28

плувец

преди 8 години

Елитен спорт без допинг НЯМА!!!През 1922г. Джони Вайсмюлер става олимпийски шампион и рекордьор на 100м.свободен стил с резултат 0,58 мин. Днес рекорда е 0.46.91 мин. Да свалиш 11 сек. за няма и 100 години не е въпрос на правилни тренировки или еволюция. Става въпрос за систематично зобене от ранна детска възраст.

27

Анонимен

преди 8 години

без грим прилача на *** която дои козите на село

26

Анонимен

преди 8 години

Шугарпова си е американка бе, те си я имат за своя, позлатиха я, най-добре платената спортистка за всички времена! $80-90 млн. на година да не ги изкарва в руссия! какви глупости пишете! хваната е с допинг, нема оправдания, тя самата не се и оправдава, и нема нужда от адвокати, като вас. достойна, възпитана в американските добродетели и справедливост!

25

Йордан

преди 8 години

Женският тенис тур само може да загуби от отсъствието на спортист като Мария Шарапова. Тук не пиша с политически пристрастия, а по-скоро като фен на спорта.

24

Анонимен

преди 8 години

Това е гнусна атака срещу свещената руска империя и господ бог путин, да се свети името му, това е метеж, платени соpосоиди и гpантаджии от американското посолство са я натопили, рептилите също така са и го тикали в устата този препарат, а илюминатите са я накарали да не погледне списъка със забранени препарати. Атаката е подла и гнусна и е понеже путин е велик и има ядрени ракети и най-гориния танк, който винаги пали!

23

Анонимен

преди 8 години

Бреййй пак заподозряхме американската конспирация и еврейската манипулация. Тук става дума, че тя е пренебрегнала писмото от анти-допинговата комисия още от миналата година, в което ясно се упоменава, че въпросното лекарство се добавя към забранените от 1 Януари 2016. Затова в пресконференцията каза, че е направила голяма грешка за която ще заплати с глоба и наказание. Сега на ход са адвокатите и, които трябва да убедят ITF в обратното и да намалят срока на наказание.

22

Анонимен

преди 8 години

Много е прав по-долу човека, който е писал за Серена Уилямс. Принципно не гледам много тенис, но преди известно време като и видях бицепса на тази американка ми се зави свят. Тя може да бие една дузина мъже на канадска борба. И такива муслуки ако се правят без забранени субстанции, да имат много здраве от арменския поп.

21

boby

преди 8 години

Веществото е обявено, че ще е забранено още миналия Септември, така че всички спортисти са имали 4 месеца да се изчистят. А е вкарано в забранителния лист, защото се е установило че доста спортисти го ползват, за да си "увеличат представянето". Така че не виждам кой знае каква драма, Мария да си носи последствията. И без друго и е време да се отказва с всички тия контузии, жалко че няма да се откаже като Пенета след победа на US Open, а ще си тръгне с допинг, не заслужаваше така да станат нещата

20

Анонимен

преди 8 години

Милдронат e руско лекарство. Руснаците го вземат, за да се възстановят след състезания, възбужда малко, действа като кафето. Но си е чисто руски патент. Вземат го основно руснаци. За мен Шарапова не е толкова виновна. Голяма работа- витамини. Още една рускиня е дала положителна проба за това лекарство. Ами случва се. Стават грешки. Наказание от 4 години? Прекалено е.

19

Анонимен

преди 8 години

"Според описанието, медикаментът помага при исхемия и нарушено кръвообращение, особено при крайниците."Става въпрос за лекарство. Сега изведнъж го обявили за допинг, а тя го е вземала от доста време. Какво очакват? Като обявяват нещо за допинг, трябва да се оставя по няколко месеца, за да може тези, които са го вземали, когато не е било забранено, да се изчистят от него. Иначе си прилича отвсякъде на нагласена работа с цел да се компрометират определени спортисти.

18

Предположение

преди 8 години

Начинът на Запада да дели спортистите на "наши"или"ваши",дори и "вашите"да тренират на запад,е чрез висшата биохимия.Периодично се разразяваттакива скандали за да се покаже колко са неморални,неспортсменски ишмекеруващи са източните спортисти.Нима биволиците Уилямс не вземат нищоа ядат само "пръжки с лук"?Просто те ползват новоразработена висша химия ивероятно постоянно биват информирани какво ще се търси и забранява.

17

Анонимен

преди 8 години

за чист спорт - без русняци! те без допинг не могат, имат един атлет на висок скок, скачаше пиян!

16

Хм

преди 8 години

Нарочно са го въвели от 1 януари 2016 г., за да я натопят!!! Тези трикове за мръсотии са от старата школа...

15

Анонимен

преди 8 години

Ами нормално е след като е вземала един препарат 10 г ,както тя си признава и не е забранен ,сега организма да не се е изчистил напълно и дори и да е спряла от тази година да го взема пак да го има в организма и.Въпросът е защо само като по команда са налазили руските състезатели по всички спортове ,а другите или не ги проверяват или манипулират пробите.Серена Уилямс е с мускули като на мъж .Сигурно вече и се бръсне.Но тя не взема никакви препарати.Пие само билови чайчета ,които баба и и вари

14

gluposti

преди 8 години

Я малко се информирайте-пишете глупости. Това лекарство са едни безвредни витамини. Масова се дават на спортистите в Русия. Голяма работа. Толкова е вредно, че е забранено от три месеца. Щуротии.

13

gluposti

преди 8 години

Я малко се информирайте-пишете глупости. Това лекарство са едни безвредни витамини. Масова се дават на спортистите в Русия. Голяма работа. Толкова е вредно, че е забранено от три месеца. Щуротии.

12

Жоро

преди 8 години

как пък е нямало кой да й каже, че от 1ви януари са я забранили тая химия :)

11

18

преди 8 години

Ще ти се. От 10 години го пиела препарата жената. Като е почнала, тоест на 18 години, на 14 годишния паток Гришов още се е чудел в ляво или вдясно да се насочи, към мъжко ли към женско ли и хоп - Серинкаааа

10

15

преди 8 години

Оф, добре, че и нашту Гриши и той сигурно взема, че ако спре ще обърне ракетата и ще почне с истински жени като Уилямс да се наляга. Явно откакто е почнал се е ориентирал към по-женствени. Смятай след черното туловище Серинско какво ли щеше да последва... Явно Машенка го е захлебила.

9

Реалист

преди 8 години

НЯМА значим СПОРТИСТ които ДА НЕ ВСЗЕМА ДОПИНГ. И най-много допинг вземат най-големите федерации и държави. И именно тези държави определят правилата т.е. те държат най-новите допинги и щом съответният допинг стане достъпен - слагат го в забранителните списъци и минават на следващият. Това са тъжните факти. Говорил си с приятели професионални спортисти и това са фактите! Изобщо не стой въпрос дали вземаш а какво и как вземаш. Това си е цяло изкуство и цели институти работят за него в богатите дъ