44

дф

преди 8 години

показват намаление на битовите престъпления с 24% - просто хората са толкова гладни че нямат енергия за скандали, гледат да не се движат много че бързо се огладнява...true story

43

акуд

преди 8 години

политоческото говорене понякога много контрастира с действителноста бъчварова и е много тъпо да го правите

42

Анонимен

преди 8 години

тези все едно живеят на друга планета.неосъзнаването на СТРАШНОТО положение почти е затрило държавата

41

Разума

преди 8 години

При сегашното толерантно и хумманно към престъпниците законодателство и неработеща правна сиситема престъпността няма овладяване даже и лично Батман да е министър на вътрешните работи. Нужни са нови ефикасни наказания и да се даде алтернатива на хората които искат да изкарват хляба си с труд. България може да храни 20 млн. а сега деца ровят в кофите за храна.

40

Анонимен

преди 8 години

Вярвам на това, понеже народа почна да вдига шум, около всеки случай и това води като следствие някой да си свърши малко работата.Въпроса е ако народа не вдига шум около случаите дали някой ще върши работата.Надали.Макар че би трябвало да се върши работа и в двата случая .Но не важи за България.Така че тука народа върши работата а на министерството.

39

Анонимен

преди 8 години

Те и викат куме Иване , а тя гледа някъде да ги хване.

38

Наблюдател

преди 8 години

"Обективните факти показват намаление на престъпността" Ако се мяркаха по селата щяха да разберат колко им са "обективни" фактите! Вероятно и за това не се мяркат..... За сведение на ведомството МВР, ТЕ са основни виновници за обезлюдяването им наравно с липсата на поминък! За сведение на СЪЩОТО, освен получаването на заплати имате и ЗАДЪЛЖЕНИЯ към този Народ който ви ги осигурава!!

37

Анонимен

преди 8 години

....... "и добави, че в структурите на ведомството има сериозен недостиг на кадри."Що така бе нали бяхме с най много полиция в целия свят -па 70 хиляди ли бяха или повече според стъкмистиката на някои медии .Само октомври ноември миналата година напуснаха 3000 души ,сега с готвените нови промени в закона се очаква да избягат още толкова най-малко -а тя милата обявила конкурс за 300 души .Да отиде в ромските гета и от там да си търси кандидати за полицаи щото това министерство върви към провал.

36

избирател

преди 8 години

СЪН СЪНУВАХ......

35

БУРАТИНОВА

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА СЕ НАУЧИ ДА ДЕМАГОГСТВА И ДА ЛЪЖЕ КАТО НАЧАЛНИКА СИ - ЗА НЕГОВА УГОДА РАЗБИРА СЕ! ВМЕСТО ДА ФЪФЛИ ПО ТВ, ДА СЕ ЗАСРАМИ И ДА СЕ РАЗКАРА С ЦЯЛАТА СИ ДРУЖИНА ЛЪЖЦИ ОТ ХОРИЗОНТА! НА БАРИКАДАТА МВР ДА ЗАСТАНЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ - РЪКОВОДИТЕЛ, А НЕ МЪПЕТ НА НАРЦИСА!

34

edin

преди 8 години

Бла-бла-бла!

33

до 21

преди 8 години

90-те са периода от 81 до 90-та година, а очевидно говориш за последното десетилетие на 20-ти век! Що си бягал от час

32

<><>

преди 8 години

Вярно е че Герб не са комунисти ....Бай Тошо никога не е лъгал така нагло и безочливо ! Да казваш на черното - бяло ....граничи с шизофрения или наглост от най най-горно ниво !

31

Анонимен

преди 8 години

Сериозен недостиг на кадри хахаха, та това е министерството с най-много народ в него към 40 хиляди души. *** народ.

30

Анонимен

преди 8 години

100% граничен контрол въвежда ЕС

29

чуй

преди 8 години

Един съвет,Руми! Приемете закон да не закачате хората,които защитават имуществото си и се самоотбраняват! Гаранция рядък спад на престъпността. В началото ще има ръст на погребенията,но и те ще намалеят в последствие!

28

Анонимен

преди 8 години

Оставка на Бъчвата !!!

27

Честито

преди 8 години

Европа затвори всички граници,вече не може да се пътува!

26

АК-47

преди 8 години

Огъъъъъъъъъъъъъъъън!

25

Стъкмистика

преди 8 години

Според стъкмистиката България е най-сигурната държава в света, а от чешмите тече мед и масло. Реалността... всеки ден я виждаме и знаем, че ни лъжат.