48

Анонимен

преди 8 години

Тая е пътник и няма какво повече да я коментирате.И за една година да я извадят (макар че трябва да е ДОЖИВОТНО) просто няма как да се върне в големият тенис.Да си търси друга професия.

47

Анонимен

преди 8 години

След 4 г. ще е слаба в ръцете и няма да може да вдига "ракетата".

46

Анонимен

преди 8 години

Да разбираме, че немаркираните пептидни препарати остават на мода? Имуно-химичните тестове са скъпи и ако се въведат ще доведат до *** на индустрията ли?

45

Шаран БГ

преди 8 години

Тези ITF и WADA къде се намират и кой ги оглавява ? Интересно как уличават само българи и руснаци!? Маша е хубава жена, играе не лош тенис, но реве като ненормална и ако случайно се задържа на тенис ТВ канала с нейно участие, изключвам звука ! Такъв грозен рев не може да не говори и за нещо грозно в характера и, в навиците и, в живота и. Може да се оттегли на почивка - не им е лек живота. А тя и дребни стотинки за харчлък има - няма какво да я мислим !!

44

Така е

преди 8 години

Съвсем скоро се писа че Шарапова отказала да участва в някакъв руски турнир по тенис. Беше заплашена че нямя да и позволят да участва на Олимпиядата. Тава е отмъщението на Велика Русия.

43

Анонимен

преди 8 години

Хора, не се правете на наивни! Всички, повтарям, ВСИЧКИ спортисти зобят! Няма начин да си в големия спорт и да не взимаш, от време на време ни пускат по някоя муха за замазване на очите. Отделно спортът е една голяма пералня на едни пари...

42

Анонимен

преди 8 години

Не знам за спортистите но повечето хора в България взимат лекарства, които са недопустими в професионалния тенис. Естествено когато се сме болни.Така че да бъдем честни всички взимаме допинг в определен момент въпреки че не сме спортисти.Но за спортисти да не следиш лекарката които влизат в тази схема е голяма грешка, това е една от работата на тенисиста не само да удря топката.А спортистка с такъв екип да направи този пропуск не е добре.

41

Анонимен

преди 8 години

Винаги "хващат" някой на края на активната му кариера, за да отчетат дейност. Всички зобят. Как се играят два, три часа и повече на корта през ден? Висене по летища, часове в път и смяна на часовите пояси, разбит биологичен часовник. А за лекуване на травми да не говорим... Всички играят недоизлекувани и със стари травми. Отстрани се вижда само витрината и лустрото, но не и умората и болката. "Уморените коне, ги убиват, нали?"

40

Анонимен

преди 8 години

Руснаците продължават с практиките на ГДРто от времето на Хонекер !Сега хората разбират, че голямите успехи на руските спортисти се дължат изключително на забранени стимуланти !

39

Анонимен

преди 8 години

ДО 45ТОВА Е ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ДИАБЕТ- ПО-ДОБРО НЕЕЕЕМА...НО Е В СПИСЪКА НА ЗАБРАНЕНИТЕ ТЯ Е ЗНАЕЛА НО ОТ ГОДИНИ СЕ ПОДДЪРЖАЛА САМО С НЕГО...

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35 - два часа е гримирана, изпомазали са я с 2 кила масла и громове! много ви разбират главите - без грим! то не зависи от нея, тия милиони дето взима са за тва да се маже с тва, и тва, и онова ...!

37

както се казва

преди 8 години

На лъжата краката са къси. Всичко е до време. Ново доказателство, че няма честно спечелени милиони.

36

Анонимен

преди 8 години

Istinata e 4e..savremenniq sport bez dopingnqma kak da sa6testvuva...i tova vaji za vsi4ki sportove...dori za 6axmata,povqrvaite mi.

35

мда

преди 8 години

Харесвам Шарапова ( не мога д акажа защо точно но я харесвам)..Истината е че ВСИЧКИ взимат допинг просто по богатите взимат такъв който все още не е вкаран в списъка...

34

Анонимен

преди 8 години

пак ти набиха спирачки, шашко!

33

Анонимен

преди 8 години

малиии на тая снимка без фотошоп...

32

Анонимен

преди 8 години

Поболя се по Гришо и почна да прави глупости. Но така е в живота. Човек и да живее добре и да е** рускини, накрая избира сащ.

31

Анонимен

преди 8 години

от чернобил и сибирските степи до Брейдънтън, Флорида, САЩ - от мизерията до РАЯ - продължаваме напред!, /както би казал един учен патриот!/

30

Анонимен

преди 8 години

***? Много си е хубава и без грим и с грим. Който смята, че тази жена е грозна, да ходи да се завира във фотошопираните списания,да си прави селфита и да ги качва в фейсбук......

29

Анонимен

преди 8 години

Е...ЕВАЛА ...НЕ УСУКВА И СИ ПОЕ ВИНАТА ДОСТОЙНО...ГОТИНА Е И БЕЗ ГРИМ ТАКА ЧЕ МОМИЧЕТА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. КАТО СПОРТИСТ Я РАЗБИРАМ МНОГО ДОБРЕ...