мРепортер Снимай и изпрати
2 / 1613

Европа???

24
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

София-гледка, която може би няма и в Пакистан!!

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 седмица

Тия, на които им остава малко живот и го знаят си преосмислят живота и ценностната система точно по този начин, радват се на слънчевата светлина и на всичко живо около тях. Ако човек знае кога точно ще умре ще живее по съвсем различен начин.

20

Философф

преди 1 седмица

Ами да, знам какво съм написал, аз виждам на снимката един щастлив човек, ще си джитка с кончето цял живот, ще изкарва за храна и вода, сигурно си има някаква постройка да го пази от вятър и дъжд, друго на човек не му трябва. Я питай тия с многото пари, с мерцедесите и телефоните те дали са щастливи и защо? Джеф Безос дали е щастлив, а? защо търси безсмъртието, дали ще го направи щастлив? Едва ли.

19

Калоян

преди 1 седмица

до 18 ти имаш ли представа какви си фи написал какво качество на живот болен ли си 103 място здравеопазване бе човек!!!! Инфраструктурата е на 126 място в света бе кви глупости пишеш( официални данни) , че дори и сам не си вярваш, я се огледай къде живееш, посещавал ли си българска болница скоро, защото аз съм!!! Стига с това малоумно тупане в гърдите.!!! Тая снимка не може по-добре да опише действителността в България!!