104

анонимна.

преди 8 години

Госпожо, спри , огледай се , прочети,ако не иде разбойник--бабаит-премини.

103

Анонимен

преди 8 години

-докога ще има зрелища ?-докато има хляб ...

102

Анонимен

преди 8 години

При 100% завишена престъпност къде тази"шматка"видя намаляване й?За да се видят очевадните факти на лавинообразно повишаващата се престъпност не е необходимо математическо образование.

101

razgradski pop

преди 8 години

и след като откриете извършителите какво правите?...залавяте ги...и после?...после ги пускате на свобода...докога? ...докато пак ги заловите...после пак на свобода...ами да...проблемът не е в полицията, а в правосъдната система...

100

Пострадал

преди 8 години

Те просто не регистрират престъпленията, упражнпвайки натиск върху жертвите. НЕ НА НАС ТИЯ!

99

Гацо Бацо

преди 8 години

Тая разкриваемост постоянно се увеличава !Сигурно е станала 120-140 %... :)

98

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова, ако на това разюздано положение му викаш "под контрол" значи не разбираш колко си се провалила или не искаш да признаеш. Тотален крах на сигурността има повсеместно, махали, села, градове. Това е една престъпна държава, в която цари беззаконие и саморазправа. Всичко е отбий номер, уж има полиция, уж има съд и прокуратура, но те работят само когато трябва в нечия полза. Обикновените граждани не могат да разчитат на никой. Вие сте един срам за народа! Резил! Затова: ОСТАВКА! МАФИЯ!

97

123

преди 8 години

MINISTAR BACHVAROVA KAKVO LI RAZBIRA OT POLICIA

96

Азармо

преди 8 години

Живях по времето на соца, когато уж нямаше непреизпълнена норма и петилетка. Наглите лъжи и лицемерието, които срещам сега денонощно по ВСИЧКИ западни медии (не пиша за БГ-такива, защото ги няма!) надминават по фантазия и остроумие дори гении като Спилбърг. Госпожата с липсващ за министърка дизайн, ако обича доброволно да се отсвири - не става! И да заповяда лично с преспиване в кое да е бивше цветущо село, приличащо в момента на декор за хорор филм.

95

Анонимен

преди 8 години

И един мармот ...

94

Анонимен

преди 8 години

А бе ейййййййййй, тази жена е политическо лице-кабасакали такива-под нея са спелиалиститееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее-кабасакали такива-дъртофелници

93

23453

преди 8 години

откъде си ги човъркате тия факти а? от г..а ли ве? изгледай репортажа на Нова ТВ за Н-ското село в Северозапада и тогава ми дрънкай с "обективни факти".

92

Анонимен

преди 8 години

Бойко пусни я за прецедент, след Роско и тая става за декор, отърви МВР от нейното неможене. За да я довършиш политически ли я инстелира на тоя горещ стол, или да довършиш първо МВР?

91

Анонимен

преди 8 години

под нейното ръководство се гони показател да се регистрират по-молко престъпления, така отличници стават най-простите полицаи, които не знаят че като пъдят гражданите и не регистрират престъпления, са престъпници - укриват лица от правосъдието. От нея, дилетонтското и обкръжение и риформата и се отвратиха и полицаи и общество.

90

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова си създаде звено за стъкмистикака, а кака, и въобще не и пука, че ще уволни незаконно някой ректор, който просто и казва истината за опасенията на полицаите от вредните псевдореформи, и същински били, които обкръжението на самозабравилата се социоложка причинява на България и хората в нея. Тя примамваше с месеци хората да станат работещи пенсионери, за да им прокара поправка в закона за държавния служител и да ги уволни. Може ли това да е министър на Европейска България?

89

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам на мутраците да им се помолят от полицията да не правят золуми.Може пък да стане работата!

88

Анонимен

преди 8 години

Какво искате от жена, забравила да претака зелето и то шупнало?

87

Анонимен

преди 8 години

министър Румяна Бъчварова отчете в парламента, че "обективните факти през последните два месеци показват намаление на битовите престъпления с 24% и с 12 на сто увеличаване на разкриваемостта".За пореден път се чудя в една и съща държава ли живеем?

86

Анонимен

преди 8 години

До Бла, блаЯ кажи за кой да гласуваме на другите избори, та да не се минем пак.

85

Бла, бла

преди 8 години

Ама, какво се чудите, бе хора. Та в България на социолизите всичките им изследвания и "факти" са им такива. Като го четеш, разбирай обратното. А тази май беше социоложка. Така че, не винете женицата. Това й е професионалното изкривяване. Винете себе си, дето сте гласували за тази шайка, аз не съм!