20

ПЕНЕВ

преди 8 години

ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПИШАТ НА КИТАЙСКИ И ДА ГО ЗАСЕКРЕТЯТ В ПЕТ МЕТРА ДЕБЕЛИ БЕТОННИ СЕЙФОВЕ ! ТАКА ,УПРАВЛЯВАЩИТЕ И БОРИСОВ ЩЯХА ДА СА НАЙ СПОКОЙНИ-ЗАЩОТО ТЕ СА ВЪТРЕ В ДАЛАВЕРАТА С ДВАТА КРАКА .

19

тя

преди 8 години

Докога ще се заемат високи държавни постове от неграмотници???

18

Анонимен

преди 8 години

Като този доклад е секретен и е само за депутатите, а не за хората, защо за него са платени народни пари??? Значи плащам за нещо, а не ми дават да го ползвам..., пълна идиотия. След като е само за депутати, да го платят те!

17

истината

преди 8 години

Проблема е такъв- В доклада ясно и категорично се твърди ,че банката е фалирана умишлено и че Василев НЕ Е присвоявал пари,че банката е работила добре ..ит.н. ОБАЧЕ-тези заключения не са УДОБНИ и жертвата е нарочена вече-Всилев ,..та затова -не могат да четат ,нямат прводач и.тн. и са в паника -как да заметата следите.

16

Анонимен

преди 8 години

Ми затова го поръчаха на английски,за да не го разберат.

15

Анонимен

преди 8 години

Английският не е проблем. Проблемът е в българския и българщината в депутатите, които хич ги няма.

14

Анонимен

преди 8 години

Че защо да учат нашите депутати и магистрати английски, като две трети от тях очакват нашия дежурен освободител Русия да дойде и да ни освободи от лютото англосаксонско робство. Особено актуален стана въпроса с освобождението след напрежението между Москва и Анкара. Русия ще освободи Турция за 15 минути и след това българските русофили ще вдигнат въстание е ще присъединят заробена България към свободната вече Турция. Не ни трябва никакъв английски, трябва да се набляга на руския.

13

Анонимен

преди 8 години

В този смисъл не е само английския,който липсва на депутатите и прокурорите.Липсват им родителите,които да им вършат работата в службата- и "добрите колеги и колежки"- да им свършат работата в креватите на жените и мъжете им.

12

Анонимен

преди 8 години

Доказани и количествено установени постоянни взаимоотношения при дадени условия между дадени характеристики на определени явления и взаимодействия се нарича закон-закон на Ом,на Нютон,на Фук и т.н.Науката се занимава с откриването,изучаването и прилагането на тези закони и предполага висококачествена "умствена" дейност.Кои в народните ни събрания и правителствата след 1989г могат да бъдат обвинени,че са способни на такава,след като променят законите още преди публикацията им в ДВ?

11

Анонимен

преди 8 години

Путин не знае английски, говори го като модерния ляв

10

Анонимен

преди 8 години

И сега к'во, няма виновни, както по време на големото грабене през 89-та и 96-та. Требе народа масово да започне да краде по примера на големците и тогава нещата ще се оправят

9

до 10

преди 8 години

***, Путин за разлика от Борисов говори перфектно 7 езика.Немски може да говори свободно и в 4-те му официални диалекта.Така че, по-леко със сравненията.Все пак да не забравяме, че е бил Главен резидент на КГБ в Западен Берлин.На такъв пост не се назначава случаен човек, като мухльото от Банкя например.

8

Анонимен

преди 8 години

Поръчваме доклад за 60 млн. евра и после го засекретяваме и го даваме да го четат само неграмотните

7

Анонимен

преди 8 години

Да се даде доклада на другаря Путин да го преведе на разбираем съветски език за да може и русофилите в НС да се запознаят с него. За услугата на другаря Путин да се заплатят 5 атомни реактора за бъдещата АЕЦ Белене с предварително заплащане от 100% със срок на изработване на реакторите не по-късно от 2050 година.

6

Анонимен

преди 8 години

Документ на английски няма много доказателствена стойност в нашия съд, поради спорове в преводите всеки може да си го тълкува както му изнася.Доклада има само насочваща но не и практична стойност. Явно при поръчката на доклада са поставени такива критерии.

5

еделвайс

преди 8 години

По принцип се имат за всезнайковци. Явно не съвсем. Поне да демонстрират толкова много самочувствие, защото е без покритие.

4

Анонимен

преди 8 години

Има работа за преводачите, докато чуждите езици не са станали едно от изискванията за политиците. Дотук добре, но е крайно време тези същите, най-достойни измежду нас, да започнат да разбират и общуват от първа ръка, а не с преводач. По протокол преводачът е част от официалното общуване, но целта е да има време за адекватна реакция. Питайте преводачите в колко конфузни цитуации са изпадали светилата на родната ни политика, да не говорим какви коментари са чували зад гърба им.

3

:)

преди 8 години

Тиквата е 15 години във властта и още не знае английски. Дори езика на който приема заповедите и нарежданията не научи. Такива са и останалите ни "политици" - крадци с по 10 грама мозък, който е 100% ангажиран да мисли за престъпления. Гласувайте с главите, не със задните си части и децата ви ще имат шанс да живеят нормално. 25 години гласувате само за мръсницu и не се научихте.

2

Ха де

преди 8 години

Хайде малко полека . Тези са получили милиони за доклада. Поне да бяха го направили на Български защото е поръчан от МФ на България . Никой не е длъжен да знае Английски.

1

Анонимен

преди 8 години

Важното е че Мафиот-Премиеринът знае два езика - банкянски и мутренски. Сега учи и Българиски, ама малко му е трудно.