50

8

преди 8 години

ЗАЧЕТИ-ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН!КАЗВА СЕ ПРОЧЕТИ.НУУУУУУУУУУУУУ ЕДИН СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН И КАЗА:"СЕГА ЩЕ ВИ ЗАЧЕТА,ВМЕСТО ПРОЧЕТА И ОТ ТАМ НАТАТЪК ХИЛЯДИ УМНИЦИ ЗАПОЧНАХА ДА ПОВТАРЯТ.ЕЗИК СВЕЩЕН !

49

do 56

преди 8 години

Айде сега отвори законопроектите (практически всички внесени от почти цялата група на Атака) и зачети детайлите. Мерси за такава работа.

48

ДО 53

преди 8 години

Ето какво е свършил Илиан Тодоров!!!! parliament.bg/bg/MP/1673А ТИ КАКВО СИ СВЪРШИЛ? :)

47

Анонимен

преди 8 години

Защо в САЩ няма малцинствени групи с подобни искания ? Ако на някой влах му се иска румънски, границата е близко да отива там.

46

Анонимен

преди 8 години

Не се е чуло и разбрало защо тия-ония не представят тоз проблем пред съвета на Европа и ЕС като и където искат да членуват,плащат си членски внос значи могат да си питат и интересуват по въпроси всякакви,аджеба защо са признати 27 говорещи се национални езика като таз организация е интернационална по състав,значи защо като има толкова различни малцинствени народности вътре в нея и у всички поотделно,се не говори и учи навред нашир всите езици що ги има и колко са официално регистрирани-150,200+2

45

_

преди 8 години

Маковей добре знаем, че си гледа работата повече от добре. А Илиян Тодоров, апропо, какво точно е свършил?

44

tuti- fruti

преди 8 години

Тази не си е научила урока за етносите. В БГ няма румънци а власи не е едно и също. Между другуто,когато гр. ВИДИН е овободен от турско робство, румънците се включили в овобождаването му с претенцията пред великите сили да се даде на Румъния северна Добружа.Когато поискали, след неколкодневни боеве ключа на града, Изет паша казва,че власите не са достойни за това и ще чака русите, така и става. Ключът е предаден на руски офицер и сега Видин и Добружа са наши.

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47Сглобена е твоята Турция, която сега обезумява, че ще се възроди Кюрдистан, че ще трябва сда върне и на Гърция, и на Армения, а би трябвало и на Бълггария, завоюваните с варварска жестокост културни земи, нищо че се правят на ударени за миналото си и имитират съществувала в миналото държава. Фантастика, ненаучна. А да се сещаш защо българите са били 1 500 000?! "Съжителството" им е помогнало!

42

Анонимен

преди 8 години

Маковей просто"предполага" "някои" промени, поради доста силни индикации, че ще настъпят в разградения двор и село без кучета България. Бърза да заеме позиция, та и Румъния да отхапе лаком къс. За искането на тази жена БЪЛГАРСКОТО Външно министерство трябва да изпрати международен протест до ООН и Брюксел, и до парламента на Румъния за нейното отстраняване от длъжност поради намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Тя дори не е ВЪНШЕН МИНИСТЪР. НЕЙНАТА ДЛЪЖНОСТ Е ВЪТРЕШНА!

41

Анонимен

преди 8 години

Ми тя жената си я гледа работата а вие защо не си я гледате , имате късмет че не сте румънски депутати че вече да сте в пандиза изнасилени и пребити

40

До "ген.Колев&q

преди 8 години

Не цапай името на славния ген. Колев. бисексуалният маниак, мечтаещ да стану император царь Фердинандъ I и Последни и негодникът Васил Радославов ни набутаха в Първата световнана страната на Германия, Австро-Унгария и Турция срещу Антантата. Българи се биеха с французи, англичани, гърци, сърби, румънци и изпратените да им помогнат руснаци. Тогава руският възпитаник, русофилът ген.Колев разби казашката конница, считана за най-добрата в света. и Слава на героя, но това не е повод за самодоволство!

39

Анонимен

преди 8 години

помаците сме българи...., но г.лупацит.е не го разбират

38

Анонимен

преди 8 години

България е една сглобена Държава от българи , турци , помаци , власи , да не забравяме че в края на 19 век българите са били само 1 500 000

37

Вaвилон

преди 8 години

Мaйчин език ,мaйкaтa го говориОфициaлният език е БългaрскиятНa рaботa AнглийскиВ бaрa ИтaлиaнскиНa кръстовище ИспaнскиНa зор ТурскиНa улицaтa ЖaргонВ дневникa ЙероглифиИ тaкa нaтaтък

36

а не тъка

преди 8 години

тя маковей си гледа добре работата жената де и българските депутати да бяха съвестни като нея

35

Анонимен

преди 8 години

Доживях да чуя нещо смислено от българските депутати.

34

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма какво да умуват, защото още навремето Васил Левски е казал, че който иска да се освободи, трябва да се бори за това с оръжие в ръка. Малцинствата в България искат да се освободят от българското робство само с думи, протести и форумни дискусии. Очакват бъгарски депутати да прекарат български закон да ги освободи от българско робство. Така не ставало, ако се съди по думите на Дякона.

33

ген. Колев

преди 8 години

Земите по Делтата (Онгъла) Расия ги награби от Румъния и им пробута нашата Добруджа въпреки че Румъния не искаше тая трампа. Е, ако Расия е решила да започне да връща награбеното - добре... ама от нахлуването в Украйна не си личи.

32

Анонимен

преди 8 години

Цветанов и Борисов зададоха на герберастките си *** тон за оплюване на Моника Маковей. Не могат да преживеят, че г-жа Маковей директно обвини ГЕРБ в покровителтстване на корупцията и в мафиотски схеми със строителните фирми на Пеевски, Божков, Златев и останалите олигарси.Само че целият свят знае коя е МОНИКА МАКОВЕЙ и какво направи, докато Цветанов и Борисов са ги чували в селата около Шума и Банкя.

31

до 26

преди 8 години

Защото искаме и България да стане високо развита затова! А не да пълни всички лоши доклади. Сега разбра ли защо?