9

Анонимен

преди 8 години

До 123: - Я ми прати някои висшист в планината 2 седмици само с дрехите на него .... Как ще оцелее ?не се ли сети още? Как ще ти дойде ве! Понеже висшистът е образован, изобщо няма да ти уйдиса на акъла.

8

Анонимен

преди 8 години

е, щом обещавате...

7

123

преди 8 години

Абе вие от къде изкарвате тия глупости ... Я ми прати някои висшист в планината 2 седмици само с дрехите на него .... Как ще оцелее ? Каво ще прави ? Ще може да се ориентира по слънцето понеже е учил "ВИСШЕ" и е по "умен" от останалите ? Или ще знае какво да прави ако попадне недай си боже на някое диво животно . т

6

скептик

преди 8 години

Завършил съм медицина отдавна.Към края на следването си говорех с много възрастен патолог който спомена,че през 1956-та година за цяла година бил видял един пациент с инфаркт.Стресът е убиец номер едно в днешно време.И затова инсултите,инфарктите,диабетът са стотици пъти повече.Следването също е стресово и затова не вярвам на тази публикация.Следването ми бе по трудно от казармата.Не знам защо обаче казармата се признава за трудов стаж,а следването не.

5

172-ри ден

преди 8 години

Дано ,дано !

4

Анонимен

преди 8 години

"Висшистите съумяват да оцелеят в рискови ситуации"Преди известно време имаше статия че голям процент от бездомните във България са вишисти. Как професора ще го коментира?

3

Анонимен

преди 8 години

Дай пари, акъл не искам, за ко да уча, чака-рака чака-рака.

2

Митко

преди 8 години

Висшист столетник,няма.

1

w.q.germani

преди 8 години

SLEDOWATELNO....KOLKOTO PO DALGO RABOTISCH....JIWEESCH PO MALKO......