15

матросчо

преди 8 години

Аз зная как ще спре мигрантския поток - Германия да върне турските гастарбайте ри в Турция и вместо тях да назначава приетите мигранти - върнатите гастарбайтери ЩЕ РАЗКАЖАТ "ИГРАТА" НА ЕРДОГАН. И ВСИЧКО ЩЕ У Т И Х Н Е.

14

Анонимен

преди 8 години

Изглежда ЕС обича черни и араби, особено феминистките- стари моми, които не са се уредили с някого. Вместо да спретне икономическа блокада на Мордор и да ги принуди да не пускат х-***, те пари им дават, да си финансират бизнеса с ДАЕШ. Идиотска работа. При една икон. блокада Мордор ще увисне, а ние малко ще си отдъхнем от отровните им *** по магазините. Пълен бойкот на всичко произведено в анадола

13

до Хей

преди 8 години

Как не те мързя да напишеш толкова глупости? Истината е простичка: Турция не е длъжна да събира, изхранва и обгрижва ордите, които Бабиерата покани! Покани и след това започна да дава акъл как да се затварят граници, коя държава колко да приеме и хрантути, да плюе по Гърция и по Турция, след като им съсипа икономиките. Всеки трябва да си плаща за малоумието! И бабичката също! Сега гледаме напъните й как други да платят масрафа!

12

Хей

преди 8 години

Най-*** след още по-тъпата покана към мигрантите е капитулационното решение на Меркел да плаща на шантажиращия! Това е обида и за нея, за Германия и за ЕС! Ясно е за слепите се виждаше, че ордите са организирани, инструктирани и снабдени в Турция и са насочени оттам! От някаква служба! Трябваше да бъдат спирани още на първата граница! Насилниците, разбиващи гранични съоръжения и пребиващи полицаи, не ббях а и не са бежанци, а прикрити джихадисти и, смесени с известен брой жени и деца .

11

Анонимен

преди 8 години

ЕРДОГАН---ИМА НАЙ-ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА СРЕЩУ ТЕРОРИСТИ И КОМУНИСТИТЕ ОТ ПКК И БЕЖАНЦИТЕ!ТОВА , ЧЕ СЕ ЗАЩИТАВА С ОРЪЖИЕ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ ОТ ПКК----- Е АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!

10

Мене

преди 8 години

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ СИ, НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКА ИЗНУДВАНЕ ОТ ЛУДИЯ R-ДОГАН, ЗАЩОТО СПОРЕД ЕДНА КИТАЙСКА ПОГОВОРКА АКО ЕС СЕ НАВЕДЕ И ВИДИ 4 ТОПКИ МЕЖДУ КРАКАТА СИ-ЩЕ Е КЪСНО!

9

БРАВО НА ЕРДОГАН

преди 8 години

ДА МАЧКА КОМУНИСТИТЕ И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ПКК ......И ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В ТУРЦИЯ!!ТОВА Е --НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА ТУРЦИЯ!!!

8

Aз съм етн.българин

преди 8 години

и съгласен с "Изгонен от Живков". Надявам се, че в България всички етноси ще жиеем и за напред заедно мирно, без да се поддаваме на провокациите на някои политици откъдето и да са те.

7

Bulgarin ot Germania

преди 8 години

Министърът да определи точно какво разбира под "опазване на външната граница", понеже Меркел и Брюксел разбират под тази дефиниция да изместят биснеса на трафикантите и легално да превозват бежанците към Европа, с помоща на европейските военни. Такова "опазване" не ни трябва и народите на Европа няма да го приемат !

6

Вотан

преди 8 години

До Изгонен от ЖивковБраво,почти същия пример се каних да напиша и аз!

5

Анонимен

преди 8 години

NOEEVV rusko chuchelo ,nedey da se navresh mejdu atovete shte izqdesh nqkoy ritnik

4

Изгонен от Живков

преди 8 години

Г-н Боев, ако в градовете с компактно турско и ромско население в България започнат да гърмят бомби, гранати и започнат атаки с гранатомети, коли с бомби, няма ли България да изкара танковете и бронираните машини? Знаете ли, че терористите атакуват училища, болници и какво ли не, за да създадат хаос в страната? Тогава така галено ли ще говорите, били "собствен народ" и подобни мазни изрази. Путин когато изби стотици хиляди в Чеченя и Дагестан така ли говорехте или те бяха терористи, а ПКК не са?

3

Мими

преди 8 години

И защо не трябва да търгува? Защото една луда бабичка ги покани и затова турците трябва да ги събират на своя територия и да ги хранят! Откъде-накъде! Европа трябва да си плаща за сенилните глупости!

2

имаш +

преди 8 години

До Анонимен 1за добрият виц !!

1

тя

преди 8 години

Меркел ще бъде "извозена" от Ердоган и пак Европа ще страда!