59

razgradski pop

преди 8 години

не мога да разбера...след като има толкова много и то доста подходящи синонии, защо се използва думата бламира...за да бъде изказването на по-високо ниво ли???....диалог от филма Опасен Чар: Тодор Колев: Как се казваш?...жената: Щефи...ТК: Разбрах, Стефка...ето това сме ние българите...

58

Анонимен

преди 8 години

Българизирано чарало от Ямбол:-българин съм бе заклевам се в децата ми , Господ да ме убие ако лъжа

57

Анонимен

преди 8 години

Белия българееш се ром Сидеров

56

Анонимен

преди 8 години

Todor Jivkov o6te ne e lejal v Zatvora , primer e Chau6esku

55

Византия

преди 8 години

Геноцод наистина е имало над Българите но от страна на Византия , християнсквото и слъвянския език са наложени насила, е кога ще съдем сега Византия

54

Анонимен

преди 8 години

Политика в България се прави с: или с Религия или с Патриотизъм

53

777

преди 8 години

Нали България е освободена 1878 година , какво тогава имало цели 35 години до 1913 , Комунизъм ли , или България е освободена 1878 или въобще не е освободена а сключен Санстефански мирен договор

52

геноцид над българит

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

51

бореца

преди 8 години

Като Ви чета коментарите почвам да си мисля да ли сме нормални хора!Поне да вземем да си прочетем историята и да помислим малко всъщност какво се е случило през тези 500 години и какво щяхме да бъдем сега ако не беше Русия преди 138 години да ни протегне ръка и да ни извади от мрака на историята на светло!Ето това искам да попитам празните сини кратуни могат да си го представят и как би изглеждала България ако това събитие не беше се случило!Хайде чакам описания *** сини!

50

Анонимен

преди 8 години

Значе биеме шута на Дело Възродителен Процес преди 26 години и отиваме да търсим Под Теле Вол тоест Османска Империя преди векове , Манипулационния ТРИК на Сидеров е перфектен , едното да забравим а другото да не забравим

49

Помнещ

преди 8 години

Най -големият геноцид над българите извърши Луканов и ДС ,които организираха прехода,а Сидеров като журналист ги подкрепяше срещу всеки опит страната да се европеизира и да тръгнем нагоре. Сидеров подкрепяше мафията от началото до края.Сега като пол.лидер иска властта за да предаде България на Евраазия ....Това не е патриотизъм ,а комунизъм .

48

факт

преди 8 години

Прав ли ,думите нямат особено значение(той не е писател ,а политически лидер).Вижте делата му .А по делата ще ги познаете,казал Исус на учениците си .Тоест ще рече не се доверявайте на псевдо патриоти дето за малко пари в банката и за много повече правят всякакви салто морталета.Та този човек беше се натаралянкал и дрогирал бе хора .Беше нападнал деца в университета .Това е типичния болшевизъм в действие.

47

до ISTORIK

преди 8 години

БАТАШКОТО КЛАНЕ СЕ СЛУЧИЛО МЕЖДУ 09.09.44Г И СЛЕДВАЩИТЕ 70 ГОДИНИ.ОСОБЕНО ЖЕСТОКО Е БИЛО ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ 45 Г, КОГАТО ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ Е БИЛ ИЗКЛАН И ЗАРОВЕН В БОМБЕНИ ЯМИ! ПОЛОВИОНАТА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ-ТОЖЕ!КОМУНИСТИТЕ ПО ЖЕСТОКОСТ НЯМАТ АНАЛОГ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

46

историк

преди 8 години

Населението на България през 1915 година е към 10 милиона.Само армията е била 600 хиляди.Хората са имали по 10-12 деца.Викали са ни "***" на балканите заради бързото размножаване.

45

Анонимен

преди 8 години

Цацаров, този защо не е в затвора?Този предател във всяка нормална държава щеше най-малко да е доживот зад решетките!До кога рускоплатените рушители на обществото ни ще се разхождат на свобода?

44

ISTORIK

преди 8 години

Геноцид по турско не е имало,а Баташкото клане е дело на българи-помаци.геноцид имаше след 9 септември,когато бяха изклани над 100 хиляди души-българската интелигенция,по заповед на Сидеровите "братушки".

43

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

Ако днеска все още има шепа българи, които да не са асимилирани и изчезнали изцяло от лицето на земята, това се дължи именно на османското покровителство! 500 години ви хранихме, поихме, размножихме, вардихме да не ви изпапат вълци и лисици, и сега за благодарност кен3ате във феса ми!

42

Анонимен

преди 8 години

Геноцида над българите започва на 09.09.1944год.ТОВА СИ ГО НАБИЙТЕ ДЪЛБОКО В ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ. И престанете да отвличате вниманието на хората с измислени проблеми, понеже те са необходими в момента на срутващата се средновековна империя-РУСИЯ!!!!!!!

41

факт

преди 8 години

Българин ли е Сидеров,или болшевик .А за болшевика и коминтерновеца националността няма значение ,а християнството е враг номер едно .Българин ли е Сидеров или болшевик .Нека видим последните му изяви .Поднася цветя и държи реч в името на бащата на комунизма Сталин и неговата Червена армия . Българин ли е Сидеров през 1990 ,когато се подиграва на православните християни и ги нарича глупави щото Бог нямало . Българин ли е Сидеров ,когато взе милиони от обръчите на Доган .

40

Анонимен

преди 8 години

Като шляпаш с главни букви сигурно си мислиш, че си най-умен ли, кво ли?