18

Въпрос

преди 8 години

Това повод за освобождаване на ректора ли е г-жо Бъчварова ?

17

Анонимен

преди 8 години

Напиняло ги е отвътре, какво толкова. Никой не знае академичните им копнежи.

16

NAPOLEON

преди 8 години

SLED NQKOQ GODINA 6TE PODAT RAPORD ZA NAPU6TANE I 6TE SE VLEQT V REDICITE NA UNDURGRAUNDA.

15

възмутен

преди 8 години

И СЛЕД някой година ще завършат успешно и те утре ще борят престъпносттаНе е изключено и да сде издигнат в ерархията и заемат ръководни длъжности в МВР.От такива кадри министерството няма полза.По целесеобразно ще е откомандироване за лоша и незадоволилелна дисциплина за сметка на ЧР които са ги изпратили.

14

Кратун

преди 8 години

Нормално ли е курсанти да ходят с оръжие при това във време, когато не са в академията? И какво са си мислели, че колегите ще ги покрият?

13

Анонимен

преди 8 години

Ч а л г а р и!!!

12

До 11

преди 8 години

Ивчо, мойто момче, батко ти е бродил по границата преди 24 години и тогава тя се пазеше.Режи чаршафи за партенки и стягай багажа, щото на това с работното време от осем до пет и 20 заплати на 40 години му иде края. Ако не си навит - свят широк.

11

Анонимен

преди 8 години

До ивчоКъде да ги пращаме полицаите и военните - на СПА, почивки. Ако трябва да са на границата, ще ходят. Нали затова са под пагон или да не им разваляме рахатлъка на нищо правещата и паразитираща прослойка. Нагло изказване.

10

BRAVO

преди 8 години

Що да не стрелят, нали на това ги учи министерката! Браво на такива калпазани!!!!

9

БАрут

преди 8 години

Така е,защото цалата система е жалка ! И ще става все по жалка,докато такива позорящи системата личица влизат с връзки и препоръки ! Кажете ми кой не може да влезе в тая жалка академия освен този,който няма от къде намери 3000лв?

8

Бай Онзи

преди 8 години

Не казват нищо за оръжието. Предполагам на курсантите не се полага лично такова. Тези пишлемета трябва да се изключат моментално от школата и да нямат право да заемат никаква държавна длъжност.

7

Анонимен

преди 8 години

Ba4varova da Si Hodi Mnogo Gafove Tel ismami ubiizstva

6

До 6

преди 8 години

Мисля, че да им пее Веско Маринов е прекалено жестоко, дори садистично наказание

5

Koko

преди 8 години

Ако не сложиш лайк на собствения си коментар, това не те прави автоматично пиян курсант от школата на МВР!

4

Анонимен

преди 8 години

Веско Маринов да им изнесе концерт

3

Koko

преди 8 години

Няма лошо, нека стрелят бе какво толкова е станало не мога да разбера. Те мутрите на от другата страна на Околовръстното всяка вечер стрелят, но никой не ги гони, въпреки че едва ли стрелбата е единственото основание за това. Наплашете ги от малки, та да слушкат до пенсия.

2

Пишман Курсанта

преди 8 години

Че са ги арестували добре. Въпросът е сега какво ще стане след като са ги арестували. Сигурно нищо и ще се разминат с едно порицание. Смешно, това са кадри на МВР които уж са за пример и подражание !!! А после се чудим защо мутри се стрелят и бият по пътищата.Ами ако бяха застреляли някой човек ??? Отново щеше да има оправдания от типа на : Извиняваме се, Не искахме да го направим, Няма повече да става така....типичните оправдания с които се измъкват...Смешна работа, даже не ми се коментира.

1

Анонимен

преди 8 години

Това е новата смяна на нашата полиция.