8

Макс

преди 8 години

Може и да е вярно, но не може да се отрече много активното участие на Цветан Василев в аферата КТБ.

7

Анонимен

преди 8 години

Много от хората, които бяха уж срещу КТБ докато тя властваше, накрая излезе че са скатали по едно депозитче. Парите по това депозитче идваха точно от сделките на Василев, Пеевски и другите около тях. Може през деня да ги критикуваха, но после си прибираха паричните от тях. Стотици хора имаха депозити, роднините на корумпираните управленци-*** са били на хонорари за "консултански" услуги и т.н. Няма невинни в тази история, затова и Василев не го искат обратно тук, защото ще се разприказва.

6

Авиос

преди 8 години

Отговорността за КТБ е изцяло на Цветан Василев. Все пак той е управлявал банката - пирамида еднолично и е раздавал необезпечени кредити на фирми свързани с него.

5

Веско

преди 8 години

Радан от както влезе във властта почна доста топли отношения да има с Цветан Василев и да прокарва неговите тези. Много е удобно сега да се прехвърли цялата вина върху БНБ и Василев да се измъкне между капките. Отклонява се в момента вниманието към БНБ, а не към истинския виновник. Играят го, че видиш ли не е виновен Василев, че е обрал спестяванията на клиентите си, а БНБ, че не го била хванала. Пълни глупости на ръткалета. Да не забравяме и че един от УС на БНБ беше задържан за съучастие.

4

333

преди 8 години

Само да не се правят много, много, че ни е ясно, че всички са 1 и също! Стига политически чадъри, време е за истината за КТБ!

3

Анонимен

преди 8 години

Не е възможно да се изгради такава мащабна пирамида без участието на държавни институции и властови хора. А дали ще се разкрие това зависи единствено от желанието на управниците.

2

Дълбоко дълбоко...

преди 8 години

Ой Радо, Радо, Радуле.

1

Обективен

преди 8 години

Не е най-важната БНБ в случая, а кои точно мафиотски групировки се бият и с помощта на кои хора на ръководни постове в държавата. БНБ е един от инструментите на мафията в случая и според мен не е най-важният, а да кажем третият по важност.