17

жорж

преди 8 години

,,Новите политически послания...законодателни инициативи.....,,. ОТ КОГО , ОТ МУТРАТА, ДО КОЛКОТО РАЗБИРАМ./ ,,АЛО ,ТАНОВ,,, МИШО БИРАТА, ,,ТИ СИ ГО ИЗБРА,,...../ ,,Преоблякъл се Илия , погледнал се - пак в тия,,. МУТРАТА СЕ ОБКРЪЖИ СЪС СПАСИТЕЛИ И ПРЕИГРАВА ДОЛНОПРОБНО. Само , ако се множат чистите юристи и народът ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНЕ И ОБЪРНЕ ЗАКОНОДАТЕЛНИТЕ ИНИЦИАТИВИ СРЕЩУ СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КАЛПАЗАНИ , ЩЕ ПОВЯРВАМ В ,,ПОДКРЕПАТА НА БЪЛГАРИТЕ,,.

16

14

преди 8 години

Като че ли ако те хванат имаш избор...Не лъжи.

15

Анонимен

преди 8 години

BEZ KORUPZIA NIAMA NAPREDAK

14

Анонимен

преди 8 години

Подкрепят те като ги попитат директно, ама колко от българите, като ги хванат в нарушение с колата, предпочитат да бъдат санкционирани точно по закон, вместо да подхвърлят някой лев на катаджията?

13

Корумпиран

преди 8 години

Вече 25 години е едни и също срещу корупцията .Кой е осъден ?

12

ЦК на либерастите

преди 8 години

Абе ей Вие мирната рая , не разбрахте ли ,че властта и местна олигархия само обират трохите на чуждестранните финансови анархисти-терористи които за 27 години откраднаха от жалката колония $1.5трлн. активи и поне още толкова пропуснати ползи от разрушена икономика ,концесии и див добив на човешки природи ресурси !???Вие юродите не разумни и децата ви ще страдат за безхаберието!

11

Анонимен

преди 8 години

Българина много мрази далаверата , в която той не участва . Иначе празни приказки по медиите колкото искаш .

10

Електорат

преди 8 години

Те българите подкрепят, ама някои други българи не подкрепят подкрепата. С голи ръце как се бори срещу ръжен?

9

дрън ,дрън

преди 8 години

Празни приказки и кухи идеи колкото искаш то не бяха "Боркор" ,комисии в дупетатника и т.н.. Резултати никакви и как да има като трябва сами да се вкарат в затвора ,а и това да го видя няма да го повярвам.

8

Анонимен

преди 8 години

Те и Гърците искат борба с корупцията ама по върховете , а за тях нищо . Взимаха незаконно социални пенсии , не плащаха данъци , лъжеха за доходите си и сега взимат по 2000 евро незаслужено пенсии . Това не е ли масова корупция . При нас е почти същото , всеки лъже и краде , ама ако може да не го закачат .

7

Анонимен

преди 8 години

BG podkrepyat vsichki idei,no kato gi pishem,nyakoi vse gi trie

6

ANONIMEN

преди 8 години

MALKO DA SE PORAZ4ISTI TAZI ADMINISTRAZIQ ! CQL DEN STOQT NA STOL4E I KRADAT !!!!!!!!

5

Джон

преди 8 години

Борбата с корупцията трябва да почне от върха, от самия Борисов, та се мине през министри, олигарси, едри бизнесмени и така надолу. Трябва да има отнемане на имущество в полза не на държавата а за бедните и болните бели българи, строги наказания за ощетяване, корупция и кражба от общите, държавни пари. Най-важното обаче си остава просвещаването на хората в Християнската вяра без което те не могат да разберат защо да си кр***днат пари за себе си и да се облагодетелстват за сметка на другите е зло.

4

Джон

преди 8 години

Ако ти се бориш да изкорениш корупцията в отношенията между хора за които парите представляват смисъла на живота няма да постигнеш нищо защото дори да налагаш санкции и наказания и да действаш твърдо и сурово с тях те ще действат лукаво, коварно и хитро за да заобиколят ограниченията. Това е битка с вятърни мелници. Рибата се вмирисва откъм главата а не откъм опашката и римляните са казвали, че думите инструктират а примера води!

3

Анонимен

преди 8 години

Незабавно закриване на нашия "съд" и назначаване на международен не може от десетилетия да няма нито един осъден.

2

Джон

преди 8 години

Не можеш успешно да се бориш с корупцията ако ти самия си корумпиран и използваш нечисти начини за печалбарство, защото това се възприема като лицемерие. Не можеш успешно да се бориш с корупцията ако преди това не просветиш народа в Християнството и вярата в Бог и знанието, че Той ще съди всеки човек според делата му. Не можеш да се бориш с корупцията ако мнозинството от хората са със съзнанието, че смисъла на живота е в придобиването на пари и които разглеждат богатството като идеал.

1

ДЕПУТАТ

преди 8 години

Не знам какво си мислите вие българчетата , но ние имаме друг План за нашето Богатство.Това е в главите на депутатките.