28

Коло

преди 8 години

До от 7 никога не сьм имал работодател които да ми плаща заплатата винаги аз сьм плащал тяхната.От ес бьлгария ме е взрла стотинка защото нетен платец.бьлгария пофсрява на германия през арубис поне 20 милярда евро годишно на канада още толкова на авсрия през монди и евн Дестина милярда на щатите от тецовете 5_6.После боче ни баламосва с 20км асеалт отЕС платени 1%от наща вноска.А100темилярда отктаднати годишно деса.

27

Анонимен

преди 8 години

Аз не разбирам какво толкова се дразнят тия турци и руснаци.Ако Турция или Русия направят комисия срещу намесата на България във вътрешните им работа, аз няма да им се дразня.

26

Джон

преди 8 години

Това е защото огромната част от българските политици нямат характер, нямат истински нравствени ценности и гледат изгодата и втория начин. Такива са лесно управляеми и манипулируеми и ако някой силен като посланник от сащ им каже да изпълнят нещо което е във вреда на българския интерес те нямат нито желанието, нито волята, нито морала да кажат: Стига значи стига! и Дотук може, но повече не! Те са като Хаджи Генчо Хаджигенчович който хем е с българските революционери хем доносничи на султана.

25

Богомил

преди 8 години

Добре, Каракачанов споменава много държави, които под една или друга форма се месят в българската политика. Но защо не казва и дума за Русия, на която се пада лъвския пай от чуждата намеса и която води от много столетия хибридна война срещу България и още продължава да ни контролира и ограбва, подхвърляйки рубли на петата й колона. Нали комунистите дойдоха на власт с "помощта" на Съветската армия, а техните наследници контролират не само икономиката ни, но даже и българската църква.

24

GPU

преди 8 години

Не е смешно да се спре комисията Турция-Русия. Тя е мъртвородена от нездрави умове и гласувана от хора, които нямат здрава връзка с реалността. Смешно и жалко е, че бе създздена и скалъпена по този начин - нагло и безмозъчно. Сякаш няма МВнР с министър, няма разузнавателни служби и ДАНС, няма партньорски служби, с които Цветанов и Борисов толкова се хвалят и т.н. ...

23

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли за наш/и вестник/ци, които да са писали, че щели сме да поканим за 3-ти март Ердоган? Сериозно, ако някой е виждал такава информация "да я каже тук или замълчи завинаги!"С Каракачанов ми е трудно да с съглася изцяло.Разбира се е прав, че не трябва да допускамеразни кабани да ни размахват пръстчета, както и новият амбасадор, дошъл-недошъл да обявява какво щял да прави у нас!Не мога да си представя наш посланик да размаха пръст, защо католическите им свещеници блудстват с момченца!

22

Анонимен

преди 8 години

Чета статията, чета коментарите. Пак чета статията, пак чета коментарите. И нищо общо между тях. Тролска им работа на коментиращите, пари трябва да се заработят!

21

Българин

преди 8 години

"Веднага след създаването й Анкара и Москва реагираха остро, а през уикенда и премиерът Бойко Борисов обясни, че не разбира нуждата от нея. Вчера и шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов даде да се разбере, че създаването на комисията е било прибързано"Ало Борисов, ало Цветанов според вас нужно ли е някой отвън да се меси в родната ни политика, че да осъждате съществуването на подобна комисия, която разследва дали има външна намеса в политиката на България.

20

Анонимен

преди 8 години

Волен и Доган с по един шут и ПРИ ПУТИН а МЕСТАНЯ шута и при ЕРДОГАНЯ

19

Анонимен

преди 8 години

Комисията разследва намесата на България във вътрешните работи на "Турция-Русия", заради принудителното ни многовековно "съжителство" с тези държави !

18

Анонимен

преди 8 години

Комисията си е съвсем на място името Обаче трябва да е РУСКАТА И ТУРСКА КОЧИНИ

17

солидарен

преди 8 години

Няма нужда от комисия и разследване. Който пожелае се меси явно и брутално в България. А, нашият се хили като хелоуинска тиква и се чуди накъде по-напред да завърти гАза.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен18.Гладни стачки правят хитри евреи като Сугарев!

15

Мими

преди 8 години

Тоя лаладжия пропусна да спомене Русия! Гиди червена ***!

14

ха сега!

преди 8 години

Мътното дпс спретна тази гавра и всички дупетати се хванаха на въдицата

13

От 7

преди 8 години

Германия и Франция реално ни финансират в момента всички европейки проекти, а за съжаление в момента икономиката май само на това се държи, естествено е че имат намеса тези държави .Те ни плащат всичко .Да сте намерили някой работодател да ти плаща заплата и да не иска отчет какво вършиш.Ако намерите такъв обадете ми се и аз търся такъв.

12

Анонимен

преди 8 години

Този агент-доносник дали е повече прасе или повече ченге!?

11

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че няма нужда от такава комисия, щом 95% от депитатите са турски ибрици. Пример-отказа да признаят геноцида над страната ни от Турция. Жалки натегачи! Белене над всичко за тази ***!

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен9.Каракачанов е толкова македонец, колкото BG e държава!

9

Професор

преди 8 години

Както винаги Каракачан Ефенди е прав.Каркачана Премиер!