8

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали е рекорд или просто до сега КАТ не са вършили работата и следствието е ,че много хора намират за нормално да нарушават правилата, щом не ги санкционират значи е нормално.Това е добре за държавата защото могат по този начин да събират пари ударно когато им трябва.А и на катаджията ако му трябва нарушител може на първия завой да го намери а не цял ден да чака някой да наруши правилата.Въпроса е КАТ дали иска да научи да спазваме правилата или тази система им харесва.

7

Анонимен

преди 8 години

Проблемите по пътищата ни не са в тях или в това дали караш кола за 1 000 или 10 000лв. Проблемът е в главите ни.В никоя европейска държава няма поговорка като нашата- законът е врата в полето, през която преминават само говедата. Там дори да я кажеш няма да я разберат.

6

Анонимен

преди 8 години

Сигурно Премиера ви е виновен , че карате като ов.це и пиете като св.ине . Сега кьораво и кьопаво кара кола за 1000 лв. и се прави на велик, защото иначе е кръгла нула в живота . Интересно всички пишат как пътищата са виновни , как полицаите са виновни , как времето е виновно , как св. синод е виновен , но никога шофьора .

5

Анонимен

преди 8 години

Боко крадливата Тиква пак ще напълни бюфжета та да има парички за изборите!

4

Анонимен

преди 8 години

Колко акта написахте на АПИ за непочистени сервитути на пътищата, които влошават видимостта? Колко акта написахте на общините за неработещо осветление в населените места?Колко акта написахте на МВР за неработещи светлини и изтъркани гуми? Когато почнат поне това, едва тогава ще има обрат във войната по пътищата, защото не само шофьорите са част от нея!

3

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да напишете, истината е една. Тази разпищолила седемдесет хилядна тумба корумпета, трябва незабавно да се разтури по Грузински тертип. Това е банда регистратори. Оня ден ме обраха и идват три млади наперени киячета с един син бус. Тропаха и писаха половин час и взеха да събират цирка. Викам им няма ли да вземете отпечатъци? Ами не защото не било тежко криминално престъпление,ми отговаря едното рушветчийче. Е за какво дойде тази група непрокопсаници, да чистя и след тях.

2

Анонимен

преди 8 години

Kато им гледаш шкембетата на полецайте,добре заработват!

1

Анонимен

преди 8 години

А смятайте колко са нерегистрираните нарушения на булгарикус австралопитекус