28

Илмейн

преди 8 години

До 43Нека има Църкви и деноминации стига да се държат здраво в учението на ранното апостолическо християнство, защото това не е човешко учение а Божие.

27

Анонимен

преди 8 години

В скъпата не Татковина има (внимавай!) 141 деноминации. Регистрирани. От Съда, който регистрира и фирми за внос на шам-фъстък или ароматизирани презервативи. Христа го разпъват безброй брадати, ама повече бръснати търгаши. Много доходно предприятие! Блажат, г.а.д.о.в.е.т.е! Блажат и промиват мозъците на доверчивите хорица, решили, не знам защо, че са намерили спасението си! Съборат им десятъци и си ги мушат в джобовете. Трябва нов закон, трябва да се намалят "църквите" до 15-20. Стига им толкоз!

26

д

преди 8 години

Ако държавата можеше да ги накара и да се избръснат.Мязят на ИДИЛ ,но вместо автомати носят икони , Младенеца с дева Мария и хоп някакви бради.

25

Илмейн

преди 8 години

До ЗанзибарНяма да стане! Аз пиша до тези които имат очи да видят и уши да чуят, а ако теб не ти харесва подминавай с мълчание!

24

Илмейн

преди 8 години

До НаглостКогато някой изобличава лошите неща, в случая аз особено ако с Църквата това АКО е вярно трябва да се приеме смирено и тези неща да си оправят защото те не толкова грешат пред хора а пред Бога. Както се казва в Псалом 140:5а "Нека праведникът ме наказва: това е милост; нека ме изобличава: това е най-добър елей, който няма да повреди главата ми"

23

Илмейн

преди 8 години

До НаглостАко адресираш мен уважаеми ще ти отговоря. Аз не съм бил никога комунист. Аз съм вярващ в Бога и Господа Иисуса Христа който посочвам тежките грешки които са в православната църква и които са я отклонили от истината. Ти вместо да адресираш тези много тежки прегрешения се нахвърляш върху мен. Знаеш ли в Светите Писания кои са правили това? Тези които не са приемали укорите и изобличения на светите пророци и на самия Христос а са ги преследвали.

22

Марко

преди 8 години

До НаглостДали възмутената Наглост ще успее да представи контрааргументи на идеята, различни от плюнките по онзи, който я е предложил? Съмнявам се!

21

Наглост

преди 8 години

Странно-един комунист, възпитан в научен атеизъм-решава какви да са правилата за вярващите! Каква наглост и безочие-типично по комунистически! Все едно шефа ва фен клуба на ЦСКА-г-н Дучето да направи структурата на Левски-да реши кой ще е треньол,кой ще иглае,кои футболисти ще вземат и кои ще продадат-и да каже-ми тва е нормално и умно! Как така едно атеистично възпитано човече ще дава съвет и мнение на тема-религия? Каква наглост,какво безочие!Типично по комунистически!

20

Илмейн

преди 8 години

Виждате ли на снимката как поповете мъкнат иконата и вървят пред и около нея в процесия, така са носили идолите ид0л0поклониците включително в предк0лумбова южна @мерика а и сега носят идолски статуи с езическата "кралицата на небето" която наричат с богохулното име "богородица". Православната Църква трябва да се очисти от гнусните езически доктрини които са влезли в нея и да възстанови изначалната чистота на апостолическото учение на ранното християнство.

19

Mарара

преди 8 години

Разумно!

18

Шоп

преди 8 години

Такъв проект може да предложи само ляв комунистически пр0стак, който смята народонаселението за разходен материал на Държавата. По тая схема във Фашиска *** главния фашис решава какво да ядат хората и къде да ходят на море.

17

цък

преди 8 години

Най-сетне!!!Трябваше ли Бг да се напълни със секти и радикални емисари от С.Арабия, Катар и Турция и да съсипят традициония за Бг ислям та да се сетите да си размърдате зад...ни...ците?Ами, сектантите които се изсипаха от Щатите и размътиха мозъците на децата?Колко човешки трагедии трябваше да преживее населението на Бг - и християни и мюсулмани!Дано само не е твърде късно.

16

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевРазбрахме че си от село, но не всички в този форум сте от селата, така че не е разумно да се обръщаш само към твоите съселяни.Има и граждани все пак.Не ни игнорирай.

15

От 23

преди 8 години

Но ако имат законово право да не изпълняват функциите си е вече друго.

14

Анонимен

преди 8 години

Един човек може да живее пълноценен живот,без еврейски измишльотини

13

до 18

преди 8 години

Истината е че не знам дали е приела но ако е приела е факт , че е под защитата на БПЦ.И няма начин БПЦ да допустнат връщането и иран.Ако не е приела проблема не е техен.Но ако е приела и те допуснат този прецедент, рухва сериозно доверието в способността да изпълняват техните задължения към тези които са приели вярата.

12

Анонимен

преди 8 години

Вяра и религия са различни понятия.Човек може да е вярващ,но не религиозен

11

от 16

преди 8 години

Сигурно има нещо в тази иранка заради което се налага да се променят наредбите.Но никой не ни информира какво е.

10

Анонимен

преди 8 години

По правилата цървата е длъжна да защити ,иранка Захра Шасавани поради това че е приела вярата.По новите правила спокойно можем да я върнем в Иран и не ни интересува че ще я съдят на смърт за това че е приела християнството.

9

Анонимен

преди 8 години

Добрутро, сетихте се тиквочи недодялани. Щом БПЦ се издържа финансирана от държавата, що мюслите ще се финансират от вън? Каквато е необходимоста, такова е и финансирането. Село без хора строи джамия. 110 000 квартал събира пари за църква?!