21

Анонимен

преди 1 година

Кон бе, кон.

20

Анонимен

преди 2 години

Тия, на които им остава малко живот и го знаят си преосмислят живота и ценностната система точно по този начин, радват се на слънчевата светлина и на всичко живо около тях. Ако човек знае кога точно ще умре ще живее по съвсем различен начин.

19

Философф

преди 2 години

Ами да, знам какво съм написал, аз виждам на снимката един щастлив човек, ще си джитка с кончето цял живот, ще изкарва за храна и вода, сигурно си има някаква постройка да го пази от вятър и дъжд, друго на човек не му трябва. Я питай тия с многото пари, с мерцедесите и телефоните те дали са щастливи и защо? Джеф Безос дали е щастлив, а? защо търси безсмъртието, дали ще го направи щастлив? Едва ли.

18

Калоян

преди 2 години

до 18 ти имаш ли представа какви си фи написал какво качество на живот болен ли си 103 място здравеопазване бе човек!!!! Инфраструктурата е на 126 място в света бе кви глупости пишеш( официални данни) , че дори и сам не си вярваш, я се огледай къде живееш, посещавал ли си българска болница скоро, защото аз съм!!! Стига с това малоумно тупане в гърдите.!!! Тая снимка не може по-добре да опише действителността в България!!

17

Философф

преди 2 години

Щастието е състояние на духа, не е задължително да живееш в райско кътче и да печелиш 6 цифрена сума :-) за да си щастлив, достатъчно е да има по малко от всичко. И между другото България оглавява европейските класации за качество на живота (да не се бърка качество на живота с жизнен стандарт)

16

usa

преди 2 години

баси и мизерията, Европа, а ???

15

Аз живея в 16-ти...

преди 2 години

.....апартамент и не мога да се преброя, понеже не работи сайтчето, но пък съм заплашен от глобА 80 ОЙРО!

14

Плюнчовци

преди 2 години

плюете ли-улуци има ли, пътища, кал, болници на ниво Първа Световна война!!

13

Анонимен

преди 2 години

До 6 А ти си живей в тоталитарната дистопия Австралия и си и продължавай да се самоубеждаваш, че живееш в някакъв рай, докато те жигосват с още рестрикции. Смешно и жалко е да си се преместил на другия край на света и да ти се налага да четеш лоши новини от България по цял ден, само за се самозалъгваш, че не си се прецакал. Ти и всички други малодушни емигранти които по цял ден бълват отрова по страната по форумите

12

Анонимен

преди 2 години

До 6 и 7 Бесен си, защото завиждаш, че някои може да живее добре в собствената си страна и да го кефи живота, а ти и на 6000 км пак си същия кисел ми3epник, нали така? Още повече те е яд, че не можеш да ме баламосваш, за разлика от другите, колко велики са някакви чужди държави. Познати сте ми много добре комплексарите от твоята каста.

11

Анонимен

преди 2 години

До 8 Лондон е първото място, което ми дойде на ум, защото е най-добрия пример за прехвалена дyпka, в която хората умират да живеят. Иначе по света е пълно с такива, почти всички големи градове попадат в тази категория.

10

Анонимен

преди 2 години

До 6 От първобитната ти злоба си личи, че ти нямаш капацитета да излезеш навън, камо ли да имаш адекватна преценка за света около себе си.

9

България

преди 2 години

и крепостните селяни са SCUM

8

Брокер

преди 2 години

балъци заповядайте Люлин 2 панелка 75кв за скромната сума от 100 хиляди евро!

7

До 5

преди 2 години

Недей дава за пример Лондон, защото там са 14 милиона (2 Българии в един град) населени. Събрана е утайката от целия свят на едно място. И пак успяват да ги интегрират или поне да не си показват пак толкова пропадналия манталитет по улиците. А сега си представи какво ще представлява София,ако цялата тази *** се изнесе там!?! Та наще не могат да се оправят с приблизително 100 хиляди шведи от гетата.

6

Ей това

преди 2 години

българина няма такова животно - хем живее в най-пропадналото място, хем се бие в гърдите, че не било така!!!

5

Анонимен

преди 2 години

До къдеАз за разлика от теб съм бил из цяла Европа и съм виждал много по-зловещи места в големи градове като Лондон.

4

Къде

преди 2 години

са гражданите от София да ми кажат колко е вeлик порутения им град, каруцата на снимката с бразилците е най - малкия проблем!! Брутален блок, кал разруха!!! Има ли 1700/кв роби!??. И до 1 каква е Европа е България е ***, като не си напускал панела как ще знаеш как изглежда Европа!!!

3

Еко-чист Транспорт

преди 2 години

Не виждам проблем, всичко е точно по европейски - правата на малцинствата не са нарушени а по улиците се движи екологично чист транспорт.

2

Предприемач

преди 2 години

Да ама 1200 евро на квадрат. Брокерката пише в обявата- панорама и свободно паркиране около блока:)