13

Наблюдател

преди 8 години

Меркел "настъпа пастата за зъби". Сега цяла Германия се опитва да я натъпче обратно!

12

GEORGY

преди 8 години

istinata e che USA ni zatriha armiite na cqla europa i nalojiha zakon sus koito ne im dava pravo na strelba i dokato sushtestvuvat ONU I drugi pravozashtitni organizaci nqma nachin da budem zashtiteni TRQBVA SAMI DA SE ZASHTITAVAME

11

Георги

преди 8 години

И аз не си падам по арабите, но да кажеш, че не са изградили и 1 паметник е несериозно. В Испания например при реконкистата католиците умишлено са сринали всичко построено от исляма. Запазена е само Алхамбра. Разгледай малко снимки от там и тогава говори.

10

НФБ

преди 8 години

До АнонименТурция организира е праща на Европа бежанците. ..всичко е под контрола на ердоган и Идил. ..Няма случайни бежанци. .оръжието ще им се достави на друг етап...Европа е обречена. ..петата колона е вече факт.за 50г Европа никой не интегрира. .а се създадоха гета. ..арабски...турски...ще стане като в Сърбия. ..ще се късат част и от Европа. ..гражданска война...разруха. ..САЩ диктува...Турция изпълнява. ..Европа страда.

9

Анонимен

преди 8 години

хора, разберете! няма бежанци, и 'тези хора не бягат'. те ОКУПИРАТ, избиват, опожаряват; правят го от 1400 години и ще продължат. навсякъде - индия, китай, малайзия, европа, африка, египет, иран. откъдето са минали, трева не никне. запитахте ли се какво е останало от шумерските, асирийските, финикийските, египетските, персийските, картагенските цивилизации? няма ги, има чаршафосани главорези. както са трошили и събаряли тогава, така правят и сега.

8

Анонимен

преди 8 години

много приказки за нищо! трябвало да спазват правилата на европа??? още от появата на мохамед и исляма, арабите започват да нападат европа - 2 обсади на константинопол през 7 век, завладяват цяла испания, акостират във франция и по същото време се сблъскват и с кан тервел. да не би да са се цивилизовали оттогава? кръстоносците отиват в йерусалим 300 години по-късно и пак никакъв резултат! по време на османците минават през половин европа, без да изградят нито един паметник. сега ли ще се оправят?

7

Анонимен

преди 8 години

Германците ги излъгаха като пълни тъпациии паднаха в капана на Путяяя

6

до 2

преди 8 години

От кога Германия стана православна ? Що се чешиш , там дет не те сърби ? Да беше по темата , разбирам ,но за сега в православни страни , не им се ходи на бежанците.

5

Gaskoing

преди 8 години

Ако така продължават скоро Германия ще стане мюсулманска

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Германия не признава ...А, бежанците не признават Германия и нейните закони !Тях лично Меркел ги е поканила. :)

3

кочо

преди 8 години

Те бежанците не бягат в страни с православие,защото тези православни живеят по-зле и от тях.Да си чул някой да е емигрирал във великата православна Русия.Най-изостаналите страни в Европа и с африкански стандарт са православните.Защо ли?

2

Анонимен

преди 8 години

TA KOI LI E PRIZNAL CE GERMANIA SEGA NE E FASHISTKA DARGAVA?

1

Анонимен

преди 8 години

Защо тези хора не бягат в страни които изповядват тяхната вяра. От какъв зор тичат в Европа. Всичко това е един добре измислен сценарии за объркване на православието. Не може да се мъкнат по улиците на стара Европа с тези чаршафи по главите. Който иска да е европеец ще се докара в европейски вид, ако не да отива там където се забулват от глава до пети.