20

До за11

преди 8 години

Значи теб там те стиска чепика - къде е Москва? Защо не се поинтересува къде са други важни градове? Москва! Тъпата им класация не отчита много важни неща - музеи, театри, културни центрове, билиотеки, ЧИСТОТАТА и т.н. В самата Русия има градове, които са много по-напред от Москва по качеството на живота. Но дебелосер.ковците от "Дейли мейл" не са стигнали до там. Например - до Тюмен.

19

до 21

преди 8 години

И аз живеем у Мошино. Да не сме комишии. Ти у кой блок си?

18

Ще боли

преди 8 години

Не се притеснявайте приятели!Много скоро тълпите от кафяви лекари и инженерище редуцират условията на живот както във Виена,така и в големита немскиградове.Ориенталско-муслимският начин на живот,дембелък,ментална ограничености мракобесие на споменатите по-горе,нежеланието им за приемане на европейскатаценностна система и асоцииране,режат клона на извратената западна псевдодемокра-ция и падането ще боли много...

17

Питам

преди 8 години

А къде е Москва? Сигурно я нямат за столица.

16

до 16

преди 8 години

Данчето се гласи да блажи още 4 лета. Но положението на Шефа и не е сигурно. Ритнат ли Императора и тая заминава. Но да се съди и отнеме цялото имущество. Крадено е !Помня я, като дойде преди време от Самоков само с едни изтъркани дънки и едно скъсано сакче, живееше на квартира в Младост-4, а сега има 2 нейни блока в Манастирските ливади.

15

Анонимен

преди 8 години

Всеки нормален софиянец, който не ходи на партийните събрания на ГЕРБ и мозъкът му не промит от партийния работник Цветанов, знае добре, че Фандъкова я сложи за кмет шефът й Борисов и то с единствената задача, колосалните кражби на обществени средства никога да не видят бял свят.Не особено умна, примитивна, но вярна и послушна - Фандъкова е идеалният човек за замитане на следите.

14

До 13

преди 8 години

Много точно. Всички помним как е била София преди. Никога не е била нещо повече от сега. Ама била чиста, била подредена, нямало диалектна реч по улиците. Айде, айде, тея ги разправяйте на 8 годишните. Винаги си е било мръсно, за подредено няма и смисъл да се говори, а за шопския говор могат томове да се изпишат. А по въпроса за селяните....малко е смешно едно поколение селяни да гони новите такива.

13

Анонимен

преди 8 години

софия е зле въпреки че всичко се прави за софия и се обричат на тотална мизерия и нищета другите градове и области. това говори за изостаналостта и арогантността на българската политическа мафия

12

jj

преди 8 години

До всички с претенции за собственост в/у града - довиждане! "Моя град.....така....ония дойдоха и го развалиха....преди как беше в нашия град....."Брееееее! Тоя им пречи, оня им цапа..... ейде сега, всички знаем как точно са нещата!

11

Анонимен

преди 8 години

Много яко си беше в София преди да ти замькат на всяка втора крачка!

10

Анонимен

преди 8 години

София е по напред от москва 115 за 167

9

Анонимен

преди 8 години

София е хубава само за селинджърите, които я наводниха в последните няколко години, защото я сравняват с калните си села. Всеки нормален софиянец знае каква беше София и в каква клоака я пръвърнаха герберастките крадци и некадърници. Няма един нормален тротоар, по който да минеш, а наглите селяни паркират където им падне. Пълен отврат!

8

A1

преди 8 години

Ако в останалите български градове имаше работа с нормално заплащане, София щеше да е далеч напред в класацията, но в момента няма как с тая мръсотия, трафик и пренаселеност.

7

Анонимен

преди 8 години

Това са видимите резултати на 3 мандата яко крадене и гробокопане от Банкянския мафиот и Самоковската му послушница.

6

Анонимен

преди 8 години

Могадишу е на 114 място.

5

Българин

преди 8 години

В Пловдив е 10 пъти по-яко от София. Учудва ме, че го няма в класацията.

4

Жоро

преди 8 години

Ню Йорк не разбрах на какво е столица :)

3

Анонимен

преди 8 години

167

2

Има грешка

преди 8 години

Пълна глупост - София е един от най-хубавите градове за живеене. Ако не беше защо всички се блъскат да дойдат в София?

1

Анонимен

преди 8 години

Москва е 119