23

7

преди 8 години

До 852А ние минираме границата с туркестан, затваряме всички КПП, да ви видя де ще ги водите вашите братя музюзлмани. Ако бяха християни, щяхме да ги вземем, както навремето взехме арменците, но мънкита фанатици с фесове не искаме - те са си точно за ислямски туркестан.

22

Въпросът

преди 8 години

Кой кого води за носа. Цирк.

21

ааааааааааааааа

преди 8 години

И КАКВО ПОСТИГНА СЕГА ЕВРОПА.. -ПРЕМАХНА ВИЗИТЕ И ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА 40 МИЛИОНА ТУРЦИ ,СЕГА И ТЕ ЩЕ ТРЪГНАТ ЗАЕДНО С БЕЖАНЦИТЕ ЗА ГЕРМАНИЯ,АМИ СЛАГАЙТЕ ПОТУРИТЕ НА ТУСК И ФЕРЕДЖЕТО НА МЕРКЕЛ,И УНГАРИЯ ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ,ЩЕ СИ ВЛИЗАТ ПРЕЗ КПП С ТУРСКИЯ ПАСПОРТ БЕЗ ВИЗА

20

Анонимен

преди 8 години

zbidna se mectata na bilgarite ste se pregristat s taka lyubimite im kyurdi :))) iskahte svoboda za kyurdite sega vece imate realnata vizmojnost da im dadete vie kakvoto si iskate :)))

19

Shark

преди 8 години

Никакви пари докато не се видят реални резултати. Кой плаща за нещо предварително.

18

Анонимен

преди 8 години

Значи съвсем официално се отървават от кюрдите, като ги прогонват и си правят етническо прочистване, а в замяна ще си заселят други?! И за тази дейност Европа ще им плаща масрафа? Че и ще се сбъдне мечтата им - да си пътуват безвизово и безконтролно. Ти да видиш сега какво я чака Европа!

17

рускин

преди 8 години

Докато са оставили ушанката да си стреля както иска.европа ще има да плаща още много милиарди.поне докато *** се разпадне от глад....

16

Анонимен

преди 8 години

ТУРСКИЯТ ЕЗИК ОТДАВНА СИ Е ОФИЦИАЛЕН.ОТ КИТАЙСКАТА СТЕНА ДО ИСЛАНДИЯ......

15

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е диктатор и рекетьор.Останалото е дрън, дрън.Брюкселските чиновници скоро ще висят по дърветата.

14

Анонимен

преди 8 години

Да...човекът взе парите и каза "Ще видим"....

13

Анонимен

преди 8 години

Ну что, как там вазелиновый саммит ЕС -Турция прошл? не кого девственности на 8 марта не лишили? Да Всех Женщин Болгарии с Праздником 8 марта поздравляю из России.

12

ss

преди 8 години

И кво? за 5мил бежанци ке вземем 20мил кюрди !

11

Shark

преди 8 години

Турците са нагли, ама много нагли и това си е чисто изнудване. Нооо, за това положение си е виновна Европа и в частност Меркел.Ако още в началото се бяха взели безкомпромисни мерки против бежанците сега нямаше Европа да е в положение да бъде изнудвана от тези ци---га-ни. Що те беше Фюрера на власт, да видим тогава дали Турция така щеше да си позволява да прави и къде щеше да бъде навряна ако само си отвореше устата. Време е за отваряне на хотел бухенвалд.

10

еделвайс

преди 8 години

Тези тумби идват от турските брегове и биват грижливо доставяни на гръцките брегове. Някой обръща ли внимание на Гърция?! И защо хулят Гърция че не се справя с емигрантите, а към Турция се проявява такава загриженост?! Могерини не се чува от доста време, а точно тя е лицето, което би трябвало да взема отношение. А хубавото Наде с каква цел е в Турция, ако не да води българска политика, свързана ПОНЕ с бежанската тема?!

9

АНТИ

преди 8 години

До OdysseusНе вярвам на "честни" избори и на статистики-стъкмистики.Аз съм за военен режим Пиночет!

8

АНТИ

преди 8 години

До OdysseusДа, но руснаците си искат Путин и режима!Но у нас Бойко е диктатор!Направените няколко крачки към демокрация са под натиска на Европа!

7

Анонимен

преди 8 години

И от кога тypчоля е обидна дума, че я цензурирате?

6

Анонимен

преди 8 години

Е това остана, пуснете ги анадолските м... фи в Европа и след 3г ще поискат турският официален език а след това да се забрани християнството

5

Анонимен

преди 8 години

То този ЕС вече се разпада - Англия ще го напусне. докато шотландия се отдели от нея и влеез в него ще минат години. Каталуния ще напусне ИСпания, венеция се бунтува в Италия, Вишеградската четворка в центъра, УКрайна в близките 10 годиин няма да я приемат, Швейцария и Скандинавието не искат да ги приемат, а германците плачат защо не си останаха сами, а трябав да хранят всички...Путин вече съсдава Криб, вишеградската четворка и 4-ка ика нов съюз,гърция иска отделяне....

4

Анонимен

преди 8 години

Преди да отиде Н.нейнски имахем шикола в Анкара за бъдещи посланици, които да се учат и евентуално да станат посланииц...Нейнски закри тази школа. колкото и малко да бе, все нещо беше. Гдето стъпи тази жена трева не никне, тя е абсолютно същата като Пръмова - една номенклатурна снаха.