9

мила

преди 8 години

условията в Пирогов са отвратителни, финансирането - крайно недостатъчно, заплатите им - мизерни... доплащането за извънреден или нощен труд 20-30 стотинки на час...... но лекарите там са от Класа.... повечето други не могат да им стъпят на малкото пръстче...... Радвам се за детето, успехи на лекарите

8

дядото

преди 8 години

За тази кукличка трябва да се направи всичко!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Гордеем се с българи като д-р Кацаров и проф. Дребов. Голямо благодаря за това, че ги има! Но моля, някой да информира и министъра .. как точно му е името, все тая ... какви са условията за работа и за престой в тази болница ..най-големия ни спешен център..

6

sina

преди 8 години

v Pirogov sa velikite bulgari - istinski doktori, specialist profesionalisti ! Kazvam go ot lichen opit ! Dano nikoga ne ni razocharovat ! Blagodaria Vi ot surce !!!

5

Анонимен

преди 8 години

Да расте здрава милата кукличка! Има и такива лекари, не е зле да го помним.

4

Анонимен

преди 8 години

Сега разбирам защо Москов е министър на здравеопазването. Истинските лекари спасяват детски животи, а некадърниците стават министри.

3

Гневен българин

преди 8 години

Поздравления на тези лекари.На такива като тях трябва ясно и високо да им се казват имената и да се показват снимките им.Те са спасители.Едно време и тук сме имали специалисти на много високо ниво,но половината са измрели,а другите извън страната за повече пари.Браво на Кацаров и Дъбов!Те са лекари,а всички други,които убиват деца ,които уж отиват само с пневмония при тях и родилки,са убийци,които се правят на лекари.Жалко е,че както всичко друго в България,така и тук вторите преобладават.

2

Всезнайко

преди 8 години

Браво на нашите лекари!

1

Анонимен

преди 8 години

Малка душица! Дано и е съдено дълъг и щастлив живот!