117

Анонимен

преди 2 години

Някой си Кви Румънците преди 300 години е имало само българи

116

Анонимен

преди 8 години

Бълагария да признае всички ромънци за роми- веднага!Настоявам!

115

Том

преди 8 години

Взимай ги всичките *** г***дино! Не ни обяснявай за "правата" им, че ни е прекипяло от fuckin liberalism!

114

Богомил

преди 8 години

До 258Местното население сме ние, траки, които днес се наричат българи. ДНК анализите доказват, че живеем тук най-малко от 13500 години. Ние смв потомци на хората, създали първата цивилизация, 2000 години преди Шумер и Египет. Нещо повече, след потопа в Черно море преди 7500г.част от населнието се изселва в Шумер и Египет. Първите 3 египетски династии са траки.По нашите земи е открито колелото, възниква земеделието и металургията. първата посменост,, астрономията и първата човеколюбива религия

113

ТАРАМ ТАРАМ

преди 8 години

До 258Момче ли си, мъж ли си.. не те знам.Браво, имаш завидна обща култура за историятя на Турция.Ама си върви на там по живо, по здраво. Претенции към нашите чувства недей да имаш! Не ни е скъп спомена за 500 години башибозук. А такива като тебе с лопата да ги ринеш. Всеки който яде български хляб е българин! А ти да ме прощаваш си продажник и безродник. А сега си пусни нашата хубава песен - ''Излел е Дельо хайдутин'' и после обяснявай що е то тъй ''потутчване и почерняне''-гони Voyager 1

112

Анонимен

преди 8 години

То има ли не рОмънски роми ?

111

Влашко

преди 8 години

Румъния да защити правата на етническите румънци, озовали се в територията на България. Очакваме ясната и твърда позиция на държавата- майка. Дискриминирани сме и няма да търпим вечно!!!!!!

110

Анонимен

преди 8 години

Джамбазки: Поредната измислена драма! В България румънци няма!Много ясно, че в България няма румънско малцинство за каквото претендират румънците.

109

алооооооооооууу

преди 8 години

объркал си рейса пич!!!тая порцеланов петел ....скубала ли е?

108

Анонимен

преди 8 години

"България да признае румънските роми!"И още да им дадем ключа от апартамента където са пари. :)

107

ha ha

преди 8 години

Ми то нали няма граници , нека румънските роми се преместят малко на север и да си учат румънски колкото си искат :-) ние нямазме квалифицирани кадри за това.

106

az

преди 8 години

Когато хората със здрав разум обясняваха че Маковей е румънска соросутка, стадото в България мучеше от възхита за проницателната и мисъл че Борисов бил корумпиран и дори искаше да я прави министър на правосъдието. ОТ СОРОСУТКИ НИКОЯ СТРАНА НИЩО ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛА!!

105

Докога

преди 8 години

Няма ли модератори в този сайт?Някакъв с турско знаме 258 постоянно досажда истига дори до обиди за българите и държавата.Докога ще търпим такива.Ако беше в прехвалената си турция отдавна да е клиент на затвора,катожурналистите на Заман и Хюриет.Трябва да бъде научен на уважение къмстраната,която понася съществуването му.

104

2013

преди 8 години

Сега в крайна сметка индийци ли са, или са румънци? Ако са румънци - да им издадат румънски паспорти и да ходят по белия свят.

103

аз

преди 8 години

кое е това бабе

102

Анонимен

преди 8 години

Няма малцинства в България,прочети подписаните спогодби и конвенции, Маковей! Има българи в Румъния!!! Подпиши споразумение с Индия!Бюджетът им е несравнимо по-голям,1млд и 150 млн. граждани роми! И Джамбазки повече да чете!

101

boby

преди 8 години

Не е права таз кака, не част, ВСИЧКИ *** са румънци, да си ги вземат оттатък дунава направо, даваме им ги, даже ще ги изпроводим с духов оркестър!

100

Анонимен

преди 8 години

До 258нищо не си обявил ,нито имаш пари -имаш един гол х.. ,който явно друго освен да го рязмяташ и слагаш на масата не ти остава ,от злоба и безсилие -ми кой ти е крив че си се родил рожба на помашко племе !!!

99

Анонимен

преди 8 години

българската държава е нефункционална и работи срещу всички-българи турци роми.партиите са партии на олигархията,най вече дпс.

98

Анонимен

преди 8 години

каде е тоа 258 при 140 коментара ти българите за Румънски Копанари ли ги взимаш тука