17

джона

преди 8 години

258, теб никой не те бръсне за слива

16

Анонимен

преди 8 години

Не може да се погрижим за тях, вярно е, затова най-хуманното и правилно решение е да ги взема. Халал да са и! Даже и транспортните може да поемем....

15

джона

преди 8 години

до 7:'ДЖАМБАЗИНА ТИ В КОЯ БЪЛГАРИЯ ЖИВУРКАШ БЕ? НЯМАЛО РУМЪНЦИ В БГ!? Я МИ КАЖИ ВЛАСИТЕ И ВЛАШКИТЕ РОМИ КАКВИ СА? БЪЛГАРИ ЛИ СА? АМА ТИ СИ БИЛ МНОГО УМНО ПАРЧЕ БЕ!! ОТ АКЪЛ ГЛАВАТА ТИ ПУКА ПО ШЕВОВЕТЕ!!!!' - ми той ти обяснява човека, прочети внимателно и ще разбереш, тъпанарино

14

.!.

преди 8 години

Епа това е лесно! Когато румънците осигурят собствен бюджет и права и неща на унгарското малцинство на тяхна територия тогава и ние можем да помислим за изсселването на техните роми към техната си държава! И да си кажа честно бих платил лично и с мои собствени средства изселването на кои да е 10 роми от нашата територия! Но при положение, че никога повече не видя никой от тия роми отново в БГ!

13

Shark

преди 8 години

До 258. Аз пък се сещам за хилядите българи, прогонени от домовете си или избити в Одринска Тракия от турците, за което междувпоречем Турция дължи репарации. Та нима Одринска Тракия не трябва да бъде върната на България???А??

12

иво

преди 8 години

Още през 2010 г. тази нен.......на беше писала до Борисов с такива претенции , но никои не и обърна внимание , обаче не се отказва .

11

Анонимен

преди 8 години

Не сте прави, ако нямаше румънци в България то Енчев щеше да пее сам.

10

Цецо

преди 8 години

До аз 6Ми ценни са, нали политиците на тях разчитат по време на избори...:)

9

Анонимен

преди 8 години

Като гледам снимката на Мукавей май и тя е румънска ромка.

8

258

преди 8 години

Всеки път като прочета коментар за необходимостта на кюрдите в Турция да си имат независима държава в Турция, винаги се сещам за горките онеправдани и малтретирани влахи в северозападна България. Може би някой от вас може да се сети, че и те имат право да си създадат независима държава Валахия в този район на България?!

7

Анонимен

преди 8 години

А бе я всяка държава, която претендира, че има малцинства на наша територия, да си ги взима!!!!

6

аз

преди 8 години

нали индия си призна всички роми по света сега и румънците ли претендират за тях ,че много са ценни тези роми

5

10.03.2016

преди 8 години

Напоследък се чува, че ромитене били румънци а били индийци :) Ей за невежеството голяма борба пада...що ли? Света ли ще се променя?

4

Смешно

преди 8 години

Хйде сега и роми-румънци.Скоро ще има и роми-китайци сигурно. Нищо друго не можем да очакваме он евродепутати след като имаме такова мекотело правителство.

3

jen

преди 8 години

Не е ли по -лесно да спонсорираме завръщането им в родината, където да си ги обгрижват на воля? Даже може да пратим и малко български роми - явно им се кефят.

2

Анонимен

преди 8 години

ДЖАМБАЗИНА ТИ В КОЯ БЪЛГАРИЯ ЖИВУРКАШ БЕ? НЯМАЛО РУМЪНЦИ В БГ!? Я МИ КАЖИ ВЛАСИТЕ И ВЛАШКИТЕ РОМИ КАКВИ СА? БЪЛГАРИ ЛИ СА? АМА ТИ СИ БИЛ МНОГО УМНО ПАРЧЕ БЕ!! ОТ АКЪЛ ГЛАВАТА ТИ ПУКА ПО ШЕВОВЕТЕ!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Казват се мокри власи!