23

Американ

преди 8 години

До 25:За кои народи говнориш бе, ръп0н?

22

любозар

преди 8 години

страхотно общество сме щом определяме за символ и личност и голям българин един подъл доносник и *** с 10 псевдонима в ДС

21

Анонимен

преди 8 години

25 Имаш предвид ако това е българина - Петко Бочаров? Той ако беше стока и голям журналист, за какъвто ни го пробутват и тук пишещите щяха да го признаят. Ако имаш предвид нещо друго, то извини ни че имаме мнение и не величаем двуличния дядка, само защото някой по телевизията ни е казал. На душманите на България не мисля да им цепя басма. Те нито за мене нито за държавата ще се притеснят ако си заминем. Такива двуличници и под турско и под руско все ще изплуват - като л***йн***та.

20

ODESSA

преди 8 години

Рядко интересен плазмодий. За тоя за тоя думата могат да имат единствено микробиолози.

19

ХИПОТЕЗА

преди 8 години

Ако се роди такъв нагаждач- слагач -мижитурка , то няма да може да се отгледа !

18

Дядо Иван

преди 8 години

Какъв по-голям подарък за Българския народ навръх 3-ти март.

17

Цитат

преди 8 години

"г-н бУчаров съжалявате ли че сте сътрудничел с тайните служби през комунизма?-Никога не съм съжалявал ,ако не бях аз щеше да бъде някой друг...........ама как няма да напиша какво съм чул ,какво съм видял ? Нали ако НЕ докладвам друг ще докладва и после ще ме питат мен -Ти ,защо не докладваш?.....И какво съм виновен аз , че някой *** разказва вицове против Тодор Живков или властта ,като няма акъл нека си носи последствията " интервюто беше излъчено преди 3 години мисля по БНТ1 или БТВ

16

Мръсник при три режи

преди 8 години

Лично за мен този е ЗАВЪРШЕН *** !

15

Анонимен

преди 8 години

Още един добър ден за българската демокрация.

14

ъх

преди 8 години

Все съм си мислел, че плюенето по соца му дава някаква свръхестествена сила и ще живее вовеки, но уви. Какъв журналист може да е този с вечната си тема "Антикомунизъм" и повтаряне на едни и същи заучени фрази. Всъщност поредния захлебил и станал човек през комунизма, а след това пръв борец за демокрация и правдини. Молим.

13

Анонимен

преди 8 години

Малко хора могат да се похвалят, че са били хамелеони и доносници в три Българии - в Царска, в Комунистическа и в Герберастка.Поклон Бай Петко - мекотели като тебе не се срещат често. Затова и живя почти 100 години.Хората с идеали и тези, които са се борили за нещо, не изкараха и половината ...

12

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ЛИ ОБИКНОВЕННИЯТ НАРОД ПЛЮВА ПО ЕДИН "ХУБАВ"ЧОВЕК? ЗАДАВАМ СИ ТОЗИ ВЪПРОС ОТ МНОГО ВРЕМЕ И НЕМОГА ДА НАМЕРЯ ОТГОВОРА! МОЖЕ БИ ЗАЩОТО Е ЖИВЕЛ ПО ПРАВИЛАТА? ИЛИ ПЪК Е ПОМАГАЛ НА НЕОПРАВДАНИТЕ ПА МАКАР И НЕ ФИНАНСОВО А С ДУХОВНА ПОДКРЕПА? В ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МУ ЯВЯВАНИЯ ПО ЕДНА ТВ ДРУГАРЯТ БОЧАРОВ ПОДКРЕПЯШЕ БОСТАНСКАТА ТИКВА ОТ БАНКЯ. МОЖЕ БИ ТОВА ДА Е ПОВЛИЯЛО НА МНОГО ХОРА ДА ГО "ЗАОБИЧАТ" ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! ЗАТОВА СИ ВАДЯ ИЗВОДА ЧЕ ТАКИВА ХОРА КАТО НЕГО СЕ НАГАЖДАТ СРОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ СИ!

11

Анонимен

преди 8 години

Как така тоя "репресирания" заемаше високи ръководни постове в Комунистическа България, вместо да копа камъни в Белена, както истинските демократи.И за информация, фразата ДА, АМА НЕ не е негова, а е от българското народно творчество (приказките).Нека герберастката пропаганда да престане да промива мозъците на хората и най-вече на по-младите.

10

Анонимен

преди 8 години

А снимката дето се беше сгънал на две като дюлгерски метър да целува ръка на Тодор Живков имаше ли я ?

9

Анонимен

преди 8 години

Щом толкова те мразят Петко, значи перфектно си си свършил работата. Почивай в мир.

8

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа. Цяла седмица ще говорим че някакъв доносник, нагаждач и *** е гушнал букета. Добрата новина е че за две седмици, три парчета се прегърнаха със здравеца.

7

Членска карта №7

преди 8 години

До до предходнитеОт къде си сигурен кога един доносник говори истината!???

6

Членска карта №7

преди 8 години

До 7Тези глупости ги разрправяйте след 20-30 години, като умрат последните свидетели на онова време... Можеше да се оцелее и без да следваш примера на Петко Бучаров, и да останеш достоен българин!

5

Членска карта №7

преди 8 години

Нагаждач!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Отвратителен подлизурко, родоначалник на проститутската журналистика!