19

Част от проблема

преди 8 години

Ако този е генерал,защо не е с униформа,или го е срам от нея?Ако е пенсионер,защо не си гледа пенсията,ами ръси акъл по медиите?Когато е бил действащ офицер какво е направил за решаването на проблемитев армията(освен че е бил част от тях)?Почти всички бивши генерали са се набуталив някакви съюзи и организации, лапат яко и говорят глупости колко са били великии ка са щели да оправят нещата!Чест прави само на ген.Радев,шефа на ВВС,че сиподаде оставката(не му е приеха).Останалите са плюнки!

18

Анонимен

преди 8 години

Ще мрът за майка България която ги остави родителите им да мрът с мизерни пенсии а храни други които не трябва да споменавам за да не ме изтрият.

17

Анонимен

преди 8 години

Те пък младите веднага ще отидат !ХА ха ха далгът щом ги зове

16

Анонимен

преди 8 години

Бил съм войник 1.5 г глад и мизерия ако ме викнат и не успея да избягам ще ги изпозастрелям всичките фуражки.

15

Анонимен

преди 8 години

Ако викнат някои които е ходил войник 2 години та дори 1.5 г е едно ама да ви викаш някои които не знае как се зарежда пушка !Никои няма да отиде не се и надяваите да го е страх от наксазание при положение ,че го пращаш на сигурна смърт.

14

О.З.

преди 8 години

От армията не се плаша, без нея не може. Плаша се от огромния брой генерали, полковници и прочее - все чиновници (а не военни), без нито една мисия, ***, но с огромни заплати. Вижте какво стана в Украйна (ДНР, ЛНР) - не могат да се справят с шепа бандити. Решението е както в Унгария - 13 000 армия, професионална, с натовско въоръжение и обучение. Без феодални старци-***.

13

матросчо

преди 8 години

Не ги разтягай генерале, а просто кажи, всички български мъже от 20 до 35 години, в казармата за защита на България, етносите - в спомагателните войски И КРАЙ. Какви ги дърдориш умолително, нали си генерал. Леле Калояне, излез за малко и подгони тази *** на лозунгите.

12

Бивш запасняк

преди 8 години

Ако искате резервисти, ги обучете в МИРНО време, докато е време. Ако искате пушечно месо, приемете този законопроект, който предлага МО. Но НИКОЙ, подчертавам - НИКОЙ, не ще да мре за вашите интереси.

11

Анонимен

преди 8 години

Ще тръгнат пак казармените истории. Старото войник ще строява салагите...А най-добре ще е да върнат КЕЧ-а нашите сънародници да построят нещо смислено в живота си.

10

BG

преди 8 години

"Не се плашете от армията" - както е казано "От пияния бяга и лудия". Аз за информация на г-н Събев си се плаша ама най - сериозно от тлъстите пияни тумбаци с фуражки на главите :)Всички мои приятели които отидоха в казармата, ако преди това не бяха пушили или обичали чашката, като се уволниха - и пушат и пият ! Да не говорим че колко пъти на мен са ми казвали че имам свободно поведение щото не съм бил в казармата. А тия дето са били - първи подлизурки на шефа, щото там са ги научили да са роби

9

Пияната младеж 2

преди 8 години

Падне ли мрак над бетонния градИ уличните лампи щом заблестятПлощадки и паркове пълнят се с гмежВърлува из града пияната младеж...

8

Анонимен

преди 8 години

Я седнете и се разберете там горе някъде, че г-н Симеонов май вече развива част втора на тази сценка. Задължителна военна служба??? Задължително гласуване??? Задължително (доброволно) осигуряване??? Не стават ли множко демокрацията и задължителните и ценности!

7

Пияната младеж

преди 8 години

Можеш ли да спрешПияната младеж?Разкарай се, ***!Ти не можеш да ни спреш!

6

Анонимен

преди 8 години

А защо направо не затворите границата?!

5

Анонимен

преди 8 години

Егати.... очите има русата :)

4

Анонимен

преди 8 години

За ГЕРБ и ДПС е по-лесно да се разпусне армията и да се викнат натовски самолети и турски аскер да ги пази на власт.

3

Анонимен

преди 8 години

Резервисти като пушечно месо или като войници.За да бъде пълноценен като воиник трябва голобрадия юноша да премине около година и половина военно обучение с максимално натоварване.Шест месеца са само отбиване на номера.Гола кашимерия с автомати и гранатомети епак отбиване на номера.Съвременния бой ще се води в космоса и небето.Необходими са кадри с големи познания по математика,механика електроника ,програмиране .Не може икономисти да управляват зенитни комплекси.Три пъти по шест месеца са нужн

2

Анонимен

преди 8 години

1 милион мъже са зад граница, а децата и момчетата на българите даже не говорят български език.

1

еделвайс

преди 8 години

Започнете с построяването на казарми, и хората ще започнат да вярват в чисти намерения. Сега май нещата май няма да се получат.