15

Мери

преди 8 години

Дааа.... Това го могат само Родопчани-чепеларци.И химна си знаят. И като ревнаха ...., като лъвове.Беше много величествено( въпреки пропуските на някой си).Браво момчета.Радо, бъди жив и здрав и все така. Напред и нагоре.

14

Анонимен

преди 8 години

Браво на момчето!!!

13

cat

преди 8 години

Нямали химна на България?!Егати и нещастниците!!Срам и позор за тях!Българската федерация по ски и тя да се засрами,ама и да подадат контестация за излагацията!

12

Блъско

преди 8 години

За мен този успех на този голям БЪЛГАРИН е нещо в сферата на научната фантастика,сравнявам го като да станем олимпийски шампиони по хокей на лед.Н езнам какво да кажа за тези българи ,които от нищо правят УМОПОМРАЧИТЕЛНИ неща.Без да мрънкат и оплакват,просто отиват и мачкат наред.Свалям му шапка и му казвам едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ.

11

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че няма такава писта в България, направо си е срамно при нашата природа. Но явно е по-доходоносно да има къде да ходят к*рвите за студенткия празник, още хотели построете.

10

PILOT

преди 8 години

За такива постижения трябва да им се дават до животна достойна пенсия и добра заплата !!! Тупаните в Парламента само лапат за нищо !!!

9

До 2

преди 8 години

Какъв министър, какъв бок да го посрещат? Те сигурно не знаят кой е, какъв е, що е! Парадоксалното е, че няма писта, където да тренира, а го прави в чужбина. То така е е с почти целият ни спорт - без зали, писти и др. условия. Браво на момчето, да продължава с това темпо и един ден кой знае къде ще .

8

Шефът

преди 8 години

Браво само така смело напред и Бог с теб! Много ме зарадва това момче и дано има повече такива оптимисти и луди да покоряват света и прославят България! Браво и нови успехи следващият сезон :-)

7

Анонимен

преди 8 години

браво на това момче! да е жив и здрав! Дай Боже и олимпийско злато да ни донесе, да се чуе българския химн! Браво!

6

Анонимен

преди 8 години

Така, да го четат "футболистите" и некои тенисисти! Само заглавието на статията, нищо друго!

5

Анонимен

преди 8 години

Това е първа световна купа за България изобщо в зимните спортове. Това момче трябва да го позлатят! Браво!

4

Браво

преди 8 години

Браво наше българско момче!Бог да те благослови и даде здраве и много сили да имаш и олимпийски медал.Младите хора на България като теб,като математиците,физиците и всички ,които с успехите си стават посланици на милата ни Родина,ВИЕ сте истинския елит.Постигате резултати с много труд и лишения...и висок борбен дух.Благодарим Ви!

3

Анонимен

преди 8 години

Едно голямо БРАВО!!!

2

българка

преди 8 години

А министъра на спорта къде е ? Къде е Стефка Костадинова от МОК ?!? Защо само с тъпите футболисти-чалгари се занимават ?!? Това момче са го посрещнали негови съграждани и приятели. Защо няма никой от правителството ?!? Той е спечелил тази награда за България, всички са чули нашия химн.

1

Бен Ган

преди 8 години

Сега да се остави един състезател по ски и всички останали ресурси да се пренасочат към сноуборда.Същото бих направил и във футбола но... това е друга тема.