67

aga

преди 8 години

Turciya pokaza golemite si ta.sh.aci na celiya svyat.mashallah....

66

до 113 от Германия

преди 8 години

Полският крал Ян Собиески е командвал обединените полско-австрийски-германски сили срещу османските орди Кара Мустафа през 1683 година пред Виена. И сега Вишеградската Четворкаможе да спаси Европа, защо обаче България не я подкрепи КАТЕГОРИЧНО, подобно на Сърбия, Хърватско, Македония и Австрия ?

65

Анонимен

преди 8 години

дори Асад е повече решение отколко Ердоган. Сключи сделка с него, остави го още малко на власт, но да си затвори границите и воала. Няма имигрант, няма проблем.Първо ЕС трябва да укрепне, че в тези времена ... то са емигранти, то шнеген се клати, ГБР ще прави референдум ... не може да водиш война на толкова фронтове, немците и Меркел конкретно трябва добре да го знаят.

64

Анонимен

преди 8 години

Третополовите същества набутали се да управляват ЕС клекнаха пред Ердоган с надеждата че ще се върнат времената на безметежно съществуване на гърба на европейските данъкоплатци.Да ама не.

63

Анонимен

преди 8 години

Имало едно време Османска империя.Защо Османска? Да кажат историците. Е започнала тази империя да се разширява - до Виена. И там обединените сили на Западна Европа спрели османлиите. И какво останалао? Много жертви на османлиите и спиране на разрастването. След което за балканските народи настанал ада. Но за османлиите останал КОМПЛЕКСА - не превзехме Европа. Ако се интересувате от История ще разберете, че историята е спирала и сега се повтаря това, както преди столетия. Но........не е същото!

62

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали някой е сравнявал снимката на Хитлер с тази на Ердоган. Но има удивителна прилика. Не само в мустаците!

61

Анонимен

преди 8 години

Добре казано, но има ли кой да слуша? И ние така казваме, но нали сме българи никой не ни слуша. Айде сега да видим дали е до националноста или авторитета да се послуша това което се казва или ще бъде направено така както елитите искат?

60

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Европа пие отровата на Ердоган и яде ла...ната на Обонго!!!!!!!!!!Въпрос на вкус нали!!!!

59

UBIITE ERDOGAN

преди 8 години

ZA DA SE RESHI PROBLEMA DONYAKADE.KAK MOJE EVROPEISKITE LIDERI DA BUDAT TOLKOVA PROSTI.KAK MOJE DA SE VRUZVAT NA TOYA GADEN DIKTTATOR.

58

Анонимен

преди 8 години

Конвенции, принципи, тинтири-минтири. Решението е да се премахнат причините за тази бежанска вълна. Да се разберат с руснаците, да се вкара една 100 хил. армия с мандат на ООН в Сирия и ИД отива в историята. Така ще се гарантират и последващите избори за правителство. Е, това едва ли изнася на САЩ, тъй като има вероятност Асад да остане на власт.

57

Анонимен

преди 8 години

Решението което бюрократите в Брюксел нямат топки да вземат е пълна икономическа и политическа блокада на Ердоган до неговото падане от власт!

56

Аспарух

преди 8 години

До пост 76"Турци" Като изброяваш велики Турски учени, родени в рамките на векове,друг Българин ти бе изброил толкова родени само през 20 век.А само да те попитам гледал ли си кави са били съпругите на Султаните.Ще ти кажа(прочети в укипедия) Славянки,Персийки,Арменки.И я ми кажи като на Султан,който е на половина Славянин,му се роди дете от Славянка,то колко турско и колко славянско има?А после то като стане Султан и си вземе Славянка,колко турска кръв остава Така е и една голяма част от Турци

55

Калина

преди 8 години

Тази европейска политика ще е причина в един момент ние да се превърнем в бежанци от собствените си домове. Така, както изгониха от домовете им тези, които в момента ни заливат.

54

Аспарух

преди 8 години

Пак се пише за "звяра Асад" от крадеца,който вика дръжте крадеца....Женевската конвенция е писана от хора,разрешавайки конкретна ситуация(след Втората Световна Война) и тя може пак да бъде преработена,Когато тези хора ти заплашвт националната идентичност,естествено е че трябва да се защитиш и да ги екстрадираш доброволно(спираш им всякакви помощи) или насилствено.Всичко друго е игра по свирката на кукловодите за плана на унищожение на бялата раса и Европа.

53

Анонимен

преди 8 години

Според пропадналият белгийски политик г-н Ги,Русия,ИД и Асад са виновни.Но всички знаят кой и защо разпали конфликтите, разби цели държави и зверски уби ръководителите им.Турция е основен играч в целият процес.Турция спечели уникална победа срещу неориентираните сексуално и психически ръководители на ЕС.Нищо добро не чака Европа и в частност Балканите.

52

bolbov

преди 8 години

Няма друг народ на този свят,който виждайки,че отново може да съжителства стурците изпаднал в ужас се изкряска:Грабвайте телата,някой се изкряска"Пак трябва да крещим турския народ да агресивната турска държава НЕ

51

Анонимен

преди 8 години

Решението е руснаците да превъзпитат турците и да им избият от мислите имперските амбиции

50

шопите са прости още

преди 8 години

османлиите са го казали,дори когато са видели на среща си шоп са отивали на другата страна

49

Анонимен

преди 8 години

Гаджарите ще си останат на прага на Европа още поне 20 години. С тия *** за началници, нищо добро не ги очаква. Сега Европа им даде малко трохи и турците си помислиха, че са хванали порока Мехмед за шлифера...да да ама не! Е няма нищо лошо да си мечтаят за ЕС в края на краищата.

48

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Оригинално замислена статия в стил БЪРКОЧ ОТ ЗАПАДНЩШКИ ТРЪТЛЯЦИ!!!!!!!!!!!Представете си бягали от руската авиация!!!!!!Ами има ли такава в Афганистан,Ирак,Пакистан идруги места където е цъфнала краварската пролет Прибери си Обонго говедата за да не направиш на Путин велика победата