 100 човека, един има нужда от това ,за останалите 99 човека не е добра.Въпроса е как наистина вие имате гените да попаднете в това число да имате нужда.Джокович на страна той си има медицински екип, за него е полезна безспорно.Но вие имате ли, този медицински екип?

3

ЧичоТони

преди 8 години

Замених глутена с вратни пържоли и съм много доволен. Също така чаша хубаво червено е много полезна за сърцето, а съм забелязал, че студената бира утолява жаждата.

2

Анонимен

преди 8 години

Не ви е проблема в хляба - хляб се яде от както е създаден проблема е, че това което се изяжда не се изразходва и тялото си трупа трупа ... Няма го вече лозенцето с голямата мотика, няма ги животните в двора няма го физическия труд където тази енергия да се разходва какво очаквате тогава да стане. Ако един балон само се пълни то в един момент след подуването следва и пръскане.... при човека идват болести и какви ли не проблеми.... Яжте си каквото искате но разходвайте енергията..

1

Анонимен

преди 8 години

И глутена ли стана вредна храна вече?Явно поколенията българи, за които хлябът винаги е бил първата храна на масата, не са знаели какво да ядат. Добре, че дойдоха едни експерти от европата да ни ги разяснят тези работи.