234

Анонимен

преди 8 години

Ако човешкият живот бяха толкова " ценни" за обществото, това щеше да личи по заплащането.

233

Анонимен

преди 8 години

"На работещите в тези "неотложни" кабинети им плащат личните лекари, за да поемат пациентите им в извънработно време. Ако жената не е била пациентка на ЛЛ, с който съответният кабинет има договор, и е имала нужда от преглед в часовете, в които ЛЛ работи по график, не следва да се ползва от безплатна услуга в "неотложния" кабинет."...и всеки, който не може да разбере това, очевидно е мaлoyмeн.

232

Bog e lubov

преди 8 години

prokleti da sa v ada...,da si napravijat 4asni kabineti izvan zdavnite zavedenija,da go *** borisov i sie..........

231

Прост народ

преди 8 години

Като цяло ситуацията предизвиква въпроси за практиките в медицинските заведения, които позволяват да се стига до такива жал-ки случки. Не може човек да изпада в такава ситуация,а щом е допусната ситуацията вината е на заведението,все пак професионално обслужване, означава пълна информираност и коректно отношение, а не "тука се плаща не ме интересува"! Такива елементарни неща ни правят живота труден,а Ние вместо да търсим решения, замитаме всичко под килима и само търсим оправдания!"КОЙ""КАК"

230

Анонимен

преди 8 години

Човещина е ако се случи на улицата, работа е, когато пациента влезе в кабинета !Всеки труд се заплаща.Равни сме пред закона.Егати гейското заглавие

229

Анонимен

преди 8 години

За 40 лв( дето никой не ги е дал) цяла статия с 300 коментара написали.И досега не си представам как някой дава леди пари на телефонни терористи. Дали ако един такъв стане шеф на лекарския съюз, нама да се сключи по- изгоден рамков договор

228

съдия

преди 8 години

Какъв човешки живот?Егати *** заглавие.Според това излиза, ме чуждият мъж- докторът трябва да извади от джоба си тия 40 лв. ,за да ги внесе в касата на медицинския център, след като прегрида ( безплатно) жената, чийто мъж е уцеден, че няма са даде нито лев за нея, даже ако от това зависи живота й .За такова нещо дават развод веднага

227

П.Петров

преди 8 години

До господа 299Има лекари и Лекари, навсякъде го има. Някой вярно се изживяват все едно са хванали Господ за шлифера и имат самочувствие на всезнаещи и всеможещи полубогове, което съвсем не е вярно, защото медицината като наука има още много да се развива. Вярно е и, че много лекари са станали цинични към живота, но когато по няколко пъти на ден гледаш смъртта в очите как мислите се понася това?Колко смърт,трагедии и безнадежност можете да понесете вие лично, без да станете цинични към живота?

226

господа

преди 8 години

Абе както ви знам какви лекари сте, хайде моля ви- какви високопарни думи приказвате, все е дно сте някои незаменими. Знаем ви, много рядко сред вас има хора. Просто хора. Като ви чета какви ги дрънкате и като слушам познатите ми лекари как се шегуват със здравео на хората- да ни пази Господ и това е.

225

Анонимен

преди 8 години

Тук няма никакво морално извращение.Има семейство простаци, които смятат, че светът по някакъв начин им е длъжен и са решили да си приберат дълга насила.След като ти се казва, че в този кабинет се плаща, значи се плаща.

224

кви клетви?

преди 8 години

Те и журналистите имат етичен кодекс, пък по зял дин пишат клевети срещу хората.Даже и тоя тук не е разбрал, че вече 16 години няма " държавни" " пориклиники".В неотложните звена дежурят лекари, наети от съответните джипита , за да лекуват безплатно техните пациенти, а останалите си плащат.

223

Анонимен

преди 8 години

40 лв за преглед па спешностЩом се съгласяват за такива мизерни суми да висят по цяла нощ, няма да ги уважават хората.Една фризьорка взема повечеВсички са равни пред закона.

222

Анонимен

преди 8 години

В частен кабинет се плаща.Осигурен си, за да прегледа избраният от теб лекар, а не всеки лекар , когото видиш.

221

Колио

преди 8 години

Ква клетева те90% от политици те ни са дали клетва в армията да защитаеат бьлгария а *** като гледам как я нарушават са за воене трибунал и растрел.Май само Доган се сети какво се е клел.

220

овеч

преди 8 години

Нямам думи.Добре че напуснах тази страна,но ме боли много за България,разграбена,съсипана и деградирала!

219

Анонимен

преди 8 години

До Анонимния АнонименОх, като знам как вие монтьорчетата фъркате като ви зазлее близък... Мълчите като п**ки! И от девет дерета вода носите! А ся масло иска да сменя! Голтак! Гледай си маслата, бате и ги маани тея медицини.

218

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТва беше за монтьорчето!

217

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗаповядай да ти лекувам един ден инфаркта без пари, че да видим маслото на колата ли ти е критерий или здравето, да теева у монтьора...

216

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 281Не говорете глупости ! Държавата плаща( доколкото изобщо плаща) едно базово образование. Добрият специалист трябва да се развива постоянно, независимо от специалността. В моята специалност една професионална книга е по над 100$ на 500 страници поне, а някой книги са по над 1000 стр. В годината трябва да прочета поне 4-ри такива, за да съм в час. Професионалната медицинска литература не вярвам да е по-евтина, защото лекарите са доста по-малко от инженерите. Ако искате квалифицирани специалисти ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩАТЕ ДОБРЕ!

215

Шоп

преди 8 години

Добре че доктора има здрави нерви да се занимава с некъф ***, защото за това нахлуване и психически тормоз трябваше да даде простака под съд.