30

Анонимен

преди 8 години

Мене ми е странно, как така са се карали за момиче...явно то е подавало сигнали и на двамата едновременно. Утре може да изкочи и 3-ти сваляч...туй жените не се научиха че 2-3 дини под една мишница НЕ СЕ НОСЯТ!

29

!

преди 8 години

Още един охранител за затвора!Но и бащата- не знае ли , че БРАТ му държи открит пистолет в къщи?И бащата трябва да бъде наказан!!

28

Анонимен

преди 8 години

ПУБЕРТЕТСКА МУ РАБОТА... АКО ОТСЕГА СЕ СТРЕЛЯТ ЗАРАДИ МОМИЧЕ ТО КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ПОСЛЕ???

27

Ценко

преди 8 години

И тия к0вренски истории трябва да спрат, хората да се научат че трябва да имат един партньор на който да са верни а не да стават морално деградирали ***. Аз бих предложил забрана на разводите, уговаряне на бракове от родителите на младежите и углавни присъди за прелюбодейци това би било прекрасно, но първо трябва да се срине морално деградиралия масонски модел на упадъчни и сексуално извратени "ценности" в стил к0нчита ву.рст за да стане.

26

Ценко

преди 8 години

Сега бащата на Даниел да иде да изпотроши малкия *** ивайло като не пропуска непременно да счупи ръчичките и крачетата му за да го остави инвалид. После импотентното крив0съдие да прави нефелните си опити да решава кой е крив, кой прав, кога е станало, къде е станало, дали е станало, дали всъщност нападателя не е жертва която трябва да бъде образована и скоро отново интегрирана в обществото и т.н.

25

ля ля

преди 8 години

ако сте реалисти ще се съгласите с мен за факта че всичко е заради жените! почти разбира се защото навсякъде си има изключения но главно нещата се случват заради жените - не ме разбирайте погрешно - няма по-красиво и хубаво нещо от жената но това е проблемът - основен! всяка жаба да си знае гьола! помислете

24

Халиф Мезути

преди 8 години

Мария Нестерова - синоним за неграмотност.

23

Анонимен

преди 8 години

Жените и мъжете били равноправни...

22

Анонимен

преди 8 години

Не знам за стрелеца, но статията е написана изключително неграмотно. Какво очаквате от децата при условие, че журналистите са пълни неграмотници. Мария Нестерова на две ракии ли я писа тази статия? Къде е редактора?

21

Анонимен

преди 8 години

Варваризирано общество. Доц. Иво Христов добре го каза

20

Анонимен

преди 8 години

Заради момиче е напълно възможно това да стане. Първа любов и за двамата. Не ги съдете толкова строго. Още повече, че всички казват че са момчета за пример.Любовта оглупява мъжа до неузнаваемост.

19

Дърт Крейзър

преди 8 години

Ххахаха Навремето учих в техникум и бяхме 23момчета и 2 девачки и рядко им обръщаше някой внимание --та затова ми е още по-смешно като прочета ,подобни новини

18

ha ha

преди 8 години

Ей сега грабвам един пистолет и отивам да стрелям по приятелите си, така де няма да изоставам от новите европейски ценности, трябва да им засвидетелствам приятелството си, нали съм добро момче и аз.

17

Анонимен

преди 8 години

До КомаровПроблема е в това, че не са журналисти. 90% от работещите в медиите са държачи на микрофони и преписвачи на новини от новинарските агенции като БТА, Медиапул, Фокус и т.н.Като излезе някоя глупост в агенциите и тя се копира барабар с грешките, без дори да се прочете. важното е да се лее кръв и да се търкалят черва по сайтовете и по телевизиите.

16

Анонимен

преди 8 години

Добре де, живеел с баща си и съседка го отгледала. Къде е чичото в този сценарий? Откъде накъде пистолета на чичото е в него?

15

Анонимен

преди 8 години

И на ББ му пращат куршума, но не се сеща да пуска кокала.Накрая който оцелее.Децата гледат ГЕРБ и се учат

14

Мечтател

преди 8 години

Ех, да имах влаааст!

13

Един българин

преди 8 години

Бойно оръжие в къщи се държи задължително заключено, в каса за оръжие, патроните - отделно.Чичото на Ивайло сега следва да бъде привикан от органите на МВР, задържан и съден.

12

Анонимен

преди 8 години

Щом са спортисти ясна е работата.Живея близо до спортно училище и мога да кажа,че нормалните са единици може би тук таме някое момиче от по-нормално семейство.Останалото е бесната селяния ,гангстерски манталитет злоба и тъпота.

11

Анонимен

преди 8 години

България си пати 100 пъти повече от охранителите, отколкото от ония, заради които трябва да се охранява.