52

Пешко

преди 8 години

До Руски мекеретапропускаш десарите от светия синод, дето почнаха да канонизират руснаци за светци преди самите руснаци

51

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантически цървуланковци - армия - смях!

50

Пешко

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Моля те направи една разбивка колко би струвала годишно една армия - айде да не са 200 000 войника, ами примерно 70 000, на българския данъкоплатец.

49

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !24 000 военни, от които 13 000 са войници.

48

бмп

преди 8 години

Добре де и какво като са с оръжие?След като никой няма право да го използва,видя се на репортажите какво става-събират се няколко хиляди от тези,вдигат бунтове,разрушават оградата,помитат стотината граничари и влизат!Следва настаняване,хранене,медицинско обслужване и пр.екстри за които българският пенсионер само мечтае!Толкоз по въпроса за оръжието!ПП Да не говорим за опасността да им бъде отнето и използвано по тях.Не се ли разреши стрелбата всичко е както казва нашият ББ шменти капели!

47

Анонимен

преди 8 години

АКО НЯМА ДА ИМАТ ОРЪЖИЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ МИНИРА ПОЛУСАТА, А ВОЙНИЦИТЕ ДА ВОДЯТ СТАТИСТИКА ЗА ТУРЦИЯ, КОЛКО ОТ ТАЯ *** ДА НЕ Я ТЪРСЯТ ВЕЧЕ.

46

Анонимен

преди 8 години

СПРЕТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С АРМИЯТА !!!ВОЙНИКА НОСИ ОРЪЖИЕ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПИТВА ДА МУ ГО ОТНЕМЕ ИЛИ ДА ГО НАРАНЯВА, ВСЯКА ЧАЛМ.А ПРИБЛИЖИЛА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОСТАВА ТОЧНО ТАМ ЗАВИНАГИ.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА И НИКАКЪВ СПИСЪК НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА НАМЕРИТЕ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА, КОЙТО ДА ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ОРЪЖИЕ И ДА ЗАЩИТАВАТ ДЪРЖАВА С ТАКИВА УПРАВНИЦИ.

45

до 39

преди 8 години

Абе ,***! С тия "кротки" бежанци как да действат без оръжие? Избягвай да ръсиш глупости за неща,които не разбираш...

44

Леле

преди 8 години

Тия войници без оръжие-риба ли ще ходят да ловят на ръце? Що за *** трябва да си само дори да предложиш такова безумие? А,не било ***-депутат било....Иначе -питане към колегата по-долу-ми Командира,дето съсипа почти всичко-за него неква службичка няма би да има.може я вещевак,я артелчик-там най-много за крадене има!

43

Анонимен

преди 8 години

Военен без оръжие? И как точно ще им вземат страха на онези диви орди? Или ще се самовъоръжават с прашки и лъкове? Никъде по света няма такова нещо, сбъркана държава сме.

42

БНА

преди 8 години

Когато съсипеш нещо, което е работило-след това е много трудно да го възстановиш! Но възстановяването може да стане най-бързо по следния начин-депутатите да дадат пример и дружно за една седмица поне да нахлузят "въшкарниците" и да пазят Родината! Та при депутатите има запасни офицери колкото искаш-ей на оня кратун Славчо Атанасов например! А Пеевски може да е старшина на рота! Мая Манолова-мед.сестра!Москов-фелдшер-глей само ква армия се оформя,а.За чудо и приказ!

41

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

На 29-ти март се навършват 12 години, откакто България стана член на НАТО.Повтарям - 12 години !В какво състояние днес Българската армия ?В много по-лошо, отколкото беше по време на Варшавския договор. Факт !Тогава имахме над 200 000 армия.Днес имаме 24 000 армия.Тогава имахме над 400 бойни самолета авиация.Днес нямаме дори 1 сигурен самолет, който да лети.Тогава имахме 1 подводница и бяхме подготвили 2-ра.Днес такива нямаме !Тогава имахме 2 000 танка.Днес дали имаме и 200 ? ...

40

ани

преди 8 години

аз предлагам - депутати по границата, без оръжие, в палатките на минус 20,в калта, да цепят дърва и да посрещат черни с голи ръце....сигурна съм, че целия бъгарски народ е съгласен, следователно решението е прието!!!!:)

39

ист

преди 8 години

Мощни хеликоптери да доставят фургони до границата, а не дрипави палатки. Нали сме вече европейци, а не забутано в горите племе.

38

Анонимен

преди 8 години

като гледам коментарите тука...тая немотия е убила всякакво чувство на човещина, съчувствие и милосърдие у вас. Жалки сте.

37

еделвайс

преди 8 години

Депутатите и експертите няма какво да смятат. Това е сериозна тема, и по нея си има закони, които трябва да се спазват. Ако не ги знаят, или са ги позабравили - да прегледат съответните документи от предишни времена, и да действат.

36

Писна ми!

преди 8 години

Странна е логиката на управляващите престъпници. За "бежанците" (разбирай терористите) СМЕ ДЛЪЖНИ да осигурим прекрасни условия за живот и всичко останало, а за българите на границата, които ни пазят от тези "прекрасни хора" НЯМАМЕ АНГАЖИМЕНТИ. ОСТАВКАТА е прекрасен изход от положението !

35

Анонимен

преди 8 години

да идват турците и без това вече са в парламента и в небето.. На българите ще им кажа само едно - давайте им каквото искат и се омитайте. Скоро вашите деца ще ги пръскат по улиците, както се е правило 500 години.Малките мозъци забравили

34

Анонимен

преди 8 години

Няма как да ги мобилизират бързо, защото те са пръснати из целия свят и полицията не може да ги накара да се върнат в България.Липсват и годни самолети и оръжие, защото военните заводи бяха ликвидирани от Костов и Борисов.

33

Анонимен

преди 8 години

Система за арест на емигрант на войник без оръжие.Нагъзвате се .Като ви го скарат стискате яко да не може да излезе и го водите в ареста.