13

Джон

преди 8 години

"България е поела ангажимент и ще го спазва"Не няма да го спазва гнусна еврейска пред***телко! Хората не са поемали нищо и само да дойдат тук диваците ловния сезон за тях е открит и тормоза върху тях ще започне. Бог да не дава да се осъществи проклетия план Калерги. Той продължава - в немски правителствен сайт се обяснява илюстрирано как цветнокожите диваци да спят с бели жени. Гнус! Ние обаче няма да допуснем това нещо в България целта на което е геноцид на европейските народи чрез претопяване.

12

Кирил Софийски

преди 8 години

Тази още не може да се сети ,че Европа не е сбор от мисис ЙЕС ! Там има и суверенни държави със собствено мнение !Но тя горката няма как да го разбере !

11

патриот

преди 8 години

Егати предателката!

10

Анонимен

преди 8 години

тая е за бесене............Бесене й е малко.

9

Анонимен

преди 8 години

тая е за бесене

8

33

преди 8 години

ТАЯ ГУРЛА НА ПО КЪСЕН ЕТАП Я ИЗКАРВАТ..ПЪРВО ТРЯБВАШЕ ДА КАЖАТ ,ЧЕ ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА ,ПОСЛЕ ДА НИ ПОДГОТВЯТ ВСЕКИДНЕВНО ,С ДОБРЕ ПАЗЕЩА СЕ ГРАНИЦА,И АРМИЯ,С ХИЛЯДИ В ГЪРЦИЯ МАКЕДОНИЯ,МИГРАНТИ, КОИТО НЕЗНАЙНО ЗАЩО СА ДОПУСНАТИ ДО ТАМ..А ЗАЩО НЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ ПРИСТАНИЩАТА И ДА СЕ СПИРАТ НА МЯСТО..СЕГА ВЕЧЕ СЕ МИНАВА ОТНОВО НА КВОТЕН ПРИНЦИП И СИГУРНО Е ПАК ЗА ПАРИ ОТ ЕС..ТОЯПЪТ ЩЕ НИ ЗАВРЪТ В КОТЕШКИ Г.З

7

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Никой от народа не е съгласен с поемането на продажните ви ангажименти!!!!!!!!!!!!Тази защо не се заеме с ресора образование а разтяга кривите си джуки по въпроси които са извън задълженията и????????

6

Чекист

преди 8 години

Тази мадам не трябва ли вече само Буквари да показва пред BBC?

5

Анонимен

преди 8 години

Бре,какви министри широки специалисти имаме,бре!!!Министърът на образованието на България,вместо да си гледа науката и образованието в държавата,дава интервю в което обсъжда квотната политика за бежанци в ЕС!!!!Не ги затворихте тези усти да не ни срамите по цял свят!!

4

Митьо

преди 8 години

Тая за пари ще продаде майка си и баща си, камо ли интересите на държавата като почнем с АЕЦ Кпзлодуй, та до сега. Вместо да е с доживотна присъда за престъпления към държавата вижте я сега.Че и дава мнение. *** посрана. Дано пукне дано

3

балама

преди 8 години

"България е поела ангажимент", друг път. Поели са го такива българофоби в управлението, като Кунева, Митов, Рамаданя, Бокича..., които не пропускат случай, да стегнат още въжето около врата на българския народ.

2

Калина

преди 8 години

"..как да се накарат хора, устремили се към Швеция и Германия, да дойдат в България..." - бих казала: "Насила хубост не става" ;)))

1

Анонимен

преди 8 години

Защо трябва да се спазват квоти?За да се задоволяват извратените прищевки на дъртата вещица Меркел?Нея едва ли ще я изберат пак няма смисъл да угаждаме на изтрещялата бабичка.Няма никаква оферта в нея.