13

Анонимен

преди 8 години

Понеже тези учени не си казват имената, та да попитам. Те не са ли същите дето преди 25 г. ни убеждаваха, че оловото в бензина е напълно безопасно за хората? Разбира ст тогава им плащах други.

12

онз

преди 8 години

един шамар с крак между гръбначния кош, наброска. океанът ще се повиши В ИНТЕРВАЛА ОТ - ДО, ИЛИ ОТ 28 ДО 131. а междувременно си набий междуто в междоушието.

11

иван

преди 8 години

Така е като крият чистата енергия която може да облекчи бедните а и няма да отделя вредни газове

10

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости. Всичко е пропаганда за да се вземат такси за парникови газове. Динозаврите сигурно са изчезнали заради парното на първобитните.

9

Cleo

преди 8 години

Не ме брига. Да му мислят мутрите които унищожиха природата и изсипаха тонове бетон до морето.

8

Инди

преди 8 години

Петър Дънов:Гърция ще потъне.

7

само толкова ли!

преди 8 години

А аз се надявах до 2020г. да се вдигне до 270 метра та да не ходя аз до морето, а то да дойде при мене. Тюх, да му се не види, пак грешни метки съм направил.

6

Анонимен

преди 8 години

На сушата ще почнат земетресения и свлачища, София ще бъде заблатена, а хотелите в Бургас и Варна погълнати от морето.

5

Анонимен

преди 8 години

В България ще има още по-тежки наводнения защото БДЖ беше ликвиидиран, много коли бяха внесени, цените на тока скочиха и горите бяха изсечени.

4

Мнение

преди 8 години

То и до 2050г. нефта трябваше да свърши , пък се указа чи има нефт за поне още 300години. Сега се чудят къде да го денат.

3

Анонимен

преди 8 години

едно време преди да се натрупа лед по полярните шапки тая вода де е била-пак в океанитет.е. сега е спаднало нивото и след като разстопят полярните шапки нивото ще си дойде на мястотопп:това че някой си построил хотела на плажа си е негов проблем

2

Анонимен

преди 8 години

Промяна на нивото от 3-4 см. на 100г???Това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ а тия "учени" са *** от класа! Много повече е почването. И не нужно да се правят каквито и да било геоложки изследвания за да се установи. Просто погледнете всички руини на древни градове който са потопени под Морското равнище (и в Черно море има) повечето са само на няколко хил. г. а са на дълбочина над 10-15 метра. Самия Факт че Англия е била свързана със Франция и хората са преминавали по суша какво ви говори.

1

Анонимен

преди 8 години

60% от парниковите газове се дължат на транспорта. Достатъчно е транспорта да премине от въглеводороди на електричество а производството на ел. енергия да бъде изключително от ВЕИ и въпроса с парниковия ефект се решава. Това ще е болезнено на петролните държави и компании, но пък ще спаси света от неминуеми катаклизми.