16

ПЕШО

преди 8 години

В СРОК ДО ДВА МЕСЕЦА ,ДА ОТПАДНАТ ДЕСЕТКИТЕ И СКЪПИ ДОКУМЕНТИ ,КОИТО СЕ ИСКАТ ЗА ОТКРИВАНЕТО НА КЪМПИНГ НА ЧАСТНА ИЛИ ОБЩИНСКА ЗЕМЯ. ЗАЩОТО ТОВА СА ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ ,КОИТО ОБСЛУЖВАТ ТАРИКАТИТЕ ЗАСТРОИЛИ МОРЕТО С БЕТОНОВИ ПАЛАТИ . ДОСТАТЪЧНО Е В ЕДИН КЪМПИНГ, ЧЕТВЪРТА -ПЕТА КАТЕГОРИЯ ,ДА ИМА ПИТЕЙНА ВОДА ,ДУШОВЕ , ТОАЛЕТНИ И ЕЛ.ТАБЛА ЗА ЗАХРАНВАНЕ . ЕКСТРИТЕ ДА СА ЗА ПЪРВА-ВТОРА КАТЕГОРИЯ.

15

Анонимен

преди 8 години

100% от дупетатите, гласували този закон, не ходят на бг море, за тях е все тая дали става дума за хотел, бунгало или палатка..те си взимат пари от мутрите за застрояване, а вероятно и от пишман еколози. а специално за ходещите по палатки има 2 типа - а) ***, които където и да отидат, си вадят 'думатиту' от вестника и оставят бомба след себе си; б) хорица, които с черни чували дори обират чуждите ***. проблемът не е в преспиването на плажа, а в манталитета на някои бг ***.

14

Анонимен

преди 8 години

Не го харесвам Зеленогорски, но веднъж да е прав. Имам позната, която като я питаш къде ходи на море, крие за Карадере. Като я питаш защо, да не се разбирало за този плаж от повече хора, да си на спокойствие. Все едно е резервирано само за тях. С извинение - о*раха и плажа, и природата там. Това са псевдоприродолюбители, не може да си загрижен за природата и да нацвъкаш тия места.

13

Перко

преди 8 години

Ако са загрижени плажовете да останат девствени природозащитниците трябва да се борят да се забрани достъпа до тях и да станат резервати

12

втория закон е

преди 8 години

да се заселят всички арабски емигранти и нашенските индийци в бетонярките по морето, да бучнат 20 палми и спокойно можем да се рекламираме като шарм ел шейх или гоа..ще бъде голяма атракция, особено когато 10 диваци си изперат килимите в морето :)..тъкмо кафявата вода от хотела ще придобие и леко червен цвят..:)

11

Анонимен

преди 8 години

На къмпинг ходя само в Гърция и горещо съветвам всички, които могат, да го направят. Истински къмпинг, с прекрасни домакини, интернет, чисти бани, собствена плажна ивица, срещу 10 евро за човек с колата му, пълна тишина и готини хора. нула пияни англичани, бг престъпници; огромен избор на къмпинги, никакви бетонни 'бомбоубежища' на депутати и перачи на пари. за съжаление, простото бг ***, което от кравар е станал министър, няма как да го разбере..

10

Анонимен

преди 8 години

Правилно, всички трябва да сме благодарни на нашия Вожд и учител и да му се кланяме доземи.

9

Анонимен

преди 8 години

иракли е застроено, корал е пълен с мутри, а карадере няма достъп 1/2 от годината заради свлачища и дъждове. искам да разбера какво правим с хотелите на престъпниците на първа линия, които освен че нямат пречиствателни станции, са и паркинг за крадени коли, кокаино-зависими и ***? иначе 'браво' на дупетатите, напълниха северна гърция с още 200.000 български туристи това лято и изгониха още толкова румънци от жалкото ни море..

8

Анонимен

преди 8 години

Вече ви забраниха и плажовете да посещавате.Всичко е само за власт имащите, а за вас един обелен "банан".Третират ви като маймуни, а вие се радвате.

7

Анонимен

преди 8 години

имам малък парцел на морето, да не казвам миниатюрен, който не е достатъчен за къща, но е по-близо от 100 метра до водата. досега не се бях сещал да опъна палатка или да паркирам в него, но това лято категорично ще го направя и дори ще поканя приятели с още 1-2 коли..да видим как точно ще ме глобят, като няма как да влязат в частен имот?? или ще глобят и 10.000 мутри с хотели на самата плажна ивица, заедно с техните т.нар. туристи?

6

s

преди 8 години

Е, не са резервирани за "хипитата". Резервирани са за мазни дебели чичовци, за да си строят отвратителните бетонни дворци и да ги пълнят с утайките на Европа и Русия. Девствен плаж в България е изчезващо животно, и ще изчезне не заради разни *** с палатки, дето не са си изхвърлили ***, и дето *** във водата.

5

:)

преди 8 години

Зеленогорски: Смятат, че плажовете са резервирани за тяхЕдин път да съм съгласен с някой от Четворната коалиция! Тези хипита си мислят, че само те трябва да обитават девствените плажове и да ги мърсят с мизерията си.

4

Анонимен

преди 8 години

Мутрите атакуватще застрояват и плажоветеа Зеленогорски и компания са техните лобистиобръчите от фирми са безкрайни

3

Анонимен

преди 8 години

Не може кой където си иска да ходи и да си опъва палатки и да си паркира караваните. Като ще са девствени плажовете трябва да са такива, а не като отидеш на тях да гледаш мръсотия и каравани. Има си места за къмпингуване и те са известни на хората, които го практикуват. Не може 100 човека да викат искаме девствени плажове, а после да отидат на тях да ги ос..ат, а ние другите да лапаме мухи.

2

Гост

преди 8 години

ОСТАВКА!!!

1

Анонимен

преди 8 години

тея с палатките са големи мизерници