37

Bostanjiev

преди 8 години

Истинската интимна близост се поражда когато хората развиват своята връзка чрез изгаждане на взаимно доверие и подкерапа, чрез емоционална близост и съпричастност - и не на последно място -чрез активно създаване на еротичен контекст , еротична атмосфера и еротично настроение . Това изисква специфична компетенстност .

36

Светъл

преди 8 години

Неа, не обръщай внимание на провокациите. На мен също ми е приятно фа си кажем по някоя блага дума и майтап и не е задължително да си флиртувам с теб. Хубава вечер.

35

Неа

преди 8 години

Не , знайко.

34

Неа до 40

преди 8 години

Мисля , че има паталогична неудоснована ревност в теб .... Незнам защо идентифицираш комуникация между мъж и жена като покана за секс ... Незнам и защо съм ти така интересна , че да ме коментираш ... Някак всичко което пишеш е твърде далеч от моите разбирания ... и не ме кефи не защото ме обвиняваш в някакви работи , а защото е твърде ограничено . Аз ве искам да влизам в твоите рамки . Благодаря и хубава вечер !

33

40

преди 8 години

Аха. Имат си постоянни партньорки и някаква външна смята, че техните парнтьори са нейни най-добри приятели и въобще не вдяват, че става въпрос за оправяне, случило се, неслучило се или случващо се. Добре. Нямам други въпроси.

32

Неа

преди 8 години

Да имат си . Друго вълнува ли те или само кой кого не е оправил ? В твоя живот всичко до това ли опира ?

31

Неа

преди 8 години

Важно ми е да . Защо да не ми е важно ? Да не съм го поканила у нас , като съм го поканила в друга тема ( пак която даже не съм пояснила коя е ) . Забавна си .

30

35

преди 8 години

Като напише някоя, че най-добрите й приятели мъже и веднага става ясно, че някой някого там не е успял да оправи, но все още живее с таз надежда. А тези твои добри приятели мъже, както ги наричаш приятели, имат ли си постоянни партньорки, които да нямат нищо против техните мъже да имат такава добра приятелка като теб?

29

Неа до 34

преди 8 години

Нещо не ми е забавно непрекъснатото набиване на ориолчето ти ... Опитваш се да ми даваш някакъв наклон в живота ...просто недей ....

28

33

преди 8 години

Много ти е важно обаче да дойде определен човек, за да коментира там, нали? Чак и го кани! Много добре се представяш. Иначе не ми пука изобщо за достойнството на мъжа ти. Нито за твоето.

27

Неа

преди 8 години

Бъди спокойна мила Жена . Аз просто съм поканила Светъл в други тематики , защото съм сметнала , че е интелигентно момче . Имам достатъчно свободно време , ако искам да се търся нещо странично , просто нямам желание . Обяснила съм ( пак в друга тема ) , защо харесвам мъжкия тип мислене повече от женския , даже съм появила , че най - близките ми приятели са мъже . Ха сега де . Мъжа ми не се притеснява , ти обаче да ....

26

27

преди 8 години

Нейо не ти търся кусури. Просто си правя изводи за вътрешната красота, която Светльо толкова много чете в теб. Светльо, няма никакво значение как се казваш. "Светъл" е достатъчно основание да те нарека Светльо. Ако щеш се казвай Флиртурко, Нейко, Копейко.

25

Неа

преди 8 години

Благодаря , че защитаваш достойнството на мъжа ми - първо . Второ , понеже не четеш други теми , ще ти кажа , че съм писала във всички свързани с МВР и реформите които се готвят , така че освен в теми със забавна тематика , съм писала и в други за мъжа ми , колко го обичам и държа на него . Независимо дали си е в къщи или в командировка , мисля за него , така че съм доста далеч от стъпките в страни които те притесняват !!

24

26

преди 8 години

Защо ще прекратяваш флиртът, при положение, че Неа чака тръпнещо да обсъждате някаква друга тема? Значи мъжът й се върнал от командировка, а Неа чака тръпнещо други мъже да обсъждат теми в нета. Евала на щастието, евала на кефа ти, Нейо!

23

Неа

преди 8 години

Незнам ...психолог трябва да се произнесе ...

22

Неа

преди 8 години

Няма проблем :)Някой друг е с диагноза .... Най - му е удобно когато търси кусури на другите , за да се чувства по добре . Как се казва това заболяване или е комплекс ?

21

Светъл

преди 8 години

Не се казвам Светльо, иначе не знаех, че тя е обвързана, ако е така, прекратявам флиртът.Неа, извини ме.... :)

20

Неа

преди 8 години

Мъжа ми вече си е в къщи . Благодаря , че следиш коментарите ми . Чувствам се върха !!!

19

20

преди 8 години

Неа, чакаш ли Светльо в другата тема или чакаш мъжът ти да се върне от командировка докато ти тръпнеш да коментираш с някакви непознати личните си преживелици житейски?

18

19

преди 8 години

Светльо, Неа си имала мъж, който бил в командировка. Него желаеш ли го?