53

Васко

преди 8 години

Млад, красив, умен, финансово обезпечен съм и живея и работя в Лондон. Може ли аз да я взема за законна жена?

52

Джон

преди 8 години

Оставете я в България, такива хора като нея трябва да са добре дошли. Хора които са от добро потекло, иранците са добър, качествен народ, персийци. Хора които са готови да приемат християнски ценности като Захра. Хора които идват сами или на семейни начала, особено млади жени. Такива хора са добре дошли и те се интегрират по естествен начин защото са качествени хора. От тълпите диваци прииждащи като морски талази трябва да се пазим и да не допускаме, а не от такива хора като Захра.

51

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМисля, че трябва да прочетеш малко повече относно отношението на исляма спрямо други религии, особено когато става въпрос за някой, който е бил вече мюсулманин, а камо ли жена. Защо не съдят и пращат обратно бабаитите дето пропагандират ислямска държава и ядат народни пари? А са се хванали за работещо момиче. Кой е опасен за родината ни?

50

Анонимен

преди 8 години

Дано се върне в родината си по живо по здраво момичето! Ще й дадем зимнина за изпроводяк. Следващия, моля!

49

Ала_Бала

преди 8 години

Тази жена трябва да остане в България!

48

Бoбе

преди 8 години

До АнонименКакво е ислямът? Осъвременяване на стария завет, каквото е и християнството. Ислямът обаче е направен за мутанти, толкова ***, че не могат да осмислят християнството. Направен е, когато се е видяло, че християнството е много сложно за онези чергари и че няколко века не са успели да го проумеят. Тоест ислямът е доктрина за глупави и необразовани хора

47

Михаел

преди 8 години

До анонимен коментар 55: много се смях на това със забулените нинджи и брадатите джихадисти и тук, според мен, си прав.Колкото до религията, мога да се съглася само отчасти - наистина има много религии, които са чисто манипулативни и дори самото християнство е било употребявано с такава цел многократно в историята, за съжаление. Това, обаче, далеч не означава, че самото то е манипулативно - напротив. Християнството учи човека да бъде свободен, сред много други неща.

46

Анонимен

преди 8 години

Успех на момичето. Господ да я пази!🌹☀🌹

45

Vasko

преди 8 години

Бих се оженил за нея и взел после в Англия

44

Анонимен

преди 8 години

Религията е измислена за да манипулира хората. Не е за вярване че толкова много хора вярват в детски приказки. аллах и исус христос (нарочно с малки букви) са толкова реални колкото Дядо Коледа. Все пак имаме един пример за интегрина жена от мюсюлманския свят нещо което е огромна рядкост и да я пратим на смърт не мога да повярвам. Иначе даваме убежище на всякакви други черни забулени нинджи и брадати джихадисти. Ако бежанците бяха като нея нямаше да имам нищо против тях.

43

Божидар

преди 8 години

Малоумност. Точно това са типа хора които трябва да получават и бежански статут, а и направо българско гражданство. Това е имигрант мечта.Що за *** ще я върнат обратно в близкия изток? Където наистина смъртната присъда е достатъчно реална!

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38Само като прочетох "исляма е прогресивна религия" и беше дотам :)Тея са 500 години назад от цивилизования свят...

41

И

преди 8 години

До ХХХБългария е християнска дъжава, била е и винаги ще бъде! Може да говорите за вероотстъпничество, ако сте си във вашето отечество.

40

Анонимен

преди 8 години

До СашоНяма българско правосъдие. Въобще няма никакво правосъдие.

39

П. Рангелов

преди 8 години

Aко беше главорез от ИД, щеше да получи убежище още преди да е стъпила в България. В този провал БГ нито една институция не е българска. Тези, които реално управляват, също не са българи. Призовавам никой да не гласува. Пълен бойкот на системата.

38

А.

преди 8 години

До АнонименХристовата църква стои пред Бог като едно цяло без значение от деноминацията. Не знам доколко сте запознати с евангелското движение, на какви негови представители сте попадали, какво сте чули, какво сте разбрали или не разбрали. Факт е, че изобщо Църквата днес не е това, което е според Божието желание.. за което Ви молим да простите. Относно истината за евангелските църкви, смятам, че е редно да се поинтересувате и за добрите примери, които никак не са малко, и да ги вземете предвид.

37

Сашо

преди 8 години

срам за българското правосъдие ако я върнат в Иран!!!!!!!

36

Пак Отец Иван

преди 8 години

Во имя Отца и Сина и Святого..........Цензори, това не е глагол в 3 л. ед. ч., а е елемент от Светата Троица. Вие, обаче, го заличавате (виж коментар 38). Подсъзнание, няма що!

35

Анонимен

преди 8 години

Трийте 44!

34

Отец Иван

преди 8 години

Цензорите в този сайт ужасяват с простотията си. Те заличават съществителното в "Отца и Сина и Светаго Духа", тъй като го считат за глагол в трето лице единствено число. Виж коментар 38.