13

Анонимен

преди 8 години

Да се преборят за нормално образование също и в университетите, защото преподаватели като Кристиан Банков от НБУ убеждават студентите, че не просто е било присъствие, но и българите сме длъжни на турците затова, че сме се защивали с цената на сила. Същата карикатура обучава и че българите сами ще си избираме от кой пол да бъдем в близко бъдеще.

12

Анонимен

преди 8 години

Браво на тези българи, които не се излежават или да бучат днес арпаджик в градината, а се изкачиха на тоз заветен връх! Ако имаше уважение към паметта и подвига на опълченци и руски войници, управниците щяха да създадат организиран превоз, а не да се създават задръствания и затруднения.Ако в Банско има лифт, до Шипка ще има 5 лифта.

11

Анонимен

преди 8 години

Къде сте бе войводи? повечето бяха дошли да си направят по едно сефи и да се тагнат и да разказват какви големи мъжкари са, а истината че са едни малки мишоци, които от понеделник отново ще се скрият по хралупите и ще се църкат и козируват. Честите празник!

10

анонимна.

преди 8 години

Браво госпожо Попова, приемам това , което Вие предлагате. Личи си , че сте от нашият край- Пазарджик- Е малко късно , но все пак-бихте господин президента по точки.

9

БГ

преди 8 години

И 20 000 хил. Да се съберат, народа пак гладен!!!!Бивши и настощи комунсти се радват на гладните български роби(роби в собствената си страна).Секта -това е положението.!

8

до 5

преди 8 години

Не се притеснявай! Той Господ ги подбра в последно време. Дори малко надхвърля нормата, но това е обяснимо.Когато ние дремем, Господ взема нещата в свои ръце, а Божието наказание е страшно и мащабно!

7

доно

преди 8 години

Ако наистина тази жена е про руски политик ще гласувам за нея!Опасявам се да не е само пиар

6

Георги

преди 8 години

Ако не се лъжа, Попова е юрист. Доста странно е, когато един юрист започва да казва каква е истината в исторически аспект. Всъщност не е странно, ясно е, че я подготвят за кандидат-президент. Трябва да се спечелят "патриотарите" с надути приказки, с това, което искат да чуят.Така се баламосват полупросветените. Малко чалгичка ми идва тая "реч"...

5

Членска карта №7

преди 8 години

Ние с историята нямаме проблеми... Вие, търгашите сте ни проблема... Дой ще Видовден да ви окачим по върбите за славата на България и Православието!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

do: promiti mozaci !!!misliteli che ako imashe robstvo v Balgariqsheshe da ostane edin turchin sled uj osvobojdenieto

3

Анонимен

преди 8 години

Маргарита Попова се оказва единствения мъж в държавното управление!

2

Анонимен

преди 8 години

iz mejdu tezi 10,000 nqma ni edin umen poznavasht istinskata istoriq na Balgariq

1

Иван Вазов

преди 8 години

Нека носим йоще срама по челото,синила от бича, следи от теглото;нека спомен люти от дни на позорда висне кат облак в наший кръгозор;нека ни отрича исторйята, века,нека е трагично името ни; некаБеласица стара и новий Батакв миналото наше фърлят своя мрак;нека да ни сочат с присмехи обиднисчупенте окови и дирите стиднипо врата ни още от хомота стар;нека таз свобода да ни бъде дар!Нека.