21

Българин от Германия

преди 8 години

Браво на смелоста на тези Балакнски държави и на Вишеградската Четворка.Червен картон за антиевропейската политика на Меркел !Защо България все още не е взела ясно становище по въпроса ?

20

Този план

преди 8 години

До БГза мигрантите отдавна е написан и спуснат още от срещата на билденбергите където участваха меркел и двама масони от турция и двама от гърция от България нито един затова не я споменават и я заобикалят гаче ли не съществува докъде ни докараха мончо паси с трабанта и крадливия атлантически съюз

19

страх

преди 8 години

петрич -софето- уидин ! румъняскя ката затвори мостовете ? боко ша съ на*ери!

18

Анонимен

преди 8 години

ами те са си политици , като слушах турчина как свободно си говорри на английски , а нашия не може и дума да каже само се ерчи

17

Ани

преди 8 години

Признавам им го на турците и гърците. И двете държави се съюзиха един вид да притиснат евросъюза за своите си интереси чрез бежанците. Насочиха ги по определен коридор, а в същото време коридора през БГ си го ползват нормално и безпрепятствено да не им се нарушава преноса на стоки от и за Европа..Много трябва да се учим от тях и да отстояваме нашите си интереси.

16

Коко

преди 8 години

Абе, Боко това, Боко онова, ама при Ореха бяхме започнали да се пълним с емигранти, докато сега авантюристит,е които се пробват през нашата граница са сравнително малко, та може и да се опази границата и държавата от скакалци!

15

Анонимен

преди 8 години

И защо си мислите, че ще тръгнат от тук бежанците? като прекосят България, къде ще отидат? В Румъния ли? После в Украйна и Полша може би?АхахахахаСега вече тръгват с лодките към Италия просто.

14

ядосана

преди 8 години

А къде сме ние?

13

Анонимен

преди 8 години

а позицията на България каква е?ВЕЛИКИЯТ Б.Б. ЩЕ БЛАГОВОЛИ ЛИ ДА ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ? или ще ни остави разграден двор?

12

Анонимен

преди 8 години

Незабавна депортация на всички араби от Европа.Нямат никаква работа тук,не са желани.

11

тТт

преди 8 години

Над милион и половина ци.***.ина без никакъв документ в Германия и половин Европа за една година!!! РАзбирате ли за какво харакири става въпрос?! И да са им честити бъдещите поне 5 млн. хъхкащи през следващите години! А ще и гледам аз поне сеира как ще се справят със социалните им помощи и бъдещите им пенсии на същите тези поне 10 млн. след 10 години, да съм жи и здрав дотогава!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Това значи че потокът ще бъде изместен през България... опа... бивша България, ако трябва да се точни...

9

Сказал медведь

преди 8 години

Поживем, увидим.

8

Анонимен

преди 8 години

Баце ще ги вземе като нищо всичките тия блокирани хора, стига да му обещаят от ЕС някое и друго евро!

7

Анонимен

преди 8 години

Усещам как в най-скоро време няма да има пари не само за пбществените поръчки, което е истинската причина за спирането им, както няма да има пари за пенсии и заплати в държавния сектор. Всички ресурси ще се пренасочат за издържане на мигрантите, които ще си търтействат на наша територия. Очаквайте скоро и нов заем от над 10 милиарда лева - СИГУРА!

6

Анонимен

преди 8 години

Абе хората действат а нашите политици само глупости ни говорят. Няма страшно няма опасност докато не стане, късно!

5

БГ

преди 8 години

Всички затварят границите и ограничават достъша по някакъв начин, а НИЕ какво правим ? Бойко чака да му кажат какво да прави, щото не го е грижа за Б-я и няма да се сопне на ГОСПОДАРИТЕ (ЕС И САЩ) и да ми каже че и ние затваряме границите.

4

Анонимен

преди 8 години

Скоро всички бежанци ще тропнат а нашата врата, защото само тя остана незаключена.

3

Анонимен

преди 8 години

Дано не са информирани за думите на наш Баце от оня ден, че условията в лагерите при нас са прекрасни и настанените нямат никакви оплаквания...

2

zeus

преди 8 години

До Анонимен 2Всъщност снимката е манипулативна, всички сме виждали видеоматериали с мигранти, основно млади агресивни мъже. Ние какво чакаме и не затваряме границите, всичко ще се изсипе тук сега!