23

do 22

преди 5 години

каква самозащита при тази 93-годишна баба?!

22

Бай Кольо

преди 8 години

Това са зверове,а не хора и трябва да бъдат избивани като зверове.А тези некъдърници в парламента,като не могат да създадат 25 години един читав закон за самозащита,поне да си направят труда да препишат от страни ,в които такива закони действат ефективно от столетия.

21

Анонимен

преди 8 години

както се очакваше -извършителите са цветни ,цветни та чак тъмнолилави

20

Шаран БГ

преди 8 години

Мъчи ме една еретична мисъл : Да не би ВЛАСТИТЕ нарочно да ги оставят тия катили /убийци/ на свобода, за да вилнеят и тормозят възрастните хора - пенсионерите ? Защото ако успеят да заровят поне половината, ще олекне на Здравна каса, НОИ, на бюджета като цяло. Освен това може да се заселят цели села със сирийски /афганистански, иракски т.е. всякакви/ бежанци и да се реши евро-проблема с бежанците !!Ще има работа за погребалните бюра и икономиката ще разцъфне-кофчези, цветя, траурни ленти,свещи..

19

Balgarska raboto

преди 8 години

Tova e BG-za 100 leva ,93 godisna jena da se bie???Ne vi li e sram?

18

Анонимен

преди 8 години

Трябва референдум за възстановяване на висшата мярка за наказание - смърт! Да го започнем сега! Който е "за" да слага +! И това да продължи и следващите дни и месеци!

17

до interesno

преди 8 години

Минусите са заради първата част,която беше изтрита!Като не знаеш,не се пали!

16

Обяснете!

преди 8 години

Защо биват избивани възрастните хора- за да спрат харчовете за пенсии. Защо се палят коли на обикновенни хора- защото вероятно са участвали в митинги и протести. Защо се правят големи обири- използват се за издръжка на категории хора. Защо се нападат и убиват без причина млади хора- защото няма работни места. Защо всички видове престъпления остават ненаказани? И как да си ги обясни човек?!

15

Георги Георгиев

преди 8 години

3) И всяко обвинение си влече собствена присъда. Когато Съдията свърши с присъдите по всички обвинения, той/тя взима калкулатура и почва да събира, колкото е общата сметка, толкова *** ще е зад решетките. Забравих да спомена също и : Извършване на тежко престъпление срещу личност в условията на организирана престъпност, понеже извършителят е подпомаган. Автоматично удвоява присъдата.

14

Георги Георгиев

преди 8 години

2)Нападение на възрастен Човек, автоматично удвоява присъдата. Изоставяне на жертвата в безпомощно състояние. А ако са показали дори и само писалка на жената, то деянието автоматично се превръща във въоръжен грабеж.

13

Георги Георгиев

преди 8 години

1)Тези Бабаити ако бяха направили този грабеж тук в САЩ, никога нямаше да видят отново Слънце без решетки. Прокурорът ще ги обвини в поне 10 престъпления извършени във връзка с грабежа като. Извършване на тежко престъпление след залеза на Слънцето, Нелегален взлом и влизане в обитаемо жилище. Използване на специални средства за извършване на тежко престъпление. Използване на лична маскировка при извършване на тежко престъпление. Грабеж извършен с използване на физическа сила (Strong Arm Robbery)

12

жорж

преди 8 години

Ежечасие У НАС. Но пък ИНФОРМАЦИЯТА НА т. н. Министър е ЗАВИШЕНИЕ НА РАЗКРИВАЕМОСТТА НА БИТОВИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Ако ТЯ не се сеща , някой да Й каже , че се подиграва с народа ни.

11

Анонимен

преди 8 години

МВР почти винаги нищо не прави в такива случаи, но таз случка се раздуха по телевизиите и се наложи МВР да си размърдат дебелите д-та. С други думи, значи можело, щом се наложело.

10

Анонимен

преди 8 години

Ало, политиците! Разрешете на старите хора да имат оръжие! Какво се правите на чукнати? Веднага ще се реши този проблем! Или ви е страх от народната любов?!

9

Сега

преди 8 години

БХК да ги номинира за личности на годината!

8

Чоко

преди 8 години

Горката жена, дали има роднини, които да 'помогнат' на правосъдието.... И после как ще живее с мисълта за случилото се.... Нямам думи. Държавата не си пази най-важните активи - младите и старите. Все още лъвовете са малцинство сред овцете.........................

7

s

преди 8 години

Е, преди години, това нямаше да се случи. Ако се беше все пак случило, тея вече щяха да са в безименен гроб с куршум в тила. Днес те ще бъдат на свобода най-късно до 72 часа, и то в най-добрия случай. Кво да се прави, демократични ценности.

6

Занзибар

преди 8 години

За пдобоно нападение над възрастни хора, искам да лежат с години и като влизат да съобщават на всичките останали затворници: Престъплението им е, че пребиха жестоко възрастен човек. И после честит им 20-годишен престой. Това е от най-долните проби изродщина!

5

Gni

преди 8 години

*** мръсни!

4

аз

преди 8 години

по новините казаха,че единия излежава убийство-7г.Това го няма никъде по свтета май трябва да върнат крумовите закони да видим дали ще посягат на родителите ни на имуществото ни